2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
راستی...  از ایران بانو خبری نیست!!!  خواب میدیدم زایمان کرده    

آره خبری نیست منم احساس میکنم نی نیشون اومده الان تو فکرشون بودم اتفاقا

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستا جونم من شروع کنم دم کرده هارو؟ کدومشون موثرتره؟

رازیانه رو حتما روزی یه فنجون بخور.  

دم کرده تخم شوید+بابونه+گل گاوزبون+شنبلیله خورد شده رو هم شروع کن. 

از هرکدوم یه قاشق غذاخوری با یه لیوان آب دم کن.  صبح و ظهر و شب بخور. 

با شروع درد زایمان هم دمنوش تخم شویدبخور...  با شربت زعفرون خیلی غلیظ+ دمنوش گل محمدی خیلی غلیظ(یا گلاب 2 آتیشه) 

بهتره زعفرون و گلاب یا دمنوش گل محمدی تا زمان شروع درد و بیشتر و منظم شدنش خورده نشه! 

خرما یا رطب زیاد بخور. 

خاکشیر با روغن بادام شیرین. ناشتا... 

اینا رو رعایت کن+دستورات حرکتی و ماساژ و... 

مفصل توضیح داده شده. 

باید همه تلاشمونو بکنیم زایمانمون به هفته 40 نرسه!  

چون احتمال دفع مکونیوم و نامنظمی ضربان قلب خیلی بالا میره. 

پیاده روی تو شروع کن.  از هفته بعد روزی چن ساعت.  تو خونه م پنگوئنی برو از همین حالا... 

ایران بانو کجایی دختر؟بیا یه خبری از خودت بده.زاییدی یا نه....

إن شاءالله به زودی بیاد و از خودش خبرا و خاطرات خوب بده...   

بعدش نوبت خودته  

راستی اون روغن قرص گل مغربی رو دقیقا چطور گفتن استفاده کنی؟! 

إن شاءالله به زودی بیاد و از خودش خبرا و خاطرات خوب بده...     بعدش نوبت خودته   &n ...

اخ نوبتی رو خوب اومدی....احتمال زیاد رفته برای زایمان.انشالا که همه چیش خوب باشه.

ببین با یه سوزن می زنم از سر نوک تیزش توش.بد روی کف دست میگیرم فشارش میدم روغنش میاد بیرون.

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.
راستی اگه دردتون گرفت باید بیاید تاپیک خبر بدید بعد راهی بیمارستان شیدا !!!  گفته باشم   & ...

من که همش تو ذهنمه با اولین درد همه رو خبر کنم از خوشحالی.اما نمی دونم اون لحظه چطوریاس.

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.
اخ نوبتی رو خوب اومدی....احتمال زیاد رفته برای زایمان.انشالا که همه چیش خوب باشه. ببین با یه سوزن م ...

منظورم ناحیه ایه که چرب میکنی.  ببخشید البته!  

آخه بعضی از ماماها میگن فقط پرینه...  بعضیای دیگه میگن حدود یه بند انگشتم داخل باید چرب بشه.  به صورت U شکل

من که همش تو ذهنمه با اولین درد همه رو خبر کنم از خوشحالی.اما نمی دونم اون لحظه چطوریاس.

فقط اینجا خبر بدی کافیه  

با اولین درد جای خبر کردن بقیه،  کارایی انجام بده که به پیشرفت زایمانت کمک کنه.  مثل خوندن مداوم سوره انشقاق و قدر/ خوردن آبی که روش 7 نادعلی و 1 معراج خوندی/ بستن دعاها به رون راست و چپت... /

رابطه و ارگاسم(البته این زمان دعاها همرات نباشه  )/  چرب کردن و ماساژ کمر و شکم و...  / قر دادن کمر وقتی که درد نداری و پریدن رو توپ وقت گرفتن درد... / حرکت اسکات و برعکس نشستن رو صندلی و...  / بالا رفتن از پله/ پیاده روی پنگوئنی/طب فشاری/ گرفتن آب نزدیک به داغی رو کمر و شکم و ماساژ / خوردن دمنوش تخم شوید و گل گاوزبون و احیانا زعفرون! و...

پس خییییلی کار داری  باید ببینی با کدومش بیشتر آروم میشی

نه من فقط پرینه ماساژ میدم.داخل نه اصلا.

اره چقدر کار هست که بتونم انجام بدم.خدا کنه یادم بمونه.البته اگه به اونجاش برسم....