2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
سلام رستا جان من از دیروز خونریزی دارم  و از صبح خیلی درد دارم  اومدم بیمارستان برای بس ...

خونریزی داری یا لکه بینی؟ 

لکه بینی طبیعیه ولی واسه خونریزی باید تحت نظر باشی

افاسمان چن درصد بود؟ 

از خودت خبر بده

درد منظم دارم اما رفتم بیمارستان  گفتن دهانه رحم بسته است  و برگشتم آن تی سی خوب بود ام ...

دکتر دهانه رحمت رو تحریک نکرد؟ 

عجیبه که این هفته دهانه رحم هیچ پیشرفتی نداشته! 

بند ناف نداشتی؟ 

وقتی دهانه رحم بسته س تنها راه نرم کردنشه.  شیاف مغربی پرتعداد و عمیق.  تزریق روغن حیوانی یا دنبه آب شده یا روغن زیتون اصل

نشستن داخل آبزن

مصرف ناشتای خاکشیر+روغن بادام

پیاده روی و نرمشایی که به پایین اومدن بچه کمک میکنن و... 

این دو روز مراقب حرکات بچه و فشارخون خودت باش

خونریزیت زیاد شد فورا برو بیمارستان و به هیچ وجه ریسک نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان من دو بار سزارین داشتم سزارین اولم انتخابی بود و سزارین دوم هم به خاطر سزارین اولی مجبور ...

سلام  عزیز

فاصله 2 سزارینت چن ساله؟ و زمان آخرین سزارینت؟ 

بله... بعد 3 سزارین هم امکانش وجود داره😊

فقط باید تحت نظر پزشکی باشی که ویبک 2 انجام میده

سلام بله عزیز. بعد 3 سزارین هم امکانش وجود داره😊 فقط باید تحت نظر پزشکی باشی که ویبک 2 انجام میده ...

فاصله سزارین اول و دومم سه سال و نیم . الان باردار نیستم می خواستم بدونم بین دوم و سوم چند سال باید باشه چون واقعا دوست دارم زایمان طبیعی رو برای بچه ی سومم انتخاب کنم

دکتر دهانه رحمت رو تحریک نکرد؟  عجیبه که این هفته دهانه رحم هیچ پیشرفتی نداشته!  بند ناف ...

نه دکتر معاینه نکرد که 

بند ناف و از کجا باید چک میکردن 

تو آخرین سونو همچی نرمال بود فکر میکنم دهانه رحم نرمه چون خیلی وقته مغربی میزارم

سلام عزیز ببخشید،  چن روز گذشته...  دستگاه بگیر بیار خونه.  بیمارستان بخشای NICU خی ...

سلام گلم ،خداببخشه عزیز

به تعطیلات خوردیم میخواستیم دستگاه بگیریم تعطیل بودن، امروز رفتیم بگیریم که دیدیم یکباره خیلی رفت بالا، بااینکه خیلی مراعات میکردم😓 زردیش ۲۰ شد

الان پسر منم بستری کردن ، توکل برخدا انشاءالله مشکل دیگه ای پیش نیاد 😢 

سلاااااام عزیزم. زایمان کردی بسلامتی؟؟؟؟     مبارک باشه. ان شاءالله خوشبخت و سعادتمند در ...

سلام عزیز دل🌺

الحمدالله و به لطف خدا بله زایمان کردم، سلامت باشی گلم 

چه تاپیک عالی داشتی فیروزه جون ، خیلی کمک کننده بود،خیر ببینی گلم

زایمانم هم خیلی خوب بود اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری پیش بره 

گلم برای زردی همه راه هارو رفتم فقط قطره ندادم ، حجامت هم کردیم ولی زردیش بالا رفت

سلام الان بارداری؟ 

سلام.اره عزیزم.الان ۷ هفته ام.بچه ام پارسال ۵ اسفند دنیا اومد.دیشب رفتم پیش دکتر آیتی گفت از ۱ سال و نیم به بعد ویبک میشه و اینکه تعجب کرد به خاطر ضربان قلب بالای جنین منو سزارین کردن وگفت به خاطر ضربان قلب بالا که سزاری نمیکنن. من حتی دکترم برای معاینه نیومد و همون اول فقط دکتر شیفت معاینه کرد گفت ۱ سانتی.سه ساعت بعد بدون اینکه مجدد معاینه بشم بردنم اتاق عمل و وقتی گفتم نمیخوام برم اتاق عمل پرستارا کلی منو ترسوندن که بچت عقب مونده میشه😓

سایز لگنت چطور بود؟  باشه...  اگه قراره سزارین شی،  بذار دردت بگیره،  بچه ت کام ...

نه بابا بدون سونو گف بچه درشته فقط با معاینه ی شکم ک گف چن هفته دیگه هم بمونی درشت تر میشه بچه و بری بیمارستان مستقیم میبرنت سزارین قبول نمیکنن طبیعی بیاری.بااین ک من وزش و نرمشا و رابطه و شیاف رو داشتم ولی گف  لگنت خوبه بد نیس ولی رحمت باز نشده و من پیشنهاد نمیکنم طبیعی بیاری فقط الکی اذیت میشی و نمیتونی احتمال اینکه بخیه های رحمت هم پاره شن هم هست

چقدر با جزییات تعریف کردی     عاشقتم تا 39 هفته و 2 رو زساک زایمان نبسته بودی؟!!!!!!؟ من ...

سلام عزیزم. سر بچه اولم زود بستم، سر این یکی انقدر درگیر مسائل جانبی بودم، هی میگفتم حالا جمع میکنم  

انقدرم بقیه بهم میگفتن بچه خیلی بالاست تو حالا حالاها زایمان نمیکنی، دیگه بیخیال شده بودم  

ممنونم عزیزم😘🌷

خدا گلهای تورو هم خفظ کنه و ان شاءالله از صالحین باشن.

من شیراز بودم، بیمارستان دنا زایمان کردم. دکترمم خانم فاطمه حاجی باقری بودن

نه نامه نداشتم. خودشون هماهنگ کرده بودن که هروقت رفتم، باهاشون تماس بگیرن