2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم میشه این دکتر را بفرمایید منم مشهدم دنبال دکتری که طبیعی بعد از سزارین انجام بده

سلام عزیزم

دکتر آیتی بودن. ولی الان بعد چن سال،  مشهد خیلی از پزشکا ویبک انجام میدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رستا جان من پسرم رو اردیبهشت بدنیا آوردم،حالا یه تصمیم گرفتم یکسالگی پسرم اقدام کنم برای بارداری مجدد که هورمونها و این خونریزی تنظیم بشه،البته درحد یه بلند فکر کردن هست که دارم اول اینحا مطرح میکنم،نمیدونم درسته یانه؟دخترم ۴سالش داره پر میشه و پسرمم یه سالش میشه اردیبهشت

خیلی ممنونم از پاسختون دوست جونا یعنی شما به کوچولوهای خودتون هم مولتی ویتامین و آهن و ...نمیدید؟؟ ...

به بچه هام نه مکمل میدم و نه خیلی شیر و لبنیات

فقط متاسفانه مصرف پنیرشون زیاده🤕

زمانی طب اسلامی و سنتی میگفتن مصرف بالای لبنیات پوکی استخوان میاره...  و امروزه علم جدید هم بیماری زا بودنشونو ثابت کرده

پیج یا کانال دکتر محمد پورو دنبال کنید. بر اساس تحقیقات روز دنیا،  از مضرات جبران نشدنی لبنیات میگن

شیر و لبنیات اگه سالم و از دل طبیعت هم باشن،  بازم خونو اسیدی میکنن و باعث پوکی استخوان میشن

دکتر کرمانی هم میگن،  لبنیات که اهل بیت(ع) توصیه به مصرفش کردن برای وعده غذایی بوده نه به صورت روزانه!!! 

تازه اگه غذاشون سالم باشه!!! 

هررر بیماری که تصورشو بکنید یا وابسته به کلسیمه یا زینک یا آهن

پس مصرف مکملش بدون تست و تشخیص کمبود حاد،  خطرناکه

و ایران جزو معدود کشورهاییه که مکمل ها رو بدون نسخه عرضه میکنه

سلام به دوستان و رستا جون ایشالا قراره ویبک ۱ انجام بدم یه راهنمایی میخواستم من پایان ۳۶ هفته رفتم ...

سلام عزیزم

اولویت با نرمی دهانه رحمه.  هرشب شیاف مغربی رو عمیق بذار.  اپلیکاتور کامل وارد شه

رسوندن دود کندر+اسپند به رحم

و بخور مرزنجوش هم دوستان راضی بودن

جای نرمش،  سجده های طولانی برو و هرشب قبل خواب ماهیچه های کمر،  لگن و کشاله ران رو با روغن زیتون ماساژ بده

ماساژ طوری باشه که ماهیچه ها رو از سستی دربیاره

سلام رستاجان. ممنون عزیزم من سر پسر اولم، چون رژیم‌ میگرفتم، شیرم یه مقدار ضعیف شده بود، اما خداروش ...

سلام عزیزم.  خوبی؟ 

نی نیت چن وقتش شده؟ 

آلرژی خیلی بده.  رژیمش واقعا توان آدمو میگیره

ببر تحت نظر دکتر که شیرخشک مخصوص بنویسه

اکثر نوزادایی که به شیر گاو حساسیت دارن به لاکتوز شیر بز هم واکنش نشون میدن

دوستم شیرخشک بز میخرید.  هرماه اکثر حقوق همسرشو میداد شیرخشک بز...  اما الان ۴ سالشه و هنوز آلرژیش درمان نشده

به نظرم اصلا جای ریسک نداره

ان شاءالله خدا بهت توان مضاعف بده و نی نیتم زود بهبود پیدا کنه😊 

راستی جز حجامت میگن شکر سرخ هم ضد آلرژیه

سلام عزیزان من امروز ۳۵ هفته تمام شدم و شروع هفته ۳۶ هستم به امید خدا و ویبک یک .خواستم ببینم الان چ ...

سلام عزیز

فعلا هیچی.  بذار اول هفته ۳۷ با شیاف شروع کن

آبزن واسه ۲ هفته آخره

سلام عزیزم  رستا جان من شدیدا سرما خوردم گ سینوس هام عفونت کرده جوری که تنفس از راه بینی و ...

سلام عزیزم.  اتفاقا منم چن روزه به خاطر عفونت سینوسام افتادم

روزی چن بار کندر ماده+اسپند+عنبرنسارا دود بده و بو بکش

سرکه طبیعی رو بذار رو شعله جوش بیاد بعد برو زیر پتو و با چشم و دهن بسته بخور بگیر.  

حتما چشم و دهنت بسته باشه.  فقط از بینی نفس بکش بخارش برسه به سینوسات.  بینیتو باز میکنه

سلام عزیزم  رستا جان من شدیدا سرما خوردم گ سینوس هام عفونت کرده جوری که تنفس از راه بینی و ...

آنتی بیوتیک و آنتی هیستامینم مصرف نکن

ترشحات بدنو خشک میکنه عفونت بدتر تو سینوسات میمونه و عفونی تر میشه

مصرفشونو قطع کن و با بخور سعی کن ترشحات عفونی سینوسی رو تحریک کنی به خروج

بخور سرکه

بخور عصاره اکالیپتوس که داروخونه ها دارن

بخور جوش شیرین

بخور بابونه و... 

کلا تماسشون گویا قطع هست،تلگرام پیام دادم یه سری دارو گفتن ولی رازیانه هم بود که دکتر خودم گفتن رازی ...

رازیانه درسته قاعده آوره اما هورموناتو منظم میکنه

بذار چن هفته بعد قطع خونریزی مصرف کن

09031782181 این شماره تماس منشی لیلا تبریزیانه.  آقاست و بعدازظهرا نوبت رزرو میکنه. ولی خودش هم کارشناس طب اسلامیه.  میتونی زنگ بزنی مشکلتو طرح کنی

رستا جان من پسرم رو اردیبهشت بدنیا آوردم،حالا یه تصمیم گرفتم یکسالگی پسرم اقدام کنم برای بارداری مجد ...

به سلامتی ان شاءالله😊

چن سالته؟ و قصد چن بچه رو داری؟