2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
سلام، ممنونم، سلامت باشید. واقعا خدا رو شکر پسر یه دفع رقیق داشت ولی از لحظه ای که به دنیا اومد از ...

سلام عزیزم. خوبی؟

خدا نکشتت نصف شبی کلی خندیدم😂

خدا فرزندان و نسلت رو واسه خودش حفظ کنه❤️

راستی پسرت زردی نداره؟ 

قدیمیا میگن بچه ای که زود و زیاد دفع کنه زردیشم بالا نمیره

راستی واسه ختنه ی سنتی دکتری سراغ دارید که نیاز نباشه از قبل نوبت بگیریم؟ آخه میخواستم روز هفتمش خت ...

ختنه سنتی رو معمولا روز ۷ انجام نمیدن! میگن بهتره صبر کنی پوست بیاره بعد جراحی بشه

معمولا بعد ۲۰ روزگی قبول میکنن

هردو پسرا رو سنتی ختنه کردیم‌ . دومی با دکتر محمد گنجه بود‌.‌.. متخصص جراحی عمومی ...بیمارستان بقیه الله

بعدازظهر ویزیت شد واسه فرداش نامه دادن و جراحی شد

از سایت بیمارستان نوبت ویزیت بگیر. ببین واسه کی بهت وقت میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ختنه سنتی رو معمولا روز ۷ انجام نمیدن! میگن بهتره صبر کنی پوست بیاره بعد جراحی بشه معمولا بعد ۲۰ رو ...

سلام رستا خانوم..روزتون به خیر و شادی..عزیز ببخشید در مورد ابله مرغان تو بارداری اطلاعاتی دارید راهنماییم کنین..تو مدرسه پسرم کلی آبله مرغان گرفتن موندم بفرستم مدرسه بره یا نه این هفته.!18 هفته باردارم!

سلام رستاجان من خیلی سردرگمم روزاهای اخر  حالا ک ب اخرش رسیدم دیگه دستو دلم ب کاری نمیره دعا کن برام ن پیش دکتری رفتم ن مامایی ن معاینه سدم هیچی فقط سر زایمان قبلیم ۸ س باز شدم و ماما گفت لگنت خوبه 

سلام رستا خانوم..روزتون به خیر و شادی..عزیز ببخشید در مورد ابله مرغان تو بارداری اطلاعاتی دارید راهن ...

سلام عزیز

سیستم ایمنی بدن مادر خیلی ضعیفه. بهتره از موقعیتایی که احتمال ابتلا رو بالا میبره پرهیز بشه

سلام رستاجان من خیلی سردرگمم روزاهای اخر  حالا ک ب اخرش رسیدم دیگه دستو دلم ب کاری نمیره دعا کن ...

سلام عزیز

معاینه لگنی دیگه نیازی نیست. حرکات بچه و فشارخونت رو مواظبت کن

حتما هرشب شیاف مغربی رو پرتعداد و عمیق تزریق کن

یه سونو بیوفیزیکال از یه مرکز معتبر هم برو

سلام بچه ها من حدودا ۹ سالی از سزارینم میگذره ولی بعضی وقتا همون خط برش سزارینم درد داره بنظرتون طب ...

سلام عزیزم

به نظر من که طبیعیه. ولی با پزشکت طرح کن و سونو داپلرم انجام بده

سلام عزیز سیستم ایمنی بدن مادر خیلی ضعیفه. بهتره از موقعیتایی که احتمال ابتلا رو بالا میبره پرهیز ب ...

سلام و تشکر...الان آزمایش آبله مرغان انجام دادم هنوز جوابش رو نگرفتم..اگه آزمایش بگه قبلا آبله مرغان گرفتم دیگه مشکلی نیست؟یا همچنان در معرض خطرم.! 

سلام و تشکر...الان آزمایش آبله مرغان انجام دادم هنوز جوابش رو نگرفتم..اگه آزمایش بگه قبلا آبله مرغان ...

آبله مرغان ایمنی نداره. اتفاقا سری بعد میشه زونا!

تنها راه پیشگیریه

تا میتونید خونوادگی سیب و انار و آب سیب و آب انار بخورید که سموم بدنتون دفع شه مبتلا نشید

هر روز اسپند و کندرم دود کن

پر تعداد یعنی چن تا؟ عزیز خوردن چغندر یا لبو مشکل داره هفته های اخر؟

هرشب ۵_۴ عدد ۱۰۰۰ میل

چغندر و لبو همیشه مضرن و باعث افزایش و غلبه ی شدید سودا در بدن میشن... هیچ وقت مصرف نکنید

بارداری و ماه آخر باشه که خیییلی بدتر

مواد سوداوی از ممنوعیات زایمانن

سعی کن هر روز ارده+شیره بخوری، روغن زیتون، خاکشیر، روغن حیوانی و...

غذا هم کبابی، سوپ و شوربا 

سلام رستا جان ممنون ميشم منو راهنمايي كني

من هفته ٣٤-٣٥ هستم ميخوام بعد ١٠/٥ سال ويبك ١ كنم وزن بچه ٢/٢٠٠ بود كه ماما ديشب ميگفت خيلي زياده و بچه درشته اينجوري پيش بره به سزارين ميرسي به نظرت وزنش رو چجوري كنترل كنم بالا نره؟

و اين كه از ديشب خيلي درد داشتم كشاله ران و لگن درد قبلا داشتم ولي ديشب شديد تر شده بود از صبح هم ول نميكنه ظهر موقع پياده روي همش بچه خودشو يه گوشه صفت ميكرد و ول نميكرد عصري نزديكي داشتم خيلي دردناك بود بعد يك ساعت از نزديگي گذشته بود كه داشتم پرينه رو چرب ميكردم و ماساژ ميدادم كه احساس كردم خيلي متورمه و انگار داره ميزنه بيرون و احساس دفع هم دارم دراز ميكشم اروم تر ميشه به نظرت طبيعيه؟

سلام رستا جان ممنون ميشم منو راهنمايي كني من هفته ٣٤-٣٥ هستم ميخوام بعد ١٠/٥ سال ويبك ١ كنم وزن بچه ...

سلام عزیز

جنین ۳۴ هفته حدود ۲۳۰۰ وزن داره و طبیعیه

واسه اینکه وزنش بالا نره مصرف مواد قندی مصنوعی رو کاملا قطع و مواد قندی طبیعی رو هم محدود کن

درد کشاله ران تو این هفته از فشار وزن جنین به ماهیچه های کف لگن و کاملا طبیعیه. آب هویج زیاد بخور که دردش آروم شه

تا هفته ۳۷ سعی کن خیلی تحرک نداشته باشی

از سردی و سرما پرهیز کن

شکم و کمرت رو هم هرشب روغنمالی کن و از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند

سلام خانوما  سونو وزن رو چند هفته باید رفت.دکترم گفت سونو چسبندگی هم  همون زمان بدم.بعد من الان پنج ماه باردارم.بارداری دوممه.شکمم خیلی بزرگ شده😅.مثل ماه اخر تو بارداری اولم شده،که۲۰ کیلو اضافه کردم😢.یعنی قراره بزرگتر از این بشه؟