حتی اگر تو عقدید هم خوبه گاهی خونه خودتون گاهی خونه همسرتون خیلی هم کیف میده تازه بعدش میرید سر خونه زندگیتون مستقل میشد نه خواهرایی که ازتون بدشون میاد رو نمیبینید حذقل اگر ببینید هم کم
خوش به حالتون خوش به حالتون واقعا واقعا منم دعا کنید شوهر کنم خشبخت بشم مستقل بشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
ایشالا چند سالت باورکن با همون خواهرای که فکر میکنید ازشون راحت میشی بعد ازدواج آنقدر صمیمی میشی که بعد به دعواهاتون میخندی. زندگی مشترک خیلی سخت تر از مجردی قدر مجردبتو بدون
هه فکر مکنی اینور خیلی خوشبختیه بقران ما دخترا معلوم نیست قبل ازدواج چی تو سرمون میخوره که فکر مکنیم اره اره خونه شوهر گل و بلبل واای چقدر رویایی هرشب تو بغلش میخوابی غذا میپزی تو خونه خودت نههه عزیزم حداقل تو این دوره و زمونه از این خبرا نیست ازدواج کردی تازه اوج مشکلاتت شروع میشه خانواده شوهز احتمال خیانت احتمال دست بزن و ...... اینقدر زیاده ک نگم همه متاهلام میگن خوشبحاله مجردا عین خودم ک میگم