2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733803 بازدید | 90149 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستاجان من اللن ۲۳ هفته هستم و فقط مولتی ویتامین و آهن و کلسیم و سه روز یک بار هم قرص امگا۳ میخورم البته دکترم تازه برام ویتامین D هم نوشته که نمیدونم چه لزومی داشته

شما در ۲۳ هفته چه داروهایی مصرف میکردید؟

از این هفته به نظرتون ورزش ها رو شروع کنم؟

این که شاغل هستم به نظرتون ضرری نداره برای بچه؟

https://www.instagram.com/elham_pudine?igsh=MzRlODBiNWFlZA== یه پودر حاوی چن گیاه مفید رحم عرضه ...

رستا جان یکی از دوستانم دوبار برای طبیعی تلاش کرده و بچه تو کامال زایمان مونده و نیومده و صدای قلب بچه دیگه شنیده نمیشه و سریع میبرنش سزارین هر بار و دفعه دوم دکتر گفته سرش تو کانال زایمان گیر کرده چجوری بکشمش بیرون تو حین سزارین گفته میخوام بدونم چرا این اتفاق میوفته؟  

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
من دهانه رحمم تا حدود ۴ یا ۵ س باز شده بود ولی انقباض منظم و آنچنانی نداشتم ، نقاط فشاری و سینه رو ی ...

حالا به هر دلیلی که بوده این مشکل واسه شما پیش اومده

شما شرایط خیلی خوبی داشتی. نیازی هم به دخالت حتی ماساژ سینه و نقاط فشاری نبوده

حالا آمپول فشار تزریق کردن یا نه، اتفاقیه که افتاده... فکر کردن بهش فقط روحتو خراش میده

به جنبه های مثبتش فکر کن.‌‌‌‌‌.. پارگی دهانه رحم هرقدرم عذاب آور باشه، بدتر از سزارین نیست😊😅

حالا یا میزان انقباض بیشتر از حد آمادگی دهانه رحم بوده... یا دخالت ها باعث پارگی شده..‌ یا دهانه رحم مشکل فیزیولوژی داشته... یا باید به دید ماورایی بهش نگاه کرد...

حالا دوس داشته باشیم یا نه، باید بپذیریم چشم اثر داره 🙃

و زن باردار خیلی در این زمینه آسیب پذیره. صدقه، قربونی، ذکر و دعا و... رو مراقبت کنید

واسه رسیدن به بهبودی کامل و از بین رفتن عوارض هم به نظرم تحت نظر مامای طب اسلامی برو

اگه تهرانی یه ویزیت با لیلا تبریزیان داشته باش... ایشون هم کارشناس ارشد مامایی دارن و هم خبره ی طب اسلامی هستن و خیلی مسلط به مسایل زنان... تحت نظر باش که ان شاءالله دهانه رحم خوب ترمیم شه و بارداری بعد مشکلی واست پیش نیاد

سلام رستاجون. من الان ۱۲ روز از زایمانم میگذره. از دیشب زیر شکمم یعنی جای بخیه‌های سزارینم درد می‌کن ...

سلام عزیزم

علائم خاصی داری؟؟؟ مثل خونریزی؟ کمخونی؟ سرگیجه؟ 

حتی اگه یکی دو سانت از رحمم باز شده بود، بلافاصله بعدش دچار افت شدید هموگلوبین و کمخونی شدید میشدی...

اگه میزانشم خیلی کم بود و منجر به کمخونی نمیشد، این چن روز بعد جمع شدن رحم جوش میخورد

وقتی هیچ علائمی نداری، بعد ۱۲ روز بعیده عزیز! دردم طبیعیه. رحم داره خودشو جمع میکنه

حالا اگه خیالت راحت نیست، یه تست خون ساده(CBC) بده و میزان کمخونی رو بررسی کن. یک ساعته م جوابش آماده میشه

و یه سونو...

حالا دردت خیلی غیرعادیه؟؟؟

سلام رستاجون. من الان ۱۲ روز از زایمانم میگذره. از دیشب زیر شکمم یعنی جای بخیه‌های سزارینم درد می‌کن ...

تا میتونی گرمی بخور و شکم و کمرت رو گرم نگه دار و ناشتا و آخرشب از ملین استفاده کن

سلام رستا جون 

خوبی؟

منو یادته؟

حدود دو سال پیش اینجا میومدم و پسرم ویبک شد با خانم صابریان زایمان کردم و حدود ۱۴ ماه فاصله بین زایمان هام بود...

یهو دلم هوای اینجارو کرد

خیلی اینجا رو دوست دارم

حالا بگو ببینم خانم چکار کردی آخر؟

موفق به ویبک شدی یا نه؟

رستا جون یه مشورت میخواستم ازت نمیدونم شاید جواب سوال من و ندونی اما دوست داشتم که باهات مشورت کنم ع ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

آره عزیزم انتظار خیلی سخته خییلی ،من ۸ سال درگیرش بودم 😥 انشاءالله شماهم به زودی حاجت روا بشی😊

گلم فقط یک چیزی که مهمه اصلا ناامید نشو ،تمام تلاشتو بکن، هرکاری بنظرت خوبه انجام بده، توکل هم یادت نره، و به رضای الهی راضی باش

منم مشهدم هرکسی هرجارو کا معرفی میکرد منم میرفتم ولی نتیجه نمیدیدم🤐 طب سنتی جاهای مختلفی رفتم، آخرسر یکجا پیش یک مامای خونگی رفتم یکسری دارو بهم داد، و گفت مشکلم از چیه و گفت داروهام مصرف کنی کلی پرز دستمال کاغذی و نوار بهداشتی از رحمت میاد بیرون و بعد گفت بعد دوماه باردار میشی ، اتفاقا همینطوری هم شد، من و چندنفر دیگه باهم رفتیم و هممون باردار شدیم ولی من سقط کردم و بعد از اون هم هربار اقدام میکردم زود باردار میشدم ولی سقط میشد تا اینسری که انوکسا و سرم آی وی آی جی گرفتم و الحمدالله موند، اگه خواستی آدرس بدم اونجا هم برو

رستا جون یه مشورت میخواستم ازت نمیدونم شاید جواب سوال من و ندونی اما دوست داشتم که باهات مشورت کنم ع ...

توی طرقبه هم یکی هست به اسم عطاری کهن فقط چهرتو ببینه همه چیو میگه چه درد و مرضی داری ،تشخیصش خیلی خوبه فقط یک بدی که داره اصلا اصلاح تغذیه نمیکنه نمیگه غذا و اینا چی بخوری فقط کلی داروهای خودش و عرقیجات میده که کلی هم هزینش میشه🤐😬 فقط خواستم بدونی اینجاهم هست😑

یک کانالی هم هست توی ایتا که همینجا یکی از بچه ها معرفی کردن منم دنبالش میکنم این خیلی عالیه، کلی هم درمورد ویبک و زایمان در خونه تبلیغ میکنه ،و یک آیدی داره هرکسی که تمایل داشته باشه میتونه اصلا پیش دکتر نره توی بارداری و کامل از دستورات ایشون استفاده کنه، و خیلی ها مشکلات خیلی جدی مثل باز شدن دهانه رحم اوایل بارداری و ویبک و پاره شدن کیسه آب که داشتن با اصلاح تغذیه مشکلشون برطرف شده، خودت کانالش بخونی متوجه میشی 

میتونی شما بهشون پیام بدی ،بگی میخوای اقدام کنی و برات اصلاح مزاج انجام بدن، اول یک فرم بلند برات میفرستن و کلی ازت سوال میکنن و میگن اگه صددرصد به طب اسلامی و اینا اعتقاد داری برات وقت بذاریم ، و شما اصلا چیزی در مورد انوکسا و اینا نگو😁 بذار قشنگ مزاجتو اصلاح کنن و اقدام کن انشاءالله باردار که شدی برو انوکسا هم بگیر🤗😊 

آخه منم خیلی دوست داشتم یک مامای طب اسلامی کل بارداری مراقبم باشه و بگه هرماه و هرروز غذا و اینا چی مصرف کنم ولی بهشون که گفتم من برای سقط کلی اصلاح سبک کردم و همه کاری انجام دادم ولی بازم سقط میشد و مجبور شدم داروی شیمیایی بگیرم که جواب داد ،اوناهم گفتن ما دراین صورت معضوریم، یا طب شیمیایی یا ما🤦🏼‍♀️☹😕😥 ولی درکل همیشه کانال و گروه پرسش و پاسخشون نگاه میکردم و تا الان توی بارداری به مشکلات زیادی خوردم مثلا جفتم سرراهی بود ،طول سرویکسم کوتاه بود بچه خیلی پایین بود همشون با تدابیری که توی کانال گذاشته بودن انجام دادم و برطرف شد ،برای خودم عجیب بود توی دوهفته جفتم از سرراهی کامل بره بالای رحم😳الان هم مشکل جدیدی الحمدالله پیدا شد که آب دور بچه خیلی پایینه😂😬ببینم این چی میشه😥😑🤦🏼‍♀️ برای همین میگفتم کاشکی منم قبول میکردن😫 🤧

یک چیز عجیب دیگه ،وقتی کامل زیر نظرشون باشی و قبول کنی زایمان درخانه انجام بدی اینقدر دقیق بهت آموزش میدن که اصلا نیازی به ماما نداری و تمام کارهارو به همسرت آموزش میدن که همسرت کار زایمان انجام بده😶😁😂🤐😰😬 برگات میریزه😂🤣

اینم لینکش https://eitaa.com/madarane_1

سلام رستا جان خوبی؟  ممنون عزیزم بابت پاسخت،عمر و عاقبتت بخیر و صحت. مشهد شما طبیب خوب سراغ ن ...

آها راستی اون بی بی سلیمانی که من با داروهاش باردار شدم بهم گفت زالو بندازم و مرتب بادکش رحم انجام بدم ،خودشون هم انجام میدن من فقط برای زالو بیمارستان امام رضا مرکز طب سنتی رفتم بادکش ها هم پیش خود بی بی رفتم

سلام عزیزم خوبی؟  آره عزیزم انتظار خیلی سخته خییلی ،من ۸ سال درگیرش بودم 😥 انشاءالله شماهم به ...

سلام مهر بانو،الحمدالله، شما خوبی؟

ممنونم بابت دعای خیرت عزیز الهی شماهم حاجت رواشی

ادرسش رو بهم بدی ممنون میشم