2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست

راستی رستا جان من الان ۳۱هفته ام دکتر گفت انگار سر بچه بالاست ورزش برای چرخش بچه چی بود  ؟دکتر شریفی ام انگار اون دکتر شریفی قبل نیست بچه های من بعد ۴۰هفته به بعد دنیا میان دکتر با خنده گفت من دیگه مثل قبل صبر نمیکنم تا ۴۰هفته 😢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوب هستین لیست دکترای ویبک تهران رو می خوام  من خودم پیش دکتر شریفی ویبک ۲شدم یه ب ...

سلام عزیزم اعیاد مبارک

دکتر مرضیه امیر ابادی معرکست البته من سعادت نداشتم پیش ایشون برم (مشهدیم) اما دوستان تهرانی از اعتقادات و صبوری و خانومی ایشون و البته موافق بودن به شدت به زایمان ویبک ایشون خیلی تعریف و تمجید میکنند .

ان شاءالله به خیر و خوشی خودتون و این بنده خدا در بهترین زمان و بهترین حال فارغ شید .

التماس دعا برای فرج و حاجات من  

سلام رستا جان و دوستان عزیز دیشب ساعت های یک  به فضل و مدد خدا و ائمه ویبک شدم و پسر گلم طبی ...

سلام عزیزم عیدت مبارک

به به چه عیدی خوبی خدا برات حفظش کنه

قدمش مبارک و خیر و پر روزی ان شاءالله ، الهی زیر سایه اقا ولی عصر عج و پدر و مادر گلش بزرگ شه و خوشبختی و عاقبت بخیریش رو به نظاره بنشینی عزیزم  

التماس دعا فرج، لطفا واسه حاجات حاجتمندان و من هم دعا کن عزیز  

سلام دوستان کسی بوده ویبک دو باشه با فاصله ۱۸ ماه از سزارین قبلی؟؟ و اینکه با وجود بواسیر میشه ط ...

سلام عزیز

الان بارداری؟  سزارین اولت چن سال پیش بوده؟

نی نی تپل دوست دارم کلا، سرمام محصول مطمئنی هست؟ لیدی میل هم شنیدم ولی میگن بیشتر مادر چاق میشع

بله عزیز

محصول مطمئن و کاملا ارگانیک از انواع سویق و جوانه هاست و خیلی ها به این منظور ازش استفاده کردن و مفید بوده

لیدی میل مواد شیمیاییه و باعث مشکلات گوارشی میشه

چرا سونو انومالی رو دادم  و آزمایشات. گفتن اوکیه. نه هیچکدوم اتفاق نیفتاده . غیر از ماهی دریا. ...

مواد جیوه ای دندونپزشکی، لامپ های کم مصرف(بعد شکستن) و ماهی دریا حاوی مقادیر زیادی جیوه هستن که در بعضی افراد در رشد مغز و سیستم عصبی جنین اختلال ایجاد میکنن

از یکی دو ماه قبل بارداری تا انتهای بارداری از مصرف ماهی دریا پرهیز کن

هیچ واکسنی هم تزریق نکنید

واسه بررسی بیشتر هم حتما تحت نظر فلوشیپ یا فوق تخصص نازایی باش که بررسی های دقیق رو انجام بدن

و حتما تحت نظر طب اسلامی باش که با تقویت بدن و اصلاح طبع و تغذیه ت، از بروز مشکلات مغزی و عصبی پیشگیری کنن

راستی شما بچه ی دیگه ای هم دارید؟ 

سایز دور سر بچه ت چن سانتی کم بوده ولی قدش نرمال بوده

جز کادر بیمارستان و اتاق نوزادان، پزشک دیگه ای هم دور سرشو اندازه گرفته بود؟  خودت بچه رو دیدی متوجه کوچیکی سرش میشدی؟ 

واقعا دور سرش ۲۳ بود؟