2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
 @فیروزه99     فیروزه جون زحمت کشیدن خاطراتی که ثبت شده رو داخل تاپیکشون آوردن ول ...

من دوبار سزارین شدم فاصله سزارین اخری دوسال هست هیچ دکتری توشهرما مسولیت قبول نمیکنه چکارکنم از سزارین بیزارم چون زایمان اولم طبیعی بود میخام ببینم چندنفر موفق شدن

به به بالاخره وارد ماه ۹ شدی؟🥰 رطب زیاد بخور. ناشتا خاکشیری که از شب قبل خیس کردی بخور فعلا ترشی ...

اره عزیز دل تو از اولش کنارم بودی بهم دلگرمی میدادی ازخدا هرچی میخوای بهت بده ایشاا... بتونم دخترمو سالم ب دنیا بیارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، اومدم بگم من هنوز قلمبه ام و هیچ خبری نیست😭😭😭😭😭 بدبختی ایشون op هم هستن🤬🤬🤬 مش ...

سلام عزیزم

برای اینکه بچه oa بشه، به حالت چهاردست و پا جارو نپتون بکش روزی نیم ساعت ، و سجده برو

سلام عزیز. خوبی؟ چرا اینقدر به خودت استرس میدی؟ من چن روز قبل زایمان بچه هنوز بریچ بود!!! وقتی ام ...

سلام🤗

نه اتفاقا استرس ندارم، همه چیز رو به خدا سپردم.فقط چون دکتر بخاطر اون دفعه که بچه دفع مکونیوم داشت کمتر ریسک میکنه میخواستم زودتر دردم بگیره.

راستی بجای روغن کرچک مبشه روغن بادوم بخورم؟همون اثر رو داره؟

سلام عزیزم برای اینکه بچه oa بشه، به حالت چهاردست و پا جارو نپتون بکش روزی نیم ساعت ، و سجده برو

سلام🤗🥰

سجده زیاد میرم امیدوارم که درست بشه. بیشتر مشکل سر درد گرفتن و نگرفتنه.

فعلا که رضایت دادم دکتر چهارشنبه که ۴۰ هفته کامل میشه معاینه کنه، شاید شرایط طوری باشه که راضی بشه بیشتر صبر کنه(یه جورایی بهش دارم باج میدم 🥴)

سلام  ان شاءالله خدا کمکت کنه.  از خدا بخواه به دلِ شوهرت بندازه به خیر و خوبی و سلامتی. ...

ان شاالله عزیزم خدا از دهنتون بشنوه،الهی آمین

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
سلام عزیزم به شهدا متوسل شو... هر شهیدی که بهشون احساس نزدیکی میکنی، متوسل شو و ازشون بخواه سیب، ن ...

ممنون عزیزم چشم حتما این نذرو انجام میدم ان شاءالله خدا قبول کنه و به حاجتم برسم

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...

سلام رستاخانوم 

من دوسال پیش سزارین شدم بخاطر فشار خون  روی ۱۵ بود

اونقدر عشق طبیعی بودم که خیلی ناراحت بودم راستش 

الان  تازه فهمیدم میشه دوباره طبیعی آورد تاپیکو تا ۵۰۰ صفحه خوندم و میخوام ایندفعه دیگه طبیعی بیارم مشهد هم هستم ولی میترسم دکتری قبول نکنه اگه میشه یه دکتر خوب که انجام بدا معرفی کنین

واینکه سال دیگه میخوام اقدام کنم که بیشتر بگذره از سزارینم 

یچیز دیگه هم هست از سزارین قبلیم وقتی خیلی فشار میارم به خودم  سمت راست بالای بخیه ام یجورایی میگیره و درد میکنه کسی اینجوری بوده؟ پیش دکترمم نرفتم 

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

سلام خانوما.هجده هفته رفتم سونو.تو دلیم پسره.😄الان با سونو بیست ویک هفته ام.چه کارهایی لازمه انجام بدم؟دکترم به شرط خوب بودن سونو داپلر وخوب بودن ضخامت محل بخیه ها،با ویبک مشکلی نداره،یعنی خیلی عادی برخورد کرد وبعد از پرسیدن دلیل سزارین وزمانش،گفت میتونم ویبک کنم