2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم برام یه آهنگ فرستاده😶

| مشاهده متن کامل بحث + 211211 بازدید | 728 پست
دیگه وقتی فرستادی چرا اومدی بپرسی درست بوده یا غلط  بله که غلط بوده،اگر گفت اشتباه نبوده چکار ...

خدایا آخه دیشب همه متفاوت حرف میزن یه عده گفتن بلاک بلاک کردم گفتن وای اشتباه کردی یه عده گفتن فوشش بده یه عده گفتن همین طوری بمون چیزی نگو واقعا گیج شده بود گفتم ازیه بزرگتر بپرسم مامانم بگم در جریان باشه دیگه😟😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم ببخشید پست ها زیادن همه رو نتونستم بخونم د یشبم همه حرف های متفاوت زدن من اومدم پیش مادر ...

عزیزم اینجوری یعنی معدرت میخوام اما انگار تنتون میخاره و میخواید باهاشون صحبت کنید چون محتوای آهنگ گاملاااا مشخص بود ایشون نیت سویی دارن

بهترین کار این بود که تهدیدش میکردید و مبگفتید بار آخرتون باشه چنین کاریو انجام دادید و اگر مزاحمتی برام ایجاد کنید همسرمو مطلع میکنم و ایشون قطعا خون به پا میکنند و آبرو و حیثیتتون رو میبرن

اینجوری از ترسش دمشو میزاره روی کولش فرار میکنه و هیچوقت جرات نداده حتی توی جمع بهت نگاه کنه چه برسه بخواد پیشروی کنه

2803

هرچقدر هم شوهرت غیر منطقی باشه از زبون خودت بشنوه بهتر از اینکه از کسی دیگه بشنوه، کار اشتباهی کردی به شوهرت چیزی نگفتی

زیبـا بنظـر میـرسـی وقتی لبـخند میزنـی🤍 . ִ💗🪄 . ִ ۫  ּ⭑.  بعـد ایـن هـمه بارون خـون ، پیـدا میشـه رنگـین کمـون🌈✨          
اخه بجز این آهنگ تو جمع هم خیلی تابلو بازی در میاره بخدا خیلی معذب میشم سنگینی نگاش هی رومه نمیتونم ...

وای چقدر سخت می گیری. خیلی ساده اس بلاک کن. شوهرت چکار داره؟ مگه چک می کنه که توی گوشی شما کی بلاکه کی نیست!؟ 

توی جمع خانوادگی هم وقتی اون هست، بچسپ به همسرت و اصلا آدم حسابش نکن. تمام. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
2804

ده خط نوشتم و پاک کردم چون ترسیدم از اینکه ناحق قضاوتت کرده باشم فقط اینو بهت میگم با پیام دادن به این مرد هرزه داری زندگیتو نابود می‌کنی قراره در آینده خیلی پشیمون بشی

برم یواشکی به خواهرشوهر بگم؟ نظرتون چیه اون جمعش کنه بگم برادرت بفهه خون بپا مشه جمعش کن ماجرارو

نه 

اصلا 

این بدون

این حرف درز پیدا کنه 

خواهرشوهرت دشمن اول و اخرت میشه

شروع به تخریب و بریدن پات می کنه

دیگه به چشمش خوار میشی

فقط به شوهرت نشون بده ودر عین حال بلاک کن

یعنی بعد بلاک به شوهرت نشون بده و توصیح بده

اون داماد کرم ریخته و منتظر حرکت شماست تا حرکت های بعدی رو بچینه

2805
ب داداشت یا بابات بگو کسی ک بتونه اساسی ادبش کنه این شوهرا همیشه خانواده خودشونو پاک ومقدس میبی ...

داداش ندارم از بابامم خجالت میکشم به مادرم گفتم فعلا میگه به کسی نگو بلبشو میشه🥺

2801