2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام خانما .کسی بوده بخواد ویبک بشه ولی بچه بریچ باشه؟ چکار میشه کرد برای سفال شدن؟ من ۳۲هفته رو پ ...

عزیزم سلام ، میتونی علاوه بر تدابیر رستا جون از نقاط فشاری استفاده کنی ، انگشت کوچک پات فشار بده یا یه گیره نرم بهش بزن ، آن شاالله می چرخه 

پیش دکتر معصومه صابریان رنجبر میرم مامان هستن و ویبک انجام میدن.ما هم ویبک شدید؟ پیش کدوم دکتر؟

عزیزم قصد فضولی ندارما ببخشید ولی یه تحقیق خودتونم بکنید اگر دوست داشتید به خانم صابریان بگید دکتر نظری رو بیارن برای زایمانتون ، خودشون به من گفتن با حوصله ترن 

آن شاالله به راحتی زایمان کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز. چن سالته؟ مشکل خاصی داری؟  چن وقته اقدامی؟

سلام عزیزم...۳۸ سالم...سه سال بیشتر اقدام دومی هستم‌..اولی رو با یه اقدام ماه اول شدم...چکاپا همه خودم دادم تا عکس رنگی و هورمونی و حتی ایمنی انعقادی شکر مشکل خاصی نبود...اسپرم صهیف بود که اونم دارو درمان و از سنتی تا طب سوزتی رفتیم....الان یکم تحرکش کمه هنوز فقط مابقی چیزا نرمال‌‌‌حتی ای بو ا هم کردم تابستون نشد...خیلی دلشکسته هستم....دخترمم خیلی بیقرار همش منتظره...دعام میکنی خدا یه بارم نظر کنه بهم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

سلام خانما .کسی بوده بخواد ویبک بشه ولی بچه بریچ باشه؟ چکار میشه کرد برای سفال شدن؟ من ۳۲هفته رو پ ...

سلام عزیزم

من از اول سفالیک بود، ۳۴ هفته که رفتم سونو بریچ شده بود. پیاده روی و  ورزش گربه رو زیاد انجام دادم و همینطور سجده های طولانی چندبار در طول روز. ۳۶ هفته که رفتم الحمدلله چرخیده بود

البته منم امیدی نداشتم اما متوسل شدم به اهل بیت(ع) و خیلی دعا کردم. الحمدلله لطفشون رو شامل حالم کردن

رفتم دکتر دو هفته بعد زایمان گره های بخیه رو قیچی کردن گفتن جوش خورده عفونت هم نداره  ولی این ...

نگران نباش. سوزش بخیه ها تا چن وقت طبیعیه

به دود گرفتن عنبرنسارا ادامه بده

هر روز ویتامین سی بخور. و حتما سنجد مصرف کن که زودتر خوب بشی

فقط یه نکته اگر به کارتون بیاد ، من داروی زایمان آسان استفاده کردم خیلی از لحاظ باز شدن دهانه رحم کم ...

Genital tract trauma and obstetric anal sphincter injuries are known complications of normal vaginal and assisted vaginal delivery. Cervical tears are an uncommon complication that can lead to significant postpartum haemorrhage and may have implications for future pregnancies. Careful evaluation of the genital tract, including the cervix, along with adequate resuscitation are essential to reduce maternal morbidity and mortality. This is a case report of a 36-year-old primigravida woman at 41 + 6 weeks of gestation with delay in the second stage requiring Neville Barnes forceps delivery. She then went on to have a major postpartum haemorrhage, initially thought to be a result of uterine atony. However, inadequate response to uterotonics led to identification of a cervical buttonhole tear with an intact external os. She required repair under general anaesthesia. A rigid sigmoidoscope was utilised to ensure cervical canal patency during the repair. Previous reports have described annular cervical tears, thought to occur from the extension of a cervical buttonhole tear, but to the best of our knowledge the latter has not previously been reported. The case demonstrates the importance of awareness of such tears and proposes a novel technique for repair with the use of a rigid sigmoidoscope

ترومای دستگاه تناسلی و آسیب اسفنکتر مقعد مامایی از عوارض شناخته شده زایمان طبیعی واژینال و کمک واژینال هستند. پارگی دهانه رحم یک عارضه غیر معمول است که می تواند منجر به خونریزی قابل توجه پس از زایمان شود و ممکن است پیامدهایی برای بارداری های آینده داشته باشد. ارزیابی دقیق دستگاه تناسلی، از جمله دهانه رحم، همراه با احیای کافی برای کاهش عوارض و مرگ و میر مادر ضروری است. این گزارش موردی از یک زن نخست‌زای 36 ساله در هفته 41 + 6 بارداری با تاخیر در مرحله دوم است که نیاز به زایمان فورسپس نویل بارنز دارد. او سپس دچار یک خونریزی بزرگ پس از زایمان شد که در ابتدا تصور می شد نتیجه آتونی رحم باشد. با این حال، پاسخ ناکافی به uterotonics منجر به شناسایی پارگی سوراخ دکمه گردن با یک سیستم عامل خارجی دست نخورده شد. او نیاز به ترمیم تحت بیهوشی عمومی داشت. یک سیگموئیدوسکوپ سفت و سخت برای اطمینان از باز بودن کانال دهانه رحم در طول ترمیم استفاده شد. گزارش‌های قبلی پارگی‌های حلقوی دهانه رحم را توصیف کرده‌اند که تصور می‌شود از گسترش پارگی سوراخ دکمه دهانه رحم رخ می‌دهد، اما تا آنجا که ما می‌دانیم مورد دوم قبلاً گزارش نشده است. این مورد اهمیت آگاهی از چنین پارگی‌هایی را نشان می‌دهد و تکنیک جدیدی را برای ترمیم با استفاده از یک سیگموئیدوسکوپ سفت و سخت پیشنهاد می‌کند.

فقط یه نکته اگر به کارتون بیاد ، من داروی زایمان آسان استفاده کردم خیلی از لحاظ باز شدن دهانه رحم کم ...

فقط ترجمه رو میذارم برات عزیز👇

پارگی دهانه رحم یک علت نادر اما مهم خونریزی پس از زایمان است [4]. تا به امروز، انواع مختلفی از پارگی گزارش شده است، از جمله پارگی حلقوی، دسته سطلی و پارگی [5]. طبق اطلاعات ما، این اولین مورد گزارش شده از پارگی سوراخ دکمه دهانه رحم است.

عوامل خطر برای پارگی دهانه رحم نامشخص است، بدون توافق. موارد زیر در ادبیات به عنوان فاکتورهای خطر ممکن ارائه شده است:

سروکلاژ گردن رحم ، تحویل استخراج خلاء ، تهی ، پارگی زودرس غشاها ، زایمان رسوب و استفاده از اپیزوتومی [6،7]. 

علاوه بر این، تصور می‌شود که زایمان طولانی‌مدت خطر ابتلا به تمام آسیب‌های دستگاه تناسلی، از جمله پارگی دهانه رحم را افزایش می‌دهد [8]. 

وجود تغییرات فیبروتیک دهانه رحم مانند موارد زیر عمل جراحی دهانه رحم قبلی شامل برداشتن حلقه ، و سروکلاژ دهانه رحم قبلی نیز تصور می شود که خطر اشکهای دهانه رحم داخل رحمی را افزایش می دهد [5]. یک گزارش موردی حاکی از آن است که استحکام سیستم عامل خارجی در معاینه مکرر واژن در زایمان قبلی می تواند پیشنهادی از دهانه رحم فیبروتیک احتمالی در معرض خطر پارگی داخل رحمی باشد. با این حال، شواهدی وجود ندارد که این یک ارتباط بالینی قابل توجه باشد [11].

مکانیسم پشت پارگی دهانه رحم در داخل زایمان هنوز مشخص نشده است. مکانیسم های متعددی فرض شده است ، از جمله افزایش استحکام انقباضات ، تحمل بر روی دهانه رحم که به اتساع کامل نرسیده است و همچنین پاسخ یدروژنیک به معاینات متعدد یک دهانه رحم اودماتوس. با این حال، اینها فاقد شواهد قطعی هستند [6]. مطالعات قبلی نشان داده اند که اشکهای پیچیده گردن رحم ممکن است ناشی از تغییرات فیبروتیک به دهانه رحم باشد که توزیع فشار را به صورت نامتوازن تغییر می دهد و فشار بیشتری را به لب قدامی یا خلفی دهانه رحم اعمال می کند [5]. مکانیسم پیشنهادی دیگر از اشکهای گردن رحم قدامی ، ورم و نکروز به دهانه رحم است زیرا بین راس و سمفیز pubic فشرده می شود [8،9]. این پیشنهاد از یافته های بافت شناسی در موارد فردی ناشی می شود. با این حال، با توجه به اینکه مواردی از پارگی خلفی دهانه رحم گزارش شده است، مکانیسم های پاتوژنتیک دیگری باید در نظر گرفته شود [11]. در کنار این مکانیسم های بیماری زا ، پیوسته نیروهای برشی مکانیکی پیشنهاد شده است که از یک دکمه سوراخ گردن دهانه رحم به یک پارگی گردن رحم کامل می رود [5]. با وجود این پیوستار پیشنهادی، تا به امروز هیچ موردی از سوراخ دکمه دهانه رحم گزارش نشده است. این مورد معقول بودن این فرضیه پیوسته را با روشن کردن وجود پارگی های سوراخ دکمه گردن نشان می دهد. این نشان دهنده اهمیت ارزیابی دقیق در حضور خونریزی غیر قابل توضیح پس از زایمان برای شناسایی این شکل بالقوه پنهان پارگی است.