2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

سلام خانما .کسی بوده بخواد ویبک بشه ولی بچه بریچ باشه؟

چکار میشه کرد برای سفال شدن؟

من ۳۲هفته رو پر کردم؛میترسم همینطور بمونه مجبور شم سز شم دوباره.

انقد ذهنم درگیره چرخشه اصلا ورزشو اینا برای زایمان راحت نمیتونم انجام بدم.خیلی کلافم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان سوال داشتم و از شما ها راهنمایی می خواستم 

من ده سال پیش سز شدم و الان قصد دارم اگر بشه زایمان وی بک داشته باشم و در تهران(شهریار میشه غرب تهران) ساکن هستم ولی ذهنم درگیره اینه که 

فقط بیمارستان خصوصی انجام می شود ؟

مرکزی که به من نزدیک باشه ؟

هزینه های زایمان چقدر می شود ؟

و چه دکتر هایی این کار را انجام می دهند ؟

چون تا جایی که تحقیق کردم هر دکتری قبول نمیکنه 

میشه منم راهنمایی کنین 🙏 لطفا 

سلام عزیز تا جایی که میدونم چن روز و حتی ۳_۲ هفته بعد زایمانم عادیه. ولی این مدت واقعا عجیبه مشکل ...

سلام فداتشم.بی اختیاری اصلا ندارم،در حد۳ثانیه باید اراده کنم تا تخلیه شه،من فقط دکتر کلیه ومجاری ادراری رفتم که هم سونو وآزمایش انجام دادم،همه چی سالم بوده,حالا میخوام جراح مغزو اعصاب برم،چون مشکل از عصب مثانه ست،خدا کنه نخاع آسیب ندیده باشه،چون درمان دارویی نداره

سلام رستا جان خوبی؟ 

ممنون عزیزم بابت پاسخت،عمر و عاقبتت بخیر و صحت.

مشهد شما طبیب خوب سراغ نداری معرفی کنی؟

رژیم پاکسازی چطوره؟سخته یا سهل؟

بله مدت طولانی میشه که نمک صورتی و ابی مصرف دارم خداروشکر.

مواد کارخونه ایی خیلی خیلی کم و مواد سوداوی کم استفاده میکنم الحمدالله.

زالو درمانی که فرمودید چطور و چه جاهایی از بدنم انجام بدم عزیزم؟

اقدام رو یه چند ماهی عقب انداختم تا بهار ان شاءالله دوباره اقدام کنم که ان شاءالله خیر باشه و بشه. محتاج دعام

رحم و تخمدان رو چطور پاکسازی میشه کرد؟ 

سلام عزیزم. خیلی ممنونم. من واقعا دعاگوی شما هستم که با ایجاد این تاپیک کمک کردین من و امثال من که ر ...

لطف خدا بوده و بس... اینجا فقط داده تبادل می کنیم و نقشی در زایمان هم نداریم

الحمدلله که موفق شدی🤲

ممنون عزیزم که جواب دادی  دکترش میگه دندوناش خراب میشه  نصفه شبا فقط آب بهش بده خودم می ...

من بودم به شیردهی شب ادامه میدادم و طول روز دفعاتشو کمتر میکردم

خب دندوناش خراب شه! شما تو خواب هر شیری هم بخوای به بچه بدی باید قند کافی رو داشته باشه. خب چی بهتر از شیر مادر؟ 

محصول "سِرِمام" آی بانو خیلی مغذیه. میتونی واسش تهیه کنی. قبل خواب بهش بدی

سلام‌ دوستای خوبم....میشه دعا کنین منم باردار بشم سه سالع منتظر دومی هستم سنم بالاس دخترم آرزوشه خواهر برادر داشته باشه.....دعام میکنین شاید دعای یکی تون در حقم گرفت🥺🙏💚انشالله خودتون هم حاجت روا..خیلی دلشکسته و نا امیدم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

من بودم به شیردهی شب ادامه میدادم و طول روز دفعاتشو کمتر میکردم خب دندوناش خراب شه! شما تو خواب هر ...

دكتر دختر من ميگفت شير مادر دندون رو خراب نميكنه

از بازي پرحاشيه،عمدا بباز و بيا بيرون😉هيچي مهم تر از آرامشت نيست😌🦋
پزشکی که انتخاب میکنی هم حتما فوق تخصص یا فلوشیپ نازایی باشه و خیلی باتجربه و متخصص! بلافاصله بعد م ...

مصرف میوه ام بالاست اما سبزیجات نه خیلی.

دکترم روح انگیز رحیمی دیگه نمیدونم چطوره؟ شما خودت دکتری با این مشخصات که فرمودید تو مشهر سراغ نداری معرفی کنی عزیزم؟

چند بار چکاپ قبل بارداری شدم میگه همه چی خوبه فقط ویتامین د کم دارم که میخورم.

برای مقاومت انسولین هم به دکترم میگم واسم بنویسه انحام میدم ان شاءالله.

الهی بهترین اتفاقات مهمون همیشگی زندگیت عزیزم الهی دلت همیشه بی غم و تنت همواره سلامت .

سلام‌ دوستای خوبم....میشه دعا کنین منم باردار بشم سه سالع منتظر دومی هستم سنم بالاس دخترم آرزوشه خوا ...

سلام دوست عزیز 

الهی همه به زودی حاجت رواشن به خیر و خوشی و سلامتی

الهی من و شما هم به زودی و به خوشی و سلامتی باردار شیم از اون بارداریهای با حال و خدا فرزندانی بهمون عطا کنه سالم و اهل صالح از یاران اقا ولیعصر عج و خوش قدم و پر برکت و روزی و خوشی و باهوش ان شاءالله و الهی همچین فرزندانی رو زایمان کنیم از اون زایمانهای باحال روزگار ان شاءالله.

الهی به زودی حاجتت روا بشه و دلت شاد عزیزم

شما هم در حق من دعا کن  لطفاکه دعا در حق دیگران مستجابه ان شاءالله