2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست

ضمنا من دیروز با دو نفر از خانومایی که زیر نظر دکتر آیتی زایمان وی بک و طبیعی انجام دادن صحبت کردم. و هر دو نفر زیرمیزی گرفتن دکتر آیتی رو رد کردن و گفتن این مطلب صحت نداره.

و هزینه‌ای که باید پرداخت بشه فقط هزینه بیمارستانه.

اطلاعاتمم به این صورته:

نام: ساره 

هفته 37 

دو تا سزارین داشتم 

فاصله سزارین قبلی: ۳ سال

علت سزارین: نشت کیسه آب و باز نشدن دهانه رحم و عدم پیشرفت زایمان 

دکتری که تحت نظرشونم: دکتر آیتی

بیمارستان بنت الهدی 

شرایط فعلی: مناسب. سر بچه رو به پایین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان منم امروز اول ٣٨ هفته طبق ان تي بودم معاينه تحريكي لگن شدم خيلي درد نداشت واقعا قابل تحمل بود گفت اگه تا شنبه دردات شروع نشد دوياره شنبه تحريك ميكنيم يه انگشت بود الان گفت دهانه رحمت نرمه و سر پچه پايينه برام دعا كنين خبر وي يك موفق رو هرچي زودت. بيام بدم

البته لكه بيني دارم كه گفت طبيعيه بخاطر معاينه خشني بود كه كردم

سلام دوستان منم امروز اول ٣٨ هفته طبق ان تي بودم معاينه تحريكي لگن شدم خيلي درد نداشت واقعا قابل تحم ...

بچه ها دردري ريمان ممكنه از الان شروع بشه

اخه من كمر دردم و شكمم يه هو در حد نفس گير منقبض ميكنه بعد ٣٠ ثانيه ول ميكنه واژنت هم مثل موقع پريودي درد ميكنه

ترشحاتهم خيلي زياده و غليظ نوار بهداشتي گذاشتم

از معاينه هست يا داره شروع ميشه

سلام به همه عزیزان و سلام ‌و خداقوت به رستا جون بابت این تاپیک و مطالب عالی. من خیلی تصادفی اوایل با ...

سلام عزیزم

ان شاءالله خبر خوش ویبکت رو بهمون بدی❤

بچه ها دردري ريمان ممكنه از الان شروع بشه اخه من كمر دردم و شكمم يه هو در حد نفس گير منقبض ميكنه بع ...

سلام عزیز

انقباض و درد بعد تحریک طبیعیه

حموم برو اگه درد کم شد یا خوابید، درد زایمان نیست

درد زایمان بعد حموم داغ و سجده های طولانی تشدید و فاصله ها کم و شدتش بیشتر میشه

سلام عزیز انقباض و درد بعد تحریک طبیعیه حموم برو اگه درد کم شد یا خوابید، درد زایمان نیست درد زای ...

عريزم از ديشب يك سره دور خونه راه ميرم در حد ساعتي يك بار انقباض دارم مامانم كه ميگن يعني داره شروع ميشه نميدونم بخدا من كه خودمو به خدا سپردم يا در طبيعي منو ميگيره يا مجبور به سزارين ميشم خودش كه بهم داده خودش هم بچه امو حفظ كنه برام

عريزم از ديشب يك سره دور خونه راه ميرم در حد ساعتي يك بار انقباض دارم مامانم كه ميگن يعني داره شروع ...

کار درستی نمیکنی عزیز

قبل زایمان باید خواب کافی داشته باشی که انرژی کم نیاری

ساعتی ۱ انقباض که فاصله و شدتش هم تغییری نمیکنه اصلا قابل اعتنا نیست

اگه دوش آب داغ گرفتی و انقباضات بیشتر و شدیدتر شد، علائم زایمانه... وگرنه انقباضات کاذب ناشی از تحریک دهانه رحمه

ممکنه یه روز بعد تحریک زایمان کنی.‌‌.‌‌‌ ممکنه ۱۰ روز بعدش.‌‌ 

پس تا دردا منظم و کم فاصله نشدن، خودتو عذاب نده

خوب بخور و خوب بخواب‌‌‌ و درست نفس بکش که واسه زایمان انرژی و توان کافی رو داشته باشی

سلام عزیزم فشار خونت چطوره؟ اگه استرس داری برو بیمارستان یه تست اورژانسی بده. هم ادرار و هم CBC و ...

همون روز کیسه آبم ترکید سزارین نخاعی شدم باچسبندگی زیادی ک داشتم ۶ساعت خونریزی داشتم

الان اومدم خونه روزی یکی دوبار کلا بی حال میشم مثل یه مرده رنگم سفیدسفید دیروز بردنم درمانگاه سورم باسه تاامپول تقویتی زدن خوب شدم

بازامروز دوباره همونجورم نمیدونم ازچیه خیلی نگرانم و غصه میخورم تواین موقعیت

اشتهام هم کمه ولی مایعات میخورم

این حالتم واسه چیه؟خطرناک نیست؟

اخه توکاغذی ک بستریم کردن نوشته اگه تپش قلب داشتین بیان بیمارستان یا اگه حالت تهوع داشتین من هرازگاهی میگیرم

طبیعیه؟

الان ۶روزه ک سزشدم 

سلام دوستان من ماه هفت بارداریم و بارداری دومه اولی رو اجباری سزارین شدم خواهشا کمک کنید برای ویبک ش ...

ان شاالله بسلامت بگذرونی

از  الان پیاده روی داشته باش. از بیست دقیقه شروع کن کم کم بیشتر کن. 

بیشتر تدابیر از هفته ۳۶ به بعده.