2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست

سلام رستا جون من هفته ۳۳هستم 

و۷سال پیش سز شدم

میخواستم ببینم تو اصفهان توبیمارستان بهشتی دکتری هست ک قبول کنه طبیعی رو برام

از اینا ک بااصرار باشن خوشم نمیاد 

در ضمن من پلاکتم پایینه هر جایی نمیتونم زایمان کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من ۲۸ هفته رفتم سونو سربچه بالا بود وپاهاش پایین الان ۳۱هفتمه احساس میکنم  همانطوری هس چه ...

سلام

واسه سفالیک شدن باید پابین تنه بدن مادر همیشه گرم باشه

از زیر سینه تا زیر باسن رو بپوشون

رو سردی نشین و سردی نخور

مواد قابض مصرف نکن

شبا وقتی بچه بیداره لامپو خاموش کن زیر شکم چراغ قوه چشمک زن بگیر یا قرآن پخش کن

سجده های طولانی، چهاردست و پا، پیاده روی، الاکلنگ، پروانه، چرخش کمر و... 

لم دادن و طاقباز خوابیدن ممنوع

مصرف سردی و ترشی هم ممنوع

سلام ممنون از احوالپرسیت آره خداروشکر خوب شدم ولی یک هفته نتونستم بخوابم خیییلی وحشتنااااک بود نمیدو ...

سلام عزیز

نگران نباش. سرفه شدید تو بارداری، به خاطر انقباض پایین شکم احتمال چرخش بچه و شکستن دنده رو افزایش میده که خداروشکر اون ریسکو کردی... 

لرزششم به بچه ای که تو مایع شناوره، آسیبی نمیزنه

متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟ میترسم دکتری که شیفته قبول نکنه. میدونید بیمه تکمیلی چقدر از هزینه ...

داپلر دادی؟ 

این هفته ان اس تی رفتی؟ ضربانش نرمال بود؟ 

اگه داپلرت نرمال باشه میتونی تو خونه درد بکشی و با شدید شدن درد بری بیمارستان

بعدشم... هر بیمارستان دولتی که بری، بدون رضایت همسرت نمیتونن سزارینت کنن و اگه شرایطت خوب باشه، وظیفه دارن واسه طبیعی همکاری کنن

همه چی بستگی به کیفیت ضربان و خونرسانی بچه داره

سلام سلام به همه مامان گلا بالاخره من هم موفق به ویبک ۱ شدم ۶ فروردین ۱۴۰۳ هنوزم انگار خوابم و باورم ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده ت مبارک🥰 ان شاءالله فرزندتون از صالحین و اولیا باشن و عمر و عاقبتش به خیر... 

خداروشکر که نتیجه ی تلاشتو دیدی و موفق شدی❤

ویبک ۱ همینطوره. بعدش واست عادی میشه😅

سلام عزیزم خوبی، نگرانت شدم نبودی، ان شاء الله که سلامتی ♥️ بله الحمدالله زایمان کردم و مشکلی پی ...

سلام عزیز

قدم نورسیده تون مبارک🥰 ان شاءالله فرزندتون از اولیا باشه و عمر و عاقبتش به خیر... ❤

کی زایمان کردی عزیز؟  وزنش چقدر بود؟ 

خودت دردت گرفت یا با القا زایمان کردی؟ 

خداروشکر که موفق شدی🤲

دفعه قبلی حسی نبود خیلی راحت اما این بار درد امانم‌و برید فقط من بودم و فریادهای بی امانم،داشتم بی ه ...

روحیه خیلی مهمه. خداروشکر کارت به سز نرسید وگرنه درگیر افسردگی طولانی مدت میشدی🤦‍♀️

بخیه ت چرا باز شده عزیز؟😥 استراحت نداشتی؟ 

سیگار عنبرنسارا بخر هر روز زیر دامن دود بده. پماد آلفا بزن

اگه جراحت داره حنای طبیعی و خشک بذار

بیشتر اوقات دراز کشیده و پابسته باش و کوتاه قدم بردار

گرمیجات مصرف کن و شیاف قابض استفاده کن

سلام رستا جان خوبی  برای درمان التهاب دهانه ی رحم ، داروی اسلامی سنتی گیاهی ، چی خوبه که آن شا ...

سلام عزیزم

التهاب دهانه رحم معمولا از عفونت مقاربتیه

که البته طب اسلامی و سنتی بهش اعتقاد ندارن و میگن علتش تجمع سموم زیاد تو بدنه که نهایتا باعث دفع سموم اندام باروری از طریق ترشحات میشه. 

و طبیعتا اون ترشحات حاوی باکتری و ویروس و مستعد رشد در محیط مرطوب واژن هستن

البته وقتی اندام تناسلی وارد سم زدایی میشه که سموم بدن خیلی زیاد باشن

اگه تهرانی، برو تحت نظر لیلا تبریزیان... ان شاءالله خیلی زود خوب میشی

در کنار درمان، سبک تغذیه ت رو اصلاح کن. هرقدر تغذیه ت سالم تر بشه، زودتر خوب میشی

مداومت به استفاده از نوره ی اصل و دود عنبرنسارا خیلی خوبه

مصرف تره و شاهی هم کمک کننده س

از وقتی ختنه کردیم خیلی بهتر شده ، سفیدی چشم هاش قبلا خیلی زرد بود الان بهتره  ولی هنوز زرده ،ا ...

الحمدلله که از مرحله ختنه عبور کردید😅

اگه بیلی روبینش نرماله، زرد بودن تا ۲ ماه طبیعیه

پسر بزرگم بیلی روبینش از ۱۱ بالاتر نرفت ولی راحت ۲ ماه زرد بود

انار و رب انار زیاد بخور. خاکشیر. سبزی کاسنی و... 

وااای من کلا سردرگمم،من شهرستانم و اینجا فقط بیمارستان دولتی داره و اونم یه زایشگاه داره که از امکان ...

سلام عزیزم

سردرگمیت واسه اینه که حتی درصدی... فکر میکنی دکتر یا ماماست که باعث زایمانت میشه! 

این افکارو از ذهنت دور کن عزیز... دکتر و ماما هیچ کاره ن. اول و آخر فقققققط خداست

تو لحظات درد میفهمی هیییچ نیرو و قدرتی تو این عالم جز خدا نمیتونه کمکت کنه و بچه ت رو دنیا بیاره...

و هیچ پناهی جز توکل به خدا و توسل به اهل بیت(ع) نداری...💔 

خدا بخواد، تو خونه بدون هیچ مشکلی بچه ت طبیعی دنیا میاد... خدا نخواد، تو بهترین بیمارستان و با حامی ترین پزشک و ماما نهایتا کارت به سز میکشه!

جای نگرانی تدابیر رو انجام بده که ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی🥰

حسبنا الله و نعم الوکیل... 

هو الاول و الآخر و الظاهر و الباطن...  و هو علی کل شیء قدیر❤

داپلر دادی؟  این هفته ان اس تی رفتی؟ ضربانش نرمال بود؟  اگه داپلرت نرمال باشه میتونی تو ...

بله داپلر دادم نرمال بود ولی ان اس تی نرفتم. میترسم دکتر باهام همکاری نکنه و استرس بهم بدن و اذیت بشم. اگه اون روزی که دکترم آنکال بود دردم گرفت میرم دولتی ولی اگه روز دیگه بود میرم خصوصی فکرکنم چاره ی دیگه ای ندارم

ای وای😞 حالا من چیکار کنم، پسرمو با روش حلقه ختنه کردیم😔

هیچی عزیز... بسپرش به خدا و اهل بیت(ع)🥰

و اگه وقت ختنه، دعای مخصوص رو براش نخوندی همین حالا بخون و به این نیت واسش یه نذر بردار♥

نذری که دلتو آروم کنه... کم و زیاد و کیفیتش مهم نیستس

سلام رستا جون من هفته ۳۳هستم  و۷سال پیش سز شدم میخواستم ببینم تو اصفهان توبیمارستان بهشتی دکت ...

سلام عزیزم

اصفهان تا جابی که از بچه های تاپیک مطلع شدم، دکتر غروی حمایت خوبی دارن. که البته بیمارستان خصوصی زایمان میگیرن

... 

پلاکت پایین هم از غلبه ی صفراست... قبلا جراحی برداشتن کیسه صفرا انجام ندادی؟ 

صفرازدا مصرف کنی پلاکتت نرمال میشه. واسه زردی نگرفتن بچه تم خوبه. تحت نظر خبره ی طب اسلامی باش

سلام دوستان من هفته ۲۴ بارداری هستم الان سه روزه سرما خوردم سرم سنگینه و آبریزش بینی و سرفه با خلط ...

مصرف عناب (یه روز داخل آب سرد بذار خیس بخوره) 

سیب و آب سیب

دمنوش ختمی+به دونه+بنفشه+پنیرک

شربت عسل+آبلیموی طبیعی

شربت هم دوئوپکت فورت خوبه