2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
والا ماساژ انچنانی نمیدم در حدی که چرب بشه مثلا ده ثانیه البته من در روز ده بار دستشویی میرم😄 که بع ...

خیلی خوبه.  راستی پوست اطرافم میگن چرب کنید.  چون عذر میخوام!  برش رو سمت م. ق. ع. د نمیزنن!  یا سمت چپ مایله یا راست!  واسه همین باید اون قسمت رو هم چرب کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رستا جون. منم فقط در حد واجبات میخام خرید کنم.و چنددست لباس و لوازم بهداشتی و حوله و پتو میخام ...

عزیزم خداروشکر.  خیلی خوشحالم که بالأخره از بلاتکلیفی دراومدی! إن شاءالله بهترین خاطره زندگیت بشه... 

راستی مشخصات کاملت رو بذار.  که شما رو هم به لیست تاپیک اضافه کنم. 

چه تاپیک فوق العاده ای!!

منم شهریور 93 به خاطر دفع مکونیوم و باز نشدن دهانه رحم، هفته 41 توی بیمارستان مصطفی خمینی سزارین شدم.

الان 28 هفته ام.

فعلا تحت نظر دوتا دکترم.

چونکه دوسال ساکن قم شدم.

دعا کنید منم بتونم وی بک زایمان کنم.

فعلا هم توی قم دکتر شاه بوداقی قبول کرده زایمانمو بگیره،

هم دکتر رضایی عزیز.

البته ظاهرا اگه برم مصطفی خمینی پزشکای بیشتری پشتیبانی خواهند کرد.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

دکتر زهرا رضایی توی بیمارستان خاتم و ساسان و میرزا کوچک خان هستن، منتها ماهی یک بار تشریف میارن قم، درمانگاه حرم.

برای من که بین تهران و قم در رفت و آمدم، خیلی عالیه!

دکتر لبافم میان درمانگاه حرم، اما نمیدونم وی بک انجام میدن یا نه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
چه تاپیک فوق العاده ای!! منم شهریور 93 به خاطر دفع مکونیوم و باز نشدن دهانه رحم، هفته 41 توی بیمارس ...

سلام لاله جون.  خیلی به جمعمون خوش اومدی عزیزم. 

إن شاءالله شمام یه زایمان عالی داشته باشید. 

خوشحالم اومدی منو از تنهایی نجات دادی  

تاریخامون یکی دو روز فرقشه!   

من تعریف دکتر شاه بداقی رو تو یکی از تاپیکای نی نی سایت خیلی شنیدم.  اتفاقا اسمشونو سیو کردم واسه یکی از دوستام که قمه...  

إن شاءالله بهترینا واست اتفاق بیفته. 

رستا جون دوباره تاپیکو بروز کنید شاید کسی خواست بیاد 

امروز یکی تاپیک زده بود نظر خواسته بود راجب وی بک منم با اجازتون اینجا رو معرفی کردم بروزش کنید شاید هنوز کسی باشه بخواد بیاد

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
رستا جون دوباره تاپیکو بروز کنید شاید کسی خواست بیاد  امروز یکی تاپیک زده بود نظر خواسته بود ر ...

کار خوبی کردی عزیزم.  به روزش کردم.  

راستی چیکار میکنی؟!  نرمشا رو شروع کردی یا نه؟!  پیاده روی... و... 

دکتر زهرا رضایی توی بیمارستان خاتم و ساسان و میرزا کوچک خان هستن، منتها ماهی یک بار تشریف میارن قم، ...

لاله جون.  درسته که قم سطح بیمارستاناش واسه زایمان طبیعی پایینه ...

ولی به نظرم اگه بتونی تو قم یه دکتر جور کنی خیلی آرامش بیشتری داری!

اینکه بخوای موقه دردا 3-2 ساعت تو ماشین باشی و مسیر قم تهران... خیلی اذیت کننده س! 

به جاش میتونی قم زایمان کنی اما مامای خصوصی بگیری.  که خیلی بیشتر از پزشک تو روند زایمان کمکت میکنه! 

احتمال مردن نیست با این روش زایمان؟منم سال 91زایمان سزارین داشتم بهردلیل وحشت از اتاق عمل و درد و مصائبش تا الان اقدام نکردم..دکترم میگه احتمال پارگی رحم زیاده چه کنمممم

خدای من ،تو مراقب خوبیهایم باش 

نام / هفته بارداری/  تاریخ سزارین / علت سزارین/ پزشک طبیعی/ بیمارستان/شرایط فعلی(با ذکر سن)

...................................

1.  رستا / هفته 28  /  سال 94 /  مقاوم شدن عروق چپ جفت و IUGR / دکتر مرضیه شریفی/ بقیة الله / جنین 1 هفته تاخیر رشد... 30 سال

..........

2. ایران بانو / هفته 39 / 5 سال پیش/ فشار خون بالا/ دکتر لیلا محمدی/ محب کوثر/ فعلا شرایط مناسب

..........

3. مه سا/ هفته 35 / سال 90/ سزارین اختیاری/..../..../ واریس تناسلی،  دیابت کنترل شده با رژیم،  عمل prk چشم (27 سال)

..........

4. خواهری/هفته 39/ سال 92/ دفع مکونیوم/ دکتر ترکستانی/ بیمارستان خاتم الانبیاء/ فعلا مناسب...  در حال پیاده روی و ورزش

.........

5. امیرجونم/ هفته 37 / اسفند 93/ باز نشدن دهانه رحم و عدم پیشرفت زایمان/ دکتر شریفی/ بقیةالله/ وضعيت مناسب+درشتی و وزن بالای جنین(هفته 34 حدود 2500) / 20 ساله

..........

6. سمی/ هفته 9 / سال 90/ سزارین انتخابی/ ... / ... /  فعلا شرایط مناسب

..........

7. زهرا جوووووون/ خرداد 94 / بد بودن نوار NST و سزارین اضطراری / دکتر مؤیدمحسنی/ بیمارستان خاتم الانبیاء/ 👶

نی نی زهرا جون اردیبهشت 96 ... هفته 41... به روش طبیعی به دنیا اومد. 🌷🌷🌷

............

youkabed    8. 

(از مشهد)

هفته 30/ سال 89 / افت فشار و بیهوشی اواخر زایمان/ دکتر صالحی/ بیمارستان امام حسین(ع) / فعلا شرایط مناسب...

...........

9.  لاله  (از قم) 

هفته 28 / شهریور 93/ دفع مکونیوم/ .... / .... / فعلا شرایط مناسب

[QUOTE=44023194]لاله جون.  درسته که قم سطح بیمارستاناش

رستای عزیز متشکرم از راهنماییت. اگه قرار باشه تهران زایمان کنم، حتما چندروز قبلش خونه مادرم اینا مستقر میشم.

وگرنه همینجوریشم جون ندارم قم تا تهرانو بکوبم بیام!