2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان .  امروز داپلر دادم.  

تاخیر رشد بچه در حد تاخیر دو هفته ای شکم و استخون رون بود! رشد قطر و دور سر طبق هفته بود. 

وزنش 1600 تو 32 هفته و 2 روز. که از نظر پزشکا کم محسوب میشه! 

سونو داپلرم که اصلا خوب نبود !  

فشارخون عروق رحم بالا بود!  

خیلی ناراحتم...  ولی بازم حاضر نیستم به این سادگی کوتاه بیام! 

تا زمانی که ضربان قلب نرماله،  من حاضر نیستم زیر بار سز برم!  

دعام کنید.    

سلام دوستان .  امروز داپلر دادم.   تاخیر رشد بچه در حد تاخیر دو هفته ای شکم و استخون رون ...

انشاءلله همه چی درست میشه خودتو ناراحت نکن بچه ی منم تو 31هفته 1500گرم بود

تو 35هفته ام که سونورفتم سه هفته رشدش عقب بود

سلام خوبین !؟دوستان میشه اگه دوست دارین اسمهای انتخابی نی نی هاتون رو هم بگین !؟ممنون

خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "

من که بین زمین و اسمون موندم ،معلوم نیست سز میشم یا طبیعی میاد ،بیمارستانای دولتی که بهشون دسترسی دارم برای سز دوم دلیل میخوان ،وی بک هم بخاطر ریسکش انجام‌نمیدن ،تکلیفشون‌معلوم نیست با خودشون ،من موندم بخدا ،دکترم گفت خدایی نکرده حین زایمان طبیعی اگه رحمت پاره بشه تا کادر اتاق عمل حاضر بشه واز بانک خون ،خون بیارن و اماده شن عملت کنن از دست میری ،چون امکانات ندارن ،هزینه بیمارستان خصوصی هم ندارم که برم ، تازه بیمارستان دولتی هیچ مسکن یا دارویی برای کمتر کردن درد طبیعی ندارن ،یعنی باید همه درد وتحمل کنم ،اوضاع خوبی ندارم 

خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "
من که بین زمین و اسمون موندم ،معلوم نیست سز میشم یا طبیعی میاد ،بیمارستانای دولتی که بهشون دسترسی دا ...

سلام عزیزم

من که حامله نیستم که اسم نی نی رو بگم😉 فقط جهت کسب تجربه اینجام

یعنی هم دکترت و خودت بدترین حالت رو در نظر گرفتیناااا😉 البته درست اینه که همه شرایط رو در نظر بگیرید

حتی تو زایمان اول هم در جریان زایمان طبیعی کادر بیمارستان اماده هستن که اگه لازم شد سز اورژانسی انجام بدن!!!

ایشاله که طبیعی راحت پیش روت باشه

یعنی بدون دلیل سز نمیکنن؟؟!!چ جالب؟!!!

راستی بچت بریچ بود ؛ سفالیک شد؟

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
سلام دوستان .  امروز داپلر دادم.   تاخیر رشد بچه در حد تاخیر دو هفته ای شکم و استخون رون ...

ببر پیش دکترت نتیجه رو ... هرچی خیره پیش بیاد برات عزیزم

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

مهربانو جان اصلا خودمم موندم ،دکترم گفت تا حالا تو این بیمارستانا انجام نداده وی بک و گفته فقط در صورتی که درد گرفته باشه و بچه داره بدنیا میاد اون‌موقع از سر اجبار طبیعی میشه اورد که ریسک داره ، سزارین هم ترس داره چند روز پیش ی خانمی فشارش بالا بوده سز کردنش و خونریزی کرد و فوت شد ،به هیچ‌کدوم از زایمان هاش نمیشه امید کامل داشت ، الانم فردا ی سونو دارم ،دکترم تو مطب از رو شکم میگفت بچه‌چرخیده و سفالیک شده ،جای عمل سزارین قبلیمم خیلی خیلی درد داره و میسوزه ، داغونم هم جسمی هم روحی 

مه سا جون‌ممنون‌ ،فردا عصر میرم سونو برام‌دعا کنین

مهربانو جان اصلا خودمم موندم ،دکترم گفت تا حالا تو این بیمارستانا انجام نداده وی بک و گفته فقط در صو ...

عزیزم نمیشه پیش ی دکتر دیگه بری؟ ظاهرا ایشون سابقشون زیادی درخشانه😲

هرچند شهرستان اکثر دکتراشون تو یک سطحن و تازه کار و ناشی و بی تجربه و ....

ما مریض هاشون هم مثل موش آزمایشگاهی

من خودم شهرستانم وضعیت همینه😕

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
مهربانو جان اصلا خودمم موندم ،دکترم گفت تا حالا تو این بیمارستانا انجام نداده وی بک و گفته فقط در صو ...

اصلا زایمان طبیعی بعد سزارین چیز خاصی نیس. چرا این دکترا اینقدر سخت میگیرن.

شما کدوم شهر هستی؟

بالاخره اونجا یه مامایی چیزی هست که دنیا دیده باشه. بگرد پیدا کن!

توی تهران به این عظمتش، هنوز پزشکایی رو داریم که وی بک رو مساوی با مرگ مادر میدونن. یادمه بعد از سزارینم، رفتیم پیش دکتری که منو عمل کرده بود واسه چکاپ. وقتی در این مورد باهاش حرف زدیم رو کرد به شوهرم گفت میخوای بچه هات بی مادر بزرگ شن؟ 

حالا توی همون بیمارستان 10 تا دکتر وی بک میکنن! یعنی کار داره به جایی میرسه که کادر مامایی هم بی دغدغه میپذیرن. 

الانم که ساکن قم هستم، دکترای زیادی قبول میکنن. منتها من رفتم سراغ یکیشون که اگه سزارین هم شدم، کارش عالی باشی.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

رستا جون امیدوارم مشکلت خیلی راحت برطرف بشه. پیشنهاد میکنم از الان چله زیارت عاشورا بگیری. 

مثلا چله ای که از حاج آقا حق شناس به یادگار مونده. حرف نداره!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

رستا جان عزیزم

خودت را ناراحت نکن

در درجه اول سلامتی نی نی و خودت مهمه

ان شاالله بتونی زایمان طبیعی راحتی داشته باشی

من تو اواخر 36 هفته وزن بچه ام 2500 بود

تو 41 هفته که زایمان کردم هم 3 کیلو شده بود

نگران نباش

ماه آخر موقع وزنگیری هست

راستی ضد انعقاد مصرف می کنی؟آسپرین یا هپارین و ...؟

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

اي واي چقدر اين هفته رو با نا اميدي شروع كرديم😞

اول من بعدم شما

حالا بايد چيكار كني؟!

يعني بايد زودتر از موعد زايمان داشته باشي؟!