2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
 @فیروزه99     فیروزه جون زحمت کشیدن خاطراتی که ثبت شده رو داخل تاپیکشون آوردن ول ...

استاتر اینایی ک زایمان ویبک ۱و۲ و۳ داشتن از لهاظ چسپندگی سونو دادن ینی چسپندگی باشه ویبک انجام نمیدن

قربونت عزیز اگه رعایت میکنی نگران نباش بسپرش به خدا❤️ دعای ...اللهم اجعلنا فی درعک الحصینه التی ت ...

خیر ببینی عزیزم 

چشم دعاهایی که گفتین میخونم😘

باور میکنی گاهی به خودم میگم یعنی من به اون مرحله میرسم 😥 همش میگم خدایا این چهارمی سقط نشه 😢 

خیلی محتاج دعاتون هستم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@rasta10    

رستا جان سلام ممنون از این که انقد خوب و مهربونی به همه سوال ها پاسخ میدی من یک سوال داشتم

هنوز برای زایمان پزشک یا مامایی انتخاب نکردم خیلی همسر تاکید داره ادم مومنی باشه خودم هم همین طور ولی منظورش از مومن باحجاب فقط نیست مثلا خانم ممتاز که ماما هستن رو بهشون نشود دادم قبول نکردن 

خواستم از شما بپرسم دکتر مومن خوب اهل نماز و این که حرفه ای که میخوام زایمانم طبیعی باشه حتما شما چه کسی رو معرفی میکنی محسنی مویدی ایا خوبه؟ خودش ماما معرفی میکنه؟یا نیازی نیست 

ببخشید اگه از شما میپرسم چون شما بلاخره تجربه بچه های زیادی رو خوندی و بهتر میدونی ۲هفته دیگه ۷ماهم تموم میشه و میخوام برم پیش دکتری که ایشالله خدا بخواد باهاش زایمان کنم ولی هنوز انتخاب نکردم اگه اهل طهارت و وضو باشه که که دیگه خیییییلی خوبه

دستجردی هم بگم جاریم باهاش زایمان کرده گفته فقط سزارین میکنه اسمش تو لیست پرشکا تو تاپیک دیدم تعجب کردم

اره عزیز دل تو از اولش کنارم بودی بهم دلگرمی میدادی ازخدا هرچی میخوای بهت بده ایشاا... بتونم دخترمو ...

ان شاءالله بعد این همه تلاش، به هدفت برسی و زایمان عالی و خاطره انگیزی داشته باشی❤

سلام🤗 نه اتفاقا استرس ندارم، همه چیز رو به خدا سپردم.فقط چون دکتر بخاطر اون دفعه که بچه دفع مکونیو ...

روغن بادومم خوبه. ولی اثر روغن کرچک نداره

واسه اثر بهتر باید تا پایان هفته ۴۰ صبر کنی

واسه دفع نکردن بچه ، مواظب فشار خونت باش. حرکات دفعی و تند نداشته باش. خونت رو هم رقیق کن

سلام🤗🥰 سجده زیاد میرم امیدوارم که درست بشه. بیشتر مشکل سر درد گرفتن و نگرفتنه. فعلا که رضایت داد ...

توکل به خدا...

ان شاءالله بهترینا واست رقم بخوره🥰

شما اولی سز بودی، دومی رو ویبک شدی . درسته؟

سلام رستاخانوم  من دوسال پیش سزارین شدم بخاطر فشار خون  روی ۱۵ بود اونقدر عشق طبیعی بودم ...

سلام عزیزم

تحت نظر دکتر آیتی باش

ایشون فوق العاده ن و حمایت خیلی عالی و دلسوزانه ای از ویبکی ها دارن. بعد ۱ یا ۲ سزارین فرقی نمیکنه

شرایطی که داری رو بهشون بگو. راهنماییت میکنن

توکل به خدا... ان شاءالله بهترینا واست رقم بخوره🥰 شما اولی سز بودی، دومی رو ویبک شدی . درسته؟

انشاالله🤲

نه عزیزم، دومی هم سزارین شدم🤦میگم پاره شدن کیسه ی آب بدون درد و پیشرفت واسم شده یه تراژدی😭😭😭

واسه همین از همه چیز میترسم، شربت زعفرون و روغن کرچک و معاینه و ...خلاصه که فقط اعتماد به نفس خوبی دارم که باز به ویبک فکر میکنم😂

دو روز دیگه ۴۰ هفته ام کامل میشه، دیگه رضایت دادم معاینه بشم تا ببینیم خدا چی میخواد.

انشاالله🤲 نه عزیزم، دومی هم سزارین شدم🤦میگم پاره شدن کیسه ی آب بدون درد و پیشرفت واسم شده یه تراژ ...

شما میخاهین ویبک بعد از دوبار سزارین انجام بدین بسلامتی انشالله موفق باشی  بمن هم خبر بدی اگ تونستی چون منم میخام بعداز دوبار سزارین ویبک کنم