2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز مواظب فشارخون خودت و حرکات بچه باش از فعالیت زیاد و استرس پرهیز کن سونو داپلر دادی؟ یا ...

نه سونو داپلررو هر مرکزی نداره و هزینه اش تم زیاده با شرایط دانشجویی  شوهرم نمیتونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=323923586]سلام دوست عزیز، متاسفانه منم تجربه این حالت رو داشتم. بعد از سزارین دومم به این مشک ...

چرا نگرانی؟! دکتر کلیه و مجاری اداری که رفتی و مشکلی نبود، منم که سزارین بودم و یکی دیگه از دوستان که زایمانش طبیعی بود هردو این مشکل رو داشتیم.من که حدوداً ۵ ماه و خورده ای زمان برد خوب شدم.

پس آرام باش قطعاً از عوارض بارداری هست و به زودی برطرف میشه, ولی از دکتری سزارین برات انجام داده هم یه مشورت بگیر.

دوست عزیز شما بابلی هستی ؟ با دکتر حسن زاده تجربه ای داشتی؟ اصلاً حاضر نیستم سمتش برم!!! یه بار با ...

آره بابلیم ولی بابل زندگی نمیکنم.دکتر خودم وقتی میام بابل لطفی هست.ولی از زایمان طبیعی حسن زاده هم تعریف شنیدم.واس همین پرسیدم

سلام رستا جان خوبی؟  ممنون عزیزم بابت پاسخت،عمر و عاقبتت بخیر و صحت. مشهد شما طبیب خوب سراغ ن ...

سلام عزیز

قربونت.‌‌.. نمک آبی نباید بخوری‌ . نمک صورتی واسه کمکاری توصیه میشه

واسه طبیب دوستان مشهدی باید راهنمایی کنن. متاسفانه اطلاعی از اطبای سنتی و اسلامی مشهد ندارم. ولی میدونم مشهد از این نظر خیلی قویه

رژیم پاکسازی هم باید تحت نظر طبیب باشه. واسه نوع رژیم و زمانش، طبیب باید به طبع و اخلاطی که غلبه کردن آگاه بشه

بین ۳_۲ هفته رژیم خوراکیش زمان میبره

واسه پاکسازی رحم روشای مختلفی هست. از رژیم تا پودر آسیاب شده چندین گیاه که خوراکی مصرف میشه... تا آبزن، شیاف و...

زالودرمانی هم مراکز معتبری که انجام میدن، خودشون میدونن واسه رحم و تخمدان چن مرحله و کجاها بذارن‌‌‌... ۳ مرحله اولش شکم و کمره

واسه تقویت رحم تخمدان هم که گیاهان ، مواد خوراکی و ورزش توصیه میکنن

سلام‌ دوستای خوبم....میشه دعا کنین منم باردار بشم سه سالع منتظر دومی هستم سنم بالاس دخترم آرزوشه خوا ...

سلام عزیز. چن سالته؟

مشکل خاصی داری؟ 

چن وقته اقدامی؟

مصرف میوه ام بالاست اما سبزیجات نه خیلی. دکترم روح انگیز رحیمی دیگه نمیدونم چطوره؟ شما خودت دکتری ب ...

شناختی از دکترای مشهد ندارم. یه تاپیک تو نی نی سایت بزن راهنماییت کنن

من دکتر گلشیرازی رو با تاپیک زدن تو نی نی سایت پیدا کردم. و آشنایی من با ایشون لطف خدا بود...

در مورد مقاومت به انسولین.‌‌‌‌‌.. متاسفانه دکترا اطلاعی از روش محاسبه مقاومت انسولین ندارن و اصلا نمیدونن چی هست!!!  اینا تحقیقات جدیده. دکترای ما علوم ۱۰۰ سال پیشو میخونن

دکتر محمدپور مقاومت به انسولینو اینطور محاسبه میکنن

شما بعد ۱۲ ساعت ناشتایی میری آزمایشگاه، تست انسولین ناشتا و قند ناشتا میدی

این دو عدد هرچی بود ضرب در هم تقسیم بر ۴۰۵

اگه بالای ۲ باشه یعنی مقاومت به انسولین!!!

البته چندین فاکتور دیگه هم در کنارش باید بررسی بشه که ریشه مقاومت پیدا بشه

سلام دوستان.۴ماهه سز اورژانسی شدم،از همون موقع تا حالا پرشدن مثانه رو متوجه نمیشم،یعنی اصلا حس ادرار ...

یکی از دوستای من زایمان طبیعی داشت.بعدش بی اختیاری ادرار گرفته بود.حالا دقیقا به چه صورت بود این حالتش نمی‌دونم.

دکترم گفته بود هر روز چندین بار حرکت کگل رو انجام بده.

دوستم روزی تعداد زیاد انجام میداد.نمیدونم شاید ۱۰۰بار مثلا.بعد یه مدت خوب شد.

پیاده روی مستمر روی چرخش هم اثر داره؟ ضربدار چجوری میشه؟

بله عزیز. پیاده روی خیلی موثره...مخصوصا از مسیر شیبدار

ضربدار و پنگوئنی راه برو. پنگوئنو دیدی چطور راه میره؟ اونطوری با پای باز هربار بدنتو سمت یه پا بنداز

ضربدار هم یعنی پاتو کمی محکم زمین بذاری

البته از حرکات تند و جهشی پرهیز کن

سلام عزیز واسه منم ماه ۷ بریچ شد و تا چن روز قبل زایمان سفالیک نشد سجده های خیلی طولانی با زانوهای ...

یه سوالی من این کارها و انجام میدم ولی نمی‌دونم چقدر انجام بدم کافی هست.

هرکدومو چقدر انجام بدم؟

پیاده روی؟

سجده چند دقیقه ای باشه چند بار؟

حرکت گربه؟

...

سلام عزیز قربونت.‌‌.. نمک آبی نباید بخوری‌ . نمک صورتی واسه کمکاری توصیه میشه واسه طبیب دوستان مشه ...

سپاسگزارم مهر بانو جان بابت وقتی که برام گذاشتی 

الهی حاجاتت روا و غم از خونه ی دلت جدا