2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا همچین چیزی هست اصلا؟ کسی دیده یا شنیده رحم پاره شه برا ویبکیا؟

سلام عزیزم

پیش دکتر قاسمخانی و ماما نرگس رنجبر هم برو، شاید قبول کردن. خدابزرگه

ولی اینا حقیقتا وسیله هستن. میخوای با رستاخانم یه مشورت کن ببین اگه خودت منتظر بمونی و دردا رو توی خونه بکشی و بعد با دهانه رحم ۵ یا ۶سانت به بالا بری بیمارستان دولتی، به صلاح هستش یا نه.

بعضیا اینجوری ویبک شدن. چون شما سزارین دوم هستین، بهتره با بچه های تاپیک یه مشورتی داشته باشی

سلام مامانا من امروز پیش دکتر بردم خیلللللی ناراحتم خیییلی اینجا یکی گفت دکتر فاطمه حاجی باقری ...

سلام ، دوست عزیز ، منم دقیقاً شرایط مشابه خودت رو دارم، حرف هایی که دکتر به شما زده به منم همینو گفت دو تا دکتر اینجا و جالب تر اینکه مبلغ دستمزد که گفتی هم همچنین   

منم از سزارین فراری ام، و فعلا دکتری انتخاب نکردم، نمی‌دونم چه کنم،

با خط خانم صابریان هم تماس گرفتم بلکه یه مشاوره بگیرم ببینم میتونم به اومدن به تهران فکر کنم یا نه، که منشی جواب دادن و گفتن برای ویزیت تلفنی باید قبلش ویزیت پرداخت کنی، ده دقیقه این مبلغ و نیم ساعت فلان قدر  

دیدم الان خیلی هم به نتیجه خاصی نمی‌رسم تلفنی صحبت کنم پس بزارم برای ماه آخر.

فعلا باید ببینم برای چکاب بعدی پیش چه دکتری باید برم

سلام ، دوست عزیز ، منم دقیقاً شرایط مشابه خودت رو دارم، حرف هایی که دکتر به شما زده به منم همینو گفت ...

خیلی حس بدیه اون لحظه ک میگن نه و هیچ دکتری قبول نمیکنه

امیدوارم یه روزی برسه ک ب ویبک هم مثل سزارین اهمیت بدنو انقد مارو مورد تمسخرو بی اهمیت قرار ندن

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
اصلا همچین چیزی هست اصلا؟ کسی دیده یا شنیده رحم پاره شه برا ویبکیا؟

سلام آره عزیزم،احتمالش هست تو شهر ما یکی میخواست ویبک بشه بعد از یکبار سز و ویبک هم شد احتمالا دردشو خونه کشیده بعد رفته ولی بعد از زایمان طبیعی،محل بخیه های قبلیش باز شده و دوباره مثل سزارین عملش کردن،من ایران نیستم الان ولی اینجا هم بعد از دو بار سز به سختی برای ویبک قبول میکنن و بیشترین نگرانی هم همون پاره شدن رحم هست و دکترا حوصله این ریسک رو ندارن😒ولی دکتر باتجربه و خوب پیدا کنی ک قبول کنه خوبه

سلام به رستاخانوم و بقیه مامانای پرانرژی!

خیلی ازین تاپیک لذت بردم و خاستم منم تجربه مو به اشتراک بزارم و برای همین اصلا عضو نی نی سایت شدم! 

فرزند اولم (پسرم) رو سر چهل هفته رفتم بیمارستان بدون هیچ دردی تا چکاپ بشم ولی گفتن ضربانش پایینه، از قضا دکتر خودم شیفت همون شب بود و منو سزارین کردن😐با کلی استرس

ولی همت کردم تا دختر دومم رو طبیعی بیارم وبعد دوسال تونستم زایمان طبیعی داشته باشم😍 که تجربه فوق العاده ای بود!

در بیمارستان بنت الهدی مشهد زیر نظر دکتر طوبی موقر مقدم ک باید بگم از همه لحااااظ عالی ان ایشون، بعد من کل فامیلامون پیش ایشون میرن و به همه معرفی شون میکنن

الان برای فرزند سومم متاسفانه دیگ به ایشون دسترسی ندارم و ما قم هستیم، تا الان ک هفته ی 37 هستم دکتری ک تا الان زیر نظرشون بودم دیشب متوجه شدم مرددن برای زایمان طبیعی! همون دیشب دکترم رو عوض کردم، برام دعا کنین دوستان... 

با اینکه تجربه ی قبلیم خیلی عالی بود ولی بازهم میگن سر هر زایمان کلی احتمالات وجود داره... 

هدف راحتی نیست، هدف رشد کردنمونه🌹
سلام به رستاخانوم و بقیه مامانای پرانرژی! خیلی ازین تاپیک لذت بردم و خاستم منم تجربه مو به اشتراک ب ...

س شما بچه دوم تون رو از کجا می دونستید که  میشه طبیعی زایمان کرد ، هنوز تازه این تاپیکو دیدین 

س شما بچه دوم تون رو از کجا می دونستید که  میشه طبیعی زایمان کرد ، هنوز تازه این تاپیکو دیدین&n ...

سلام عزیزم، اره من میدونستم ک میشه بعد سزارین دوباره طبیعی اورد، بارداری دومم هم باتجربه و انرژی ک دکترم بمن داد، همینطور ماماهمراهم!  تونستم طبیعی بیارم... 

اما الان متاسفانه مشهد نیستم و الانم هر دکتری با شرایط من قبول نمیکنه، ولی با این حال دکتری پیدا کردم ک گفتن اگر خودت بتونی و مشکلی نداشته باشی موقع زایمان انجام میدم ولی استرسشونم دادن... 

این تاپیکو  ک خوندم دوباره انرژی گرفتم👌🏻👌🏻🌿

هدف راحتی نیست، هدف رشد کردنمونه🌹
آره  شیر میدم عزیزم، پوستمم خیلی بد شده😑،از طرفی گاهی اوقات از لحاظ روحی هم خیلی حالم بد میشه ...

منم سر بچه دوم تا ۱ سال نشدم، میخواستم برم کربلا قرص ال دی خوردم که یه وقت اونجا نشم! از اون به بعد پریودام منظم شد

شما یه مشورت از پزشک بگیر ببین میتونی یه هفته ال دی بخوری؟

محرکم شامل دمنوشا و آبزن میشه 

رقیق کننده خون... انار، آلو، زرشک و...

دمنوش آویشن   دمنوش کاسنی، و داروی مصفای خون طب اسلامی 

روشای پاکسازی رحم به صورت خوراکی یا آبزن چون باعث خونرسانی به رحم میشن ، به دفع سموم از طریق رحم و پریود شدن کمک میکنن

آبزن چهارگل رو سرچ کنی روش پاکسازی رحم از طریق آبزن رو گفته

سعی کن هر روز دمنوش آویشن و کاسنی رو هم به صورت جداگانه بخوری

سلام مامانا من امروز پیش دکتر بردم خیلللللی ناراحتم خیییلی اینجا یکی گفت دکتر فاطمه حاجی باقری ...

سلام عزیزم. هفته ی چندی؟

چن سال از سزارین اول و دومت میگذره؟