2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
ماساژپرینه  پیاده رویی ۱ساعت  از هفته ۳۰ ۲ روزه دمنوش تخم کتان و شنبلیله  میخورم &nbs ...

بسلامتی عزیزم انشالله موفق به زایمانی راحت بشی ...چهار دست و پا هم خونه رو جارو بکش اسکآت هم بزن....من الان یه ماما موافق ویبک پیدا کردم با حرف دکترم بخچه شک افتادم نمیدونم چیکار کنم بگیرمش یا نه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم یسناجان. ان شاالله به حق صاحب این روزا هرکی هررر حاجتی داره ...

سلام عزیز مبارک باشه قدمش انشاالله عاقبت بخیر شه...شرح زایمانت رو میدی گلی؟ چن ساعت درد داشتی؟با امپول فشار بودی یانه؟ از تدابیر چه کاراهایی رو انجام دادی؟

سلام عزیزم قدم نورسیده تون مبارک🥰 ان شاءالله عمر و عاقبتش به خیر خداروشکر که به سلامت بغلش گرفتی❤ ا ...

رستا جون خوردن مربا و شربت به  تو ماه اخر زایمان رو سخت میکنه؟ یا مفیده

بسلامتی عزیزم انشالله موفق به زایمانی راحت بشی ...چهار دست و پا هم خونه رو جارو بکش اسکآت هم بزن.... ...

😅😅😅 اتفاقن انجام میگم موقع کار خونه جارودستی میکشم  لباس بادست میشورم جارو نپتوت میکشم چ بخوام چ نخوام  بچه کوچیک دارم کثیف کاری میکنه

سلام ب دوستان عزیزو همیشگی ببخشید ک‌زودتر نیومدم درگیرم الحمدالله ب لطف خدا و اهل بیت مخصوصا بی بی ...

به به ، زهراجان ، عزیزم مبارکت باشه قدم گل پسرت هم زایمان موفقت❤️🌹😍  سومی بود آره ؟ یا چهارمی؟ خدایا من چرا من قاطی شدم بچه های تاپیک رو،😬

نی نی رو نشون بچه ها دادی؟ عکس العملشون چی بود؟ 

خداااااا، من دلم رررفت یه نی نی ببینم.

دختر من که بدجور منتظره 

صفا بیا ایتا جدی صحبت کنیم. اینجوری من ک زاییدم هیچ، خودتم میزایی تا جواب بدیو باز تا من ببینم. بعد ...

هااااا پس معلوم شد، پاتوق شما کم پیداها تو ایتاست    

بابا اینجا نمیاین ،خیلی خلوت شده، غیر زهراجون ،دیگه کی یر صف بوده؟ 

سلام عزیزم.مبارکت باشه،عاقبت بخیر شه الهی.متوجه نشدم سزارین یا طبیعی؟

طبیعی عزیزم‌ ، درواقع ویبک یک 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
خیلی ممنونم     آیاکسی با ایشون زایمان داشتن؟

دکتر ایتی رو میشناسین؟ ایشون شمارشونو بهم دادن، ولی قسمت نشد برم‌پیششون

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام عزیز مبارک باشه قدمش انشاالله عاقبت بخیر شه...شرح زایمانت رو میدی گلی؟ چن ساعت درد داشتی؟با امپ ...

سلام ممنون از شما، والا من تو بلوک پرسیدم از ماما،گفتن دکتر ایتی برای ویبکیا امپول فشار نمیزنن، دیگه برامنم نزدن، من درد نداشتم، روز اخر هفته ۴۱ سونو بیوفیزیکال دادم ک گفتن اب دور بچه ب شدت کاهش یافته باید بستری شی، ازونجایی ک درد نداشتم دکتر گف احتمال سزت زیاده ولی خب دیگه منم گفتم حیفه ک امتحان نکنم شاید شد، خلاصه بستری شدم. با ماساژ نوک سینه دردام شروع شد، سه ساعت درد کشیدم و بعدش زایمان کردم دیگه. تدابیرم از بین ورزشا پیاده روی و سجده  زیاد رفتم نسبت ب بقیه ورزشا

رابطه 

شیاف کپسول گل مغربی

داروی زایمان اسان اقای تبریزیان

شربت خاکشیر گلاب روغن بادوم شیرین عسل

کپسول کرچک

خرما

دیگه یکسری دمنوشا خوردم ک خیلی مداوم نبود یا مثلا حنا زدم، ابزن نشستم چندباری و..