2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
ممنون عزیزم جواب دادی. من الان 39 هفته و 2 روزم. دیروز معاینه شدم 1 سانت بود و دکتر گفت سر بچه رو لم ...

اشتباه کرده عزیز پیاده رویی کن تا میتونی سر بچه بیاد پایین فشار میارع ب دهانه رحم اونم خودش باز میشه ۱ سانت هم خوبه باش زده دکترت چی میخواد دیگه

اشتباه کرده عزیز پیاده رویی کن تا میتونی سر بچه بیاد پایین فشار میارع ب دهانه رحم اونم خودش باز میشه ...

پیاده روی میکردم بعضی وقتا روزی 1 ساعت، الان دو روزه هوا سرده ورزش رو توپ و اسکات و پله نوردی دارم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیاده روی میکردم بعضی وقتا روزی 1 ساعت، الان دو روزه هوا سرده ورزش رو توپ و اسکات و پله نوردی دارم.& ...

عزیزم من تو اتاق ۵متری  ۲ساعت بکوب راه میرفتم باورت میشه  بلخره اگه طاووس خواهی جور هندوستان کشی     بازم هرچی خیره

سلام ب همه اونایی ک طرف داران ویبک هستن

وظیفه خودم دونستم خاطره زایمان ویبکمو تعریف کنم فاصله دوتا زایمان۲۲ماه بدون دکتر ومامای همراه  اولن من یک مادرم همه مادرا دوست دارن بچشون سالم باشه ولی خوب باید خود مادر هم حالش خوب باشه تا ب بچش برسه 👍 من سال ۱۴۰۰ باردار شدم تا حدودی با فرایند زایمان طبیعی اشنا بودم ولی نمیدونستم احتمال سزارین انقد بالاست ادم فعالی بودم همه کارامو خودم انجام میدادم پیاده رویی و الاکلنگ و قرکمر انجام میدادم ۴۰ هفته با انقباز رفتم  بیمارستان گفتن ۲ سانتی و منو خوابوندن برای نوار قلب بچه ۶ساعت دردو رو تخت تحملکردم و در اخر ۸سانت باز بودم ضربان قلبش افت کرد و سز شدم  ب خواست خدا پسرم ۱سالو ۱ماه بود فهمیدم باردارم گفتم خدایا باز سزارین بشم 😖 دیگه گفتم خودت کمکم کن  از اول بارداری خودم کارامو انجام میدادم  لباس بادست میشستم خلاصه گذشت و گذشت تا شدم هفته ۳۲ از هفته ۳۲ روزی ۱۵ دقیقه پیاده رویی میکردم دیگه بادست لباس میشستم با بچه کوچیک هرکاری میکردم دیگه همه کارامو خودم انجام میدادم از هفته ۳۴ ماساژ پرینه شکممو کشاله ران همه رو روغن مالی میکردم چیزای سرد نمیخوردم ماه درد هم داشتم از هفته ۳۶ ب بعد کشاله زانم درد میکرد میگرفت خیلی درد داشت ولی من همچنان الاکلنگ  پیاده رویی روزی ۱ساعت قرکمر جدی انجام میدادم لباس شوری زیاد میکردم بلخره شدم هفته ۳۹😍 رفتم بیمارستان شهرمون زایشکا دیدم برخورد خوبی ندارن اگه معاینه کنن ممکنه کیسه ابم پاره بشه و سزارین😖😖 رفتم همونجا نوبت دکتر گرفتم پیش منشیش کفتم دکتر منو معاینه کنه گفت بشین اخر وقت رفتم پیش دکتر گفت خیلی پرویی تحت نظر هیچ دکتر نبودی اومدی هفته ۳۹ چیکار گفتم شما منو معاینه کن گفت بیا معاینه کرد ۳ باز بودم  لگنمم عالی سر بچه هم اومده تو لگن گفتم خدایا شکرت ی تحریک هم کرد زیر دلم سفت شد گفت شب بیا برا زایمان نوک سینهاتم بمال منم رفتم تو بازار گشتم اومدم خونه دردا خوابید غذا پختم جارو زدم دیدم ن درد ندارم چیکار کنم خدایا خودت کمک کن کلی انشقاق و قدر خوندم سردرگم بودم ساعت ۶ عصر شوهرم ۱۰ دقیقه ماساژ سینه انجام داد سینه رو ب طرف بیرون میکشید  دردا با فاصله ۱۰ دقیقه شروع شد منم غذا خوردمو  حموم رفتم لباسامو شستم دیدم ساعت ۱۰ دردا ۵ دقیقه میگیره گفتم احتمالن ۵ سانت شدم😂 ساعت ۱۲ دیگه ۲ دیقه ۱بار میگرفت  دیگه رفتم بیمارستان معاینه کردن گفتن ۳ سانتی😐😐😐 گفتم چیییییییییی  کفت چ فرقی میکنع بریم سز گفتم ن خانوم من طبیعی میخوام واکنشی نشون ندادن  ولی زیاد نصیحت کردن نکن مشکله فلانه  تا کارمو انجام بدم و برم اتاق درد ساعت شد ۲ بامداد اونجا تنها بودم ورزش کردم راه رفتم قردادم ماما اومد کیسه ابو زد ۶سانت بودم دیگه درد خیلی با سوز میومد بافاصله ۱ سانتو  ساعت ۳ شد احساس زور زدن داشتم گفتم زور میاد بهم  گفت ن زور نزن رحمت ورم میکنه پاره میشه  نیم ساعت نقریبن تحمل کردم اومد معاینه کرد گفت با هر دردت زور بزن😍😍 وای گفتم دیگه  کم مونده باهر درد زور میزدم ی مامای دیگه اومد گفت پایین نمیاد ببرش سز مامای من گفت ن زور میزنه قشنگ بچه میاد پایین  میگفت افرین بده بده بده   عالیه عالیه بعد دیدم برش زد و انگار ی واژنم داره پاره میشه فهمیدم اومد منم ی زور مهکم زدم ک گذاشتش زو سینم 😭😭😭😭😭 منم زدم زیر گریه 😭😭😭  بعد ی زور دیگه زدم جفت اومداز ی طرف میلرزیدم و ناله میکردم واسه درد بخیه ک میزد  ولی حس خوبی بود خیلی خیلی خوب درسته الان بخیه هام اذیت میکنن نمیتونم بشینم  جای خیلی حساسیه ولی بعدن عوارضش کمتره از اینجور زایمانا واسه همتون میخوام  در اخر بگم من  ن تو ابزن نشستم  ن  دمنوش خوردم و ن شیاف مغربی استفاده کردم   فقط دوماه اخر ترشی و سردی نخوردم  ماساژ پرینه دادم پیاده رویی روزی ۲ ساعت کردم ورزش کردم با شکم گرسنه نرید برا زایمان انرژی تونم با داد زدن و جیغ زدن هدر ندین زور زدن قدرت میخواد  و اینکه یبوست هم نباشین من شکمم خیلی کار کرد فکر کنم همین باعث شد زود دهانه رحمم باز بشه و بچع بیاد پایین و مهم تراز همه توکل برخدا  دوماه اخر سوره قدر و انشقاق زیاد خوندم  توکل برخدا کنید ایشاا... خودش همچی رو درست میکنه من شبا ازبی کسی کلی گریه میکردم وای چ روزای سختی فقط میتونم بگم معجزه خدارو ب چشم دیدم  التماس دعا

تولاک یعنی تلاش برای زایمان بعد از سزارین   (TOLAC)

عزیزم شرمنده که بااین سوال شاید دوستان رو مضطرب کنم،تو این مدت کسی رو دیدین که برای ویبک رحمش پاره شده باشه؟بعدش چه اتفاقی افتاد؟

سامی۹۹      هفته ۳۸بوشهر  (فاصله سزارین قبل ۲سال) زیبای_فریب_دهنده.   &nbs ...

عزیزم من اولی رو سز شدم دومی خداروشکر ویبک الانم سومی ان شاءالله ویبک 

فکنم ویبک دو یعنی بعد از دو تا سز بخوای ویبک کنی 

عزیزم شرمنده که بااین سوال شاید دوستان رو مضطرب کنم،تو این مدت کسی رو دیدین که برای ویبک رحمش پاره ش ...

بحث اضطراب نیست عزیزم. بحث انتخاب آگاهانه ست. پارگی رحم هم یکی از احتمالاتیه که ممکنه حین زایمان اتفاق بیوفته. اما بسیار بسیار نادر

بله. یک نفر از یزد بود که الان اسم کاربریش یادم نیست. چند ماه پیش هم اومد کامل توضیح داد .با توصیفاتی که داشت خطای پزشکی حرف اول میزد. 

این بنده خدا خیلی علامت و نشونه تهدید کننده داشته اما بهش بی توجهی شده

خودش خیلی اذیت شده بود ولی خدا رو شکر بچه رو نجات داده بودن

ممنون عزیزم جواب دادی. من الان 39 هفته و 2 روزم. دیروز معاینه شدم 1 سانت بود و دکتر گفت سر بچه رو لم ...

عزیزم به دونه یا لعاب به دونه زیاد بخور این روزا

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799