2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
سلام به همه فاطمه هستم از اصفهان خیلی خیلی خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردم،از ص۴۰۰۰تا ۴۰۱۱رو خوندم ...

سلام عزیزم

اکثر بچه های اصفهانی تاپیک با دکتر غروی ویبک شدن و از ایشون راضی بودن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خدمت دوستان جدید و قدیمی. من هم از وی بکی های قدیمی گروهم پسرم تقریبا شش سالشه و الآن سر سومی ...

سلام عزيزم 

شما همون خانومی هستین که بیمارستان شوشتری زایمان کرده؟ 

چه قدر خوشحالم که دوباره اومدید اینجا

من هم شیرازی هستم و بارها و بارها خاطره زایمان شما رو خوندم

سلام دوستان.۴ماهه سز اورژانسی شدم،از همون موقع تا حالا پرشدن مثانه رو متوجه نمیشم،یعنی اصلا حس ادرار ...

سلام گل  منکه طبیعی زایمان کردم اینجوریم   و زایمان قبلیم ک سزارین بود هم احساس نمی کردم  فکر کنم طبیعی باشه 

سلام دوستان کی باید شیر شب بچه را قطع کنیم؟  دکتر میگفت قطع کن چون دندونای بچه خراب میشه بچم ...

سلام عزیزم

واسه کاهش دفعات شیر یا قطع شیردهی شب، اگه بچه ت شیشه میگیره و به لاکتوز حساسیت نداره، میتونی شبا شیر محلی+سمنو ترکیب کنی بهش بدی

یا شیربادام+سمنو

شیر+شیره و...

واسه خوابشم ملاتونین نده. تست بگیر ببین سطح منیزیمش چقدره اگه کمبود منیزیم داشت، بهش مکمل منیزیم بده. چون کمبودش بیخوابی و بدخوابی ایجاد میکنه

دمنوش بادرنجبویه هم ۳_۲ ساعت قبل زمان خوابش بده

سلام دوستان.۴ماهه سز اورژانسی شدم،از همون موقع تا حالا پرشدن مثانه رو متوجه نمیشم،یعنی اصلا حس ادرار ...

سلام عزیز

تا جایی که میدونم چن روز و حتی ۳_۲ هفته بعد زایمانم عادیه. ولی این مدت واقعا عجیبه

مشکل بی اختیاری نداری؟ شرایطت چطوره؟ اراده کنی مشکلی نیست؟

تا حالا به چه پزشکایی مراجعه کردی؟

عزیز پیج دکتر اصلانی رو واست میفرستم . اگه اینستا داری به دایرکت دکتر اصلانی پیام بده ببین چی میگن. ایشون با اطبای زیادی از طب سنتی و اسلامی و طب نوین از کشورهای مختلف ارتباط دارن... اگه بتونن راهنماییت میکنن. من چن سری سوال پزشکی داشتم بهشون دایرکت دادم، جواب دادن

https://www.instagram.com/draslanizakariya?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

ان شاءالله خیلی زود به حالت عادی برگردی

رستا جان بنظرتون اگه وزن بچه تا الان خوب باشه داپلر نیازه؟ من ی بار سز شدم و تو سونو هم ک میگن چسبن ...

عزیز.‌‌.. سعی کن داپلر رو حتما بده. اونم از یه مرکز مطمئن. مخصوصا اگه جفتت قدامیه

اون چسبندگی که سونو نشونش نمیده یعنی میزانش کمه و قابل اعتنا نیست

چسبندگی جفت سطحش بالا باشه و دستگاه دقیق و پزشک خبره باشه، حتما تو سونو مشخص میشه

اصلا فقط بحث جفت نیست! واسه ماها که قصد زایمان طبیعی داریم، هفته های آخر بررسی کیفیت خونرسانی خیلی مهمه

سلام و احترام. من ۳ تا زایمان طبیعی داشتم ان شاءالله چهارمی هم بتونم طبیعی باشم.از اپیدورال اطلاعت د ...

سلام عزیزم

ان شاءالله چهارمی رو هم موفق میشی. ولی با تدابیر و بدون اپیدورال😊

الحمدلله که به لطف خدا و عنایات اهل بیت(ع) به هدفت رسیدی و به سلامت نی نیتو بغل گرفتی❤ همینکه بع ...

سلام عزیزم. خیلی ممنونم. من واقعا دعاگوی شما هستم که با ایجاد این تاپیک کمک کردین من و امثال من که رنج‌ها بردیم از سزارین، زایمان طبیعی رو تجربه کنیم.

چشم با این نیت پیش میرم و تبلیغ برای زایمان طبیعی رو انجام میدم. ان‌شاءالله که روزی دعای خیر دیگران هم پشت سر ما باشه.❤️❤️

هزینه ماما همراه تو مشهد رو میدونین ؟ ماما همراه خوش انصاف ک کار بلد میشناسین؟ ترس به جونم افتاده ...

سلام. هزینه ماما همراه توی مشهد ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان.

ارزشش و داره به نظرم.

من تازه وی بک کردم. ماما همراهم خانوم تجددی بودن.

این شمارشونه: 09011255846

سلام عزیزم واسه کاهش دفعات شیر یا قطع شیردهی شب، اگه بچه ت شیشه میگیره و به لاکتوز حساسیت نداره، می ...

ممنون عزیزم که جواب دادی 

دکترش میگه دندوناش خراب میشه 

نصفه شبا فقط آب بهش بده

خودم میگم نکنه بچم گرسنه اش باشه

موندم چیکار کنم

سلام عزیزم واسه کاهش دفعات شیر یا قطع شیردهی شب، اگه بچه ت شیشه میگیره و به لاکتوز حساسیت نداره، می ...

یه سوال دیگه هم دارم

من فرنی و شیر برنج و سوپ و اینجور چیزا رو که برای پسرم درست میکنم اگر با قاشق نخوره میکس میکنم و صافش میکنم و میریزم تو شیشه بهش میدم، سر شیشه رو یکم گشاد کردم، به نظرتون بد نیست اینجوری؟