2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم قدم نورسیده تون مبارک🥰 ان شاءالله عمر و عاقبتش به خیر خداروشکر که به سلامت بغلش گرفتی❤ ا ...

راستی واسه ختنه ی سنتی دکتری سراغ دارید که نیاز نباشه از قبل نوبت بگیریم؟

آخه میخواستم روز هفتمش ختنه کنیم ولی جایی که میشناختم الان دیگه انجام نمیدادن.

سلام ب دوستان عزیزو همیشگی ببخشید ک‌زودتر نیومدم درگیرم الحمدالله ب لطف خدا و اهل بیت مخصوصا بی بی ...

مبارکه همسفر🥰

من بازم جا موندم ولی از خبر به مقصد رسیدنت اونقدر خوشحال شدم که انگار خودم تونستم😍

انشاالله پسرت مایه ی روشنی چشم پدر و مادر و امام زمانش باشه.🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام، سلامت باشید. ۴۹ هفته و سه روز بودم. راستش عارضه که خب داشته، ولی خدا رو شکر که بچه سا

لمه و نت ...

هر زمان ،وقت اضافه گیر آوردی استراحت کن ،مقوی بخور و شادباش.من بعد از زایمان دومم با اینکه کرونا تازه اومده بود، دست تنها بودم و باز هم سزارین شده بودم، ولی کلا خیلی آرامش داشتم و از وجود بچه هام لذت میبردم.

منتها سومی رو نمی‌دونم جو خانواده ام چطور میشه  

میگما مثل خودم شدی دودختر و یه پسر، پسر من ۹ سالشه،دخترکم ۳ سال و خورده ایی، تو راهییم یه دختر نازه.

پس به نظرت باهات همراه بشم عروسم جاری دار بشه هااا؟!😉😅

عزیزم منم۳۷ ساله هستم، بی‌خیال ، پس یکمی وقت به من بده اینو به دنیا بیارم ، با هم بریم برای چهارمی،😁😁

یادمه که کوچولو بوده هنوز دومی که سومی رو باردار شدی ، دیگه یه مقدار مراقبت بیشتر لازمه، معنای محبت ...

نه یکبار قبلا ویبک کردم ، بعد یک سز، الان ب قول شما ویبک ان میشم. ممنون ازت💚

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
خدارو شکر عزیز که بالاخره طبیعی زایمان کردی...کپسول کرچک رو‌چطوری استفاده می کردید؟دمنوش چیا رو خورد ...

کپسول کرچک روزی یکی از هفته ۳۶ میگن بخورین، من ک خوردم سرقبلی از همین هفته، سر این یکی دیرتر بود ک خوردم ، سر هیچکدوم مکونیوم دفع نکرده بودن. دکتر میگه برای نرمی دهانه س و خطری نداره، دمنوشم ترکیب چای کوهی و پنیرک و بابونه رو بیشتر استفاده کردم. دوباری هم تخم شوید دم کردم

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عاشقتم پزشک مشاور😍😍 واقعیت اینه که اون قسم قضیه خیلی فانتزیه و احتمالا اصلا اتفاق نمیفته. نگران ن ...

@zahra_gh_69

این آیدیمه. اگر خواستی بهم تو ایتا پیام بده.💚

ننه رستم یعنی واقعنی زاییدی؟! همینقدر سُبُک و بی دردسر؟! دست راستت روی سر هممون.  دیگه حالا که ...

...

دقیقا حس میکردم انقد زورم زیاد شده از درد ک میتونم‌میله های تختو تا بزنم..

ب ماماهه یه جا گفتم این پرده رو از دم دستم دور کن وگرنه میکنمش🤐 اونم بردش اونور..

عاقا سفید چرکم قبوله؟ چون یکم چرک گرفتم🤕

ان شاالله شما و بقیه دوستان به سلامتی وعافیت با یک دل خوش و خرم زایمان کنین نی نیهای بهشتیتون رو بغل کنین و از دنیا و حواشیش فارغ شین

سلام  قدم نو رسیده مبارک عزیزم مشهدی؟  پیش کدوم دکتر رفتی منم می‌خوام ویبک کنم راضی بودی ...

ممنون عزیزم. من یکبار پیش ماما مسلمی زاده ویبک یک کردم سری پیش، اینبار با دکتر آیتی

هردوشون خوب و معقول بودن. شما بنظرم پیش جفتشون برو ببین کدوم بیشتر به دلته، دیگه همه چیز بسنج ، مثلا بیمارستانایی ک میرن. یکی دکتره اون یکی ماما.. نوبت دهیاشون.. ویزیتاشون..

اخلاقاشون.. همه چیز خلاصه

سلام عزیزم ممنون میشم به من معرفی کنید، حوالی شیرازم

سلام عزیزم.

من پیش دکتر فاطمه حاجی باقری رفتم قبول کرد. خیلی هم دکتر پرانرژی و خوش اخلاق و گرمی هست خوشبختانه.

خانم فخار که ماما هستن، فعلا ویبک قبول نمیکنن دیگه.

یکی از بچه های همین تاپیک هم که موفق به ویبک شدن، ماماشون خانم قائدی بوده.

نه یکبار قبلا ویبک کردم ، بعد یک سز، الان ب قول شما ویبک ان میشم. ممنون ازت💚

سلام زهراجان خوبی😍🌺

به به قدم نورسیده مبارک باشه 😃😍 انشاءالله عاقبت بخیر بشه☺

برای ماهم دعا کن😊😥

ممنون عزیزم. من یکبار پیش ماما مسلمی زاده ویبک یک کردم سری پیش، اینبار با دکتر آیتی هردوشون خوب و م ...

دوبار ویبک کردین؟

ویزیت دکتر آیتی چنده؟

از سزارین تا سری اول که ویبک کردین چند سال میگذشت؟

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
دوبار ویبک کردین؟ ویزیت دکتر آیتی چنده؟ از سزارین تا سری اول که ویبک کردین چند سال میگذشت؟

از سزم ۴سالونیم میگذش، ۱۱۰ تومنه. بله دوبار ویبک بوده

رستا جون خوردن مربا و شربت به  تو ماه اخر زایمان رو سخت میکنه؟ یا مفیده

سلام عزیزم

میوه ی به قابضه و برای پیشگیری از سقط جنین توصیه میشه

ماه آخر اصلا نخور. هیچ نوعشو

اگه بچه ت دختره دمنوش رازیانه بخور

خدارو شکر عزیز که بالاخره طبیعی زایمان کردی...کپسول کرچک رو‌چطوری استفاده می کردید؟دمنوش چیا رو خورد ...

این نکته رو بگم‌‌‌‌‌‌... روغن کرچک بهتره بعد اتمام هفته ۴۰ یا اواسط هفته ۴۱ و به یکباره مصرف بشه نه تدریجی!