2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر جالب نمیدونستم همکارن من باهرکدوم جدا صحبت کردم و خب با خانم حوتی حس خوبی نگرفتم چون امش درمورد ...

خانوم تجددی خیلی خوش اخلاق و مهربون هستن. حالا خانوم حوتی رو هم من باهاشون کلاس رفتم اخلاقاشون خوب بود. ولی خب وقتی با خانوم تجددی بیشتر حس آرامش گرفتین خب پس تعلل نکنین.خیره ان‌شاءالله.

سلام عزیز سجده های طولانی، الاکلنگ، پروانه، چهار دست و پا و... اگه یبوست داری رفع کن طاقباز نخواب ...

ممنونم عزیزم.یعنی فقط همینا؟ لیستی از مواد قابض ندارید؟ و اینکه مصرف دمنوش یا چیزای دیگه چطور؟

سلام عزیزم دکتر زندیه خیلی معروفن دکتر مقدادی هم...  که من واسه آلرژی گوارشی پسرم از مشاوره ش ...

سلام عزیزم ممنون لطف می کنی، پیام دادم بهتون

شما چطوری از دکتر کاوه منش وقت گرفتید؟

مطبش بردید؟

می دونید چ روزها و ساعاتی مطبن؟

سلام عزیزم دکتر زندیه خیلی معروفن دکتر مقدادی هم...  که من واسه آلرژی گوارشی پسرم از مشاوره ش ...

اسم کوچک دکتر مقدادی چیه؟

تو ژوپ که زدم دوتا مقدادی متخصص اطفال آمدبهروز و بهنام

من ماما همراه نداشتم 

دکتر آیتی گفت میخوای گفتم نه 

چون جاریم که زایمان اولش بود ماماش نرسیده بود بیاد بیمارستان 

دکتر جنابی فکر کنم دیگه ببمارستان امام حسین نمیره 

چون دوستم الان بارداره و خونه شون هم نزدیک بیمارستان امام حسینه گفت دیگه جنابی اونجا نیست 

من دختر اولم رو زیر نظر جنابی بودم البته ۹ سال پیش ولی بالاسرم نیومد و منو پاس داد به دکتر کشیک و چون دخترم موکونیوم دفع کرده بود سز شدم و از جنابی به خاطر این کارش دل چرکین شدم 

توی مشهد هم فقط دکتر آیتی ویبک ۲ به بالا قبول میکنه 

اونای دیگه فقط ویبک ۱ رو قبول می کنن 

من چون دوتا دخترام موکونیوم دفع کرده بودن سز شدم 

دکتر آیتی هر وقت که واسه چکاپ می رفتم ازم می پرسید که میخوای ویبک بشی حتما؟؟ منم با لبخندی ملییییییح می گفتم بعععله 

هعععی یادش بخیر 

۶ ماه چه زود که نه ولی گذشت

من چون دوتا دخترام موکونیوم دفع کرده بودن سز شدم 

دکتر آیتی هر وقت که واسه چکاپ می رفتم ازم می پرسید که میخوای ویبک بشی حتما؟؟ منم با لبخندی ملییییییح می گفتم بعععله 

دکتر آیتی طرفدار زایمانه و الکی سز نمی کنه 

دوست خودم دخترش ۴۹۰۰ بوده و چون نتونسته آیتی گفته دیگه نمیشه وسز شد ولی پسرش رو که ۳۷۰۰ بود پیش آیتی ویبک کرد 

خواهرشوهرم پسر اولش رو تا ۸ سانت هم رسیده و نیم ساعت بعدش میتونسته زایمان کنه ولی دکتر بردتش سزارین کرده 

ولی پسر دومش رو زیر نظر آیتی وییک کرد

من خودم چون میترسسدم به خاطر موکونیوم سز بشم تا دم آخر که رفتم واسه اینکه سوند رحمی واسم بذاره بهش گفتم موکونیوم دفع کرد منو نبری سزارین 

گفت خانوم جان موکونیوم اصلا چیزی نیست که بخوای واسش نگران باشی 

مهم صدای قلب بچه س 

که من با اینکه پسرم موکونیوم دفع نکزده بود به خاطر افت شدید ضربان قلبش وقتی ۴سانت بودم دکتر گفت ریسک خطر جون بچه خیلی بالاس 

نمیه صبر کرد و رفتم سزارین شدم

هعععی یادش بخیر 

۶ ماه چه زود که نه ولی گذشت

رستا جان از دیروز هی ببخشید لباس زیرم خیس میشه  ممکنه کیسه آب سوراخ شده باشه؟؟ دوروز هم هست ک ...

سلام عزیزم

بو و حالت بیرون اومدن ترشحات چطوره؟ 

مایع آمنیوتیک بوی منی میده و با جهش خارج میشه و گرمه

موقه سرفه و خم و راست شدن خروجش زیاده

هفته چندی؟ 

واسه اطمینان برو بیمارستان تست آمینوشور بده

ممنونم عزیزم.یعنی فقط همینا؟ لیستی از مواد قابض ندارید؟ و اینکه مصرف دمنوش یا چیزای دیگه چطور؟

خواهش میکنم عزیز

لیست مواد قابض رو چن صفحه قبل گذاشتم

هفته چندی؟ 

اگه نزدیک ماه ۹ نیستی همینا کفایت میکنه