2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
یکی از بچه های همدانی تاپیک پارسال رفت قم با دکتر شاه بوداقی ویبک شد. هیچ پزشکی قبول نمیکرد. پزشک شم ...

دکترم رضوان بیات. اینجا با یکی از ماماهای بیمارستان که مرکز مامایی هم داره صحبت کردم گفت یه سر برو پیش ایشون احتمالا قبول کنه فکرکنم چندتا ویبک اورژانسی انجام داده. من فکرکنم با ۱۰تا یا ۱۵تا دکتر صحبت کردم هیچکس قبول نکرد.

الان هموگلبین پایینم مشکلی برای جنین یا برای زایمان به وجود نمیاره؟ فعلا نرفتم پیش دکتر ولی میدونم کمبود آهن دارم

یکی از بچه های همدانی تاپیک پارسال رفت قم با دکتر شاه بوداقی ویبک شد. هیچ پزشکی قبول نمیکرد. پزشک شم ...

آره دکتر برام توضیح داد که ساعت ۱۰شب به بعد متخصص بیهوشی ندارن اگه مشکلی پیش بیاد باید زنگ بزنن بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم. ممنونم اثر تخمدان راست و چپ بر جنسیت یه چالشه مبهمه نمیشه با قطعیت گفت اثر داره یا بی ...

سلام رستا جان 

ببخشید یه سوال داشتم من ۳۷ هفته و دوروز ام از صبح ببخشید اسهال شدید دادم درصورتی که پیز خاصی مصرف نکردم دردی ندارم بخاطر چی میتونه باشه:؟؟

سلام مهر بانو،الحمدالله، شما خوبی؟ ممنونم بابت دعای خیرت عزیز الهی شماهم حاجت رواشی ادرسش رو بهم ب ...

الحمدالله خوبم😊 

این آدرس بی بی سلیمانی هست 

حرعاملی 48 چهار دوم سمت راست 32۴

قبل رفتن به این شماره زنگ بزن ببین چه روز و ساعتی هست  09025693388

یکمی شلوغ میشه باید یکی دوساعت بشینی، شنیدم بعضی روزها توی احمدآباد مطب یک دکتر هم هست فقط برای بارداری خانم ها میرن پیشش که اونجا خلوت تره گویا🤔 آدرس اون ندارم

اون زمان داروهاش خوب بود الان نمیدونم مثل سابقه یانه ،انشاءالله خوب باشه برای شما😊

بله کانالشون رو دارم و خیلی دوست دارم که توسط ایشون مزاج شناسی بشم و تحت نظرشون باشم اما از چند نفر ...

دیگه باید تنبلی کنار گذاشت😁😊 وقتی برای یک کاری نهایت تلاشتو بکنی در آخر خودت از خودت راضی هستی که همه کاری کردی حالا چه به خواستت رسیده باشی و چه نرسیدی ،لااقل میدونی تمام سعیتو کردی و نشد دیگه بقیش با ما نیست😊🤗

همین جایی هم که من رفتم کلی دارو و بخور و چیزای سخت میده که پدر در بیاره😁😂 ولی انصافا من همشون موبه مو و سروقت انجام میدادم 

اون کانال هم بی انصافا قبولم نکردن وگرنه هرچی میگفتن انجام میدادم 🙄

دکترم رضوان بیات. اینجا با یکی از ماماهای بیمارستان که مرکز مامایی هم داره صحبت کردم گفت یه سر برو پ ...

سلام عزیزم خیلی زوده بخوای نگران باشی کمبود آهنت تا اخر بارداری درست میشه دکتر بری حتما میگه روزی دوتا قرص آهن بخوری و باز مجدد آزمایش میگیرن ببینن خوب شدی یا نه.پس نگرانی نداره منم ۳۴ هفته هستم و مشکل شمارم دارم روزی دوتا آهن دارم میخورم خارجیشو بخوری ک دیگه بهتر

سلام عزیزم. ممنونم اثر تخمدان راست و چپ بر جنسیت یه چالشه مبهمه نمیشه با قطعیت گفت اثر داره یا بی ...

بله با عکس رنگی متوجه شدن.حالا بنظرتون قبل بارداری بعدیم لاپاراسکوپی کنم و لوله رو باز کنم یا نه؟؟؟😕

سلام عزیزم خیلی زوده بخوای نگران باشی کمبود آهنت تا اخر بارداری درست میشه دکتر بری حتما میگه روزی دو ...

ممنونم عزیزم ولی میدونی بیشتر نگران همون مصرف مکملم چون میگن قرص آهن تاثیرات خوبی روی جنین نداره

ممنونم عزیزم ولی میدونی بیشتر نگران همون مصرف مکملم چون میگن قرص آهن تاثیرات خوبی روی جنین نداره

نه بابا خودتو زیاد درگیر نکن.این همه خانمای باردارراستفاده میکنن مگه چی شده؟من خودمم مصرف نمیکردم دیگه وقتی گفتن کم خونی استفاده دارم میکنم بارداری اولم کامل استفاده میکردم. شاید طب سنتی اسلامی اینو بگه خو اگه نمیخواین آهن مصرف کنین قرص خون از طب اسلامیا بگیر مصرف کن.یا بیشتر غذاهایی ک آهن دارن رو استفاده کن 

دیگه باید تنبلی کنار گذاشت😁😊 وقتی برای یک کاری نهایت تلاشتو بکنی در آخر خودت از خودت راضی هستی که ...

من میخوام اول و اخرش دست خدا باشه  

خدا خودش کمکم کنه همه چیز خوب پیش بره ان شاءالله شما هم برام دعا کنید تنبلی رو بذارم کنار و تمام تلاشم با یه ثمره عالی همراه باشه ان شاءالله ، البته برای همه ان شاءالله