2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام رستاجان ، خیلی خییلی ممنونم بابت کمک های مادرانتون و دلسوزانتون ، توصیه هاتون خیلی بدردم خورد ، ...

ان شاءالله قدمش مبارک باشه.میشه تکنیک تنفس رو برای من توضیح بدید؟

و اینکه وقتی رفتید چند ساعت بودید؟

کدوم شهر بودی عزیز؟  توکلت به خدا باشه. دانشجوهام ساعت اداری هستن.  شب زایمان کنی مامای ب ...

دزفولم امروز رفتم معاینه لگن ۳۷ هفته متاسفانه گف رحمت هیچ باز نشده و بچه هم درشت و بالاس باید سزارین شی😕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله قدمش مبارک باشه.میشه تکنیک تنفس رو برای من توضیح بدید؟ و اینکه وقتی رفتید چند ساعت بودید ...

سلامت باشی گلم

ببین وقتی انقباض ها شروع میشه باید با دهن نفس عمیق بکشی و حتما با دهن خارج کنی ، حین انقباض حتی یکلحظه مکث نکن فقط اینطوری تنفس کن هم طول درد کم میشه و زود آروم میشه و هم بچه ضربان قلبش افت نمیکنه و هم اینکه انقباض ها جون دار میشن ، شنیده بودم آثار تنفس صحیح ایناست ، که دیدم بله درسته

هرچی درد شدیدتر تنفس کوتاه تر و تند تر ، بین هر تنفس کوتاه یک نفس عمیق طولانی بده که خسته نشی ولی من اون آخرا همش تند تند نفس میکشیدم، تو خونه تمرین کن ، وقتی دردها شذید میشه خیلی راحت تر با نفس میتونی تحمل کنی ، من یک لحظه تنفس قطع کردم واقعا داشتم جون میدادم، 

من ساعت ۲ شب با درد از خواب پریدم دیدم هر ده دقیقه انقباض دارم سریع پاشدم بین درد ها قر کمر رفتم و توی خونه پنگوئنی راه رفتم و نفس عمیق میکشیدم، ساعت ۷ خیلی شدید شد رفتم بیمارستان که ۵ سانت بودم و انقباض ها خیلی کوتاه و جون دار بود ، ساعت ۱۱ هم زایمان کردم

فقط تا میتونی نفس بکش و همش فکر کن من میتونم این درد که چیزی نیست

البته من با خونریزی شدید هم رفتم که دکتر تا دید ترسید گفت سزارین اورژانسی باید بری، ولی فکر کنم بخاطر همون تنفس هایی که داشتم ان اس تی خیلی خوب بود و ضربان بچه افت نکرد ، دیگه گفتن تا جایی که ان اس تی خوبه پیش میریم ،الحمدالله تا آخر خوب بود

سلامت باشی گلم ببین وقتی انقباض ها شروع میشه باید با دهن نفس عمیق بکشی و حتما با دهن خارج کنی ، حین ...

نمیشه دم با دماغ و بازدم با دهن؟الان حس کردم انقباض دارم امتحان کردم حس کردم دهنم خشک شد.

چقدر خوب ک با ۵ سانت رفتی.

نمیشه دم با دماغ و بازدم با دهن؟الان حس کردم انقباض دارم امتحان کردم حس کردم دهنم خشک شد. چقدر خوب ...

آره اینو یادم رفت بگم ، با بینی دم انجام بده با دهن بازدم

موقع دردها نشین یا راه برو ، قر کمر و سجده و پروانه 

من حمام نتونستم برم بجاش یک تشت آب گرم روبه داغی گذاشتم ،داخلش نشستم و شوهرم کمرم ماساژ میداد

انشاءالله زایمان خیلی خوب و عالی داشته باشی 

فقط رستاجان یادمه شما زردی بچتون بالا بود، عددش چند بود؟ زردی بچه منم خیلی بالاست ، شیرخشت و ترنجبین ...

عزیزم من دخترم زردی اش خیلی بالا بود

شوهرم کیلو کیلو لیمو شیرین گرفت خوردم روزی دوسه تا ق مرباخوری هم تو چند نوبت به دخترم دادم 

روزی یدونه هم انار ( یک عدد دونه انار هااا😅) میچکوندم تو دهن دخترم 

اگر بتونی یدونه هم خروس رسمی بگیری بخوری خیلی عالیه ولی احتمال داره بچه بعدی ات ( اگر بخوای بازم) دختر بشه چون خیلی طبعش سرده 

حنا هم میتونی بذاری بدنش رو خنک میکنه

از همه اینها مهمتر هم ارامش و صبوری خودته که نترسی چون دستگاه فقط زردی رو ظاهری میاره پایین اما اگر خودش یواش یواش بیاد پایین برای سلامتی آینده بچه بهتره 

شیرخشت و ترنجبین هم که خودت گفتی ، سعی کن خودت هم گرمیجات کمتر مصرف کنی البته پدر آدم درمیاد بعد از زایمان سردیجات بخوره من که خیلی عذاب کشیدم ولی خوب چاره ای نیست ایشالله زودتر حالش خوب میشه 

...
عزیزم من دخترم زردی اش خیلی بالا بود شوهرم کیلو کیلو لیمو شیرین گرفت خوردم روزی دوسه تا ق مرباخوری ...

ممنون گلم از توضیحاتت🌺

دیروز خروس رسمی گرفتیم، گرمیجات هم خودم ترک کردم ، انشاءالله بیاد پایین  

زردی دخترتون چند بود ؟

چندروز طول کشید تا پایین بیاد؟ 

سلامت باشی گلم ببین وقتی انقباض ها شروع میشه باید با دهن نفس عمیق بکشی و حتما با دهن خارج کنی ، حین ...

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه . شما زایمان اولتون بود یا ویبک شدین ؟ اگه ویبک شدین لطف میکنین بگین فاصله زایمان اولتون با این زایمانتون چقد بود ؟

ممنون گلم از توضیحاتت🌺 دیروز خروس رسمی گرفتیم، گرمیجات هم خودم ترک کردم ، انشاءالله بیاد پایین &nb ...

فک کنم ۱۷-۱۸ بود تقریبا ۲۰ روز طول کشید اومد پایین یکماهگی هم کاملا برطرف شد

بچه اگر زود بدنیا بیاد یا دختر باشه بیشتر زردی میگیره نگران نباش میاد پایین

...