2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
بهترین تغذیه بعد زایمان رطبه. هیچی جایگزین رطب نمیشه رطب و بادوم بخور من رطب، مغزه جات خام و کمپوت ...

کمپوت گلابی بعد زایمان میشه خورد؟ برای چی خوبه؟ من فکر میکردم هیچ میوه ای و کمپوتی جز آناناس نمیشه خورد

نمیدونستم پس الان درست کنم برای اون موقع انشاءالله

سلام عزیزم از تبریز اطلاعی ندارم. نشنیدم تا حالا ❌️❌️اگه دوستان مطلع هستن، به این دوستمون کمک ک ...

بله عزیزم فعلا ۱۱هفتم من پسرم هم ماشالله وزنش زیاد بود ۴کیلو هم دورسرش ۳۸ بود میترسم دورسراینم بزرگ باشه باتوجه به ژنتیکشون واینکه مشکل همورییدم دارم ولی ازسزارینم بیزارم دوس دارم خودم زود سرپاشم چون کمک ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رستا جان بعد از زایمان تو بیمارستان چی بخوریم مقویی باشه  بهم میگی کسیو ندارم میخوام درست کنم ب ...

حلوا خرمایی درست کن، هم موقع زایمان اگه ضعف کردی به دردت می خوره، هم اگه بیمارستان صبحانه خوبی نداد، میتونی با نون بخوری 

آره روونه ولی وقتایی که سفت هم باشه بیشتر اذیت میشم ، نه معده درد ندارم ، بعد این حالت هم فقط موقع ر ...

شما هنوز خیلی داری تا زایمان

سعی کن فعالیتاتو به حداقل برسونی و اکثر مواقع استراحت باشی

و روده هاتم حتما روون کار کنه

کمپوت گلابی بعد زایمان میشه خورد؟ برای چی خوبه؟ من فکر میکردم هیچ میوه ای و کمپوتی جز آناناس نمیشه خ ...

واسه بعد زایمان کمپوت گلابی و انجیر تجویز میکنن که روده ها خوب کار کنه، به بخیه های سزارین و طبیعی فشار نیاد و مادر درگیر هموروئید نشه

کمپوت آناناس واسه جوش خوردن سریع تر بخیه ها توصیه میشه

بله عزیزم فعلا ۱۱هفتم من پسرم هم ماشالله وزنش زیاد بود ۴کیلو هم دورسرش ۳۸ بود میترسم دورسراینم بزرگ ...

باید از ماه ۶ رژیم خاص داشته باشی که بچه خیلی وزن نگیره

با بچه ۴ کیلو و دور سر ۳۸ زایمان طبیعی خیلی سخته.‌مگه اینکه ژنتیک بچه به مادر رفته باشه

دوستان عزیز سلام من بعضی وقتا دست رو شکمم میذارم حس میکنم ی مقدار سرده بنظرتون مشکلی هست؟ موقع ظرف ...

فصل سرده دیگه عزیز... خودتو بپوشون

بوعلی میگه زن باردار از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی بپوشونه

باید از ماه ۶ رژیم خاص داشته باشی که بچه خیلی وزن نگیره با بچه ۴ کیلو و دور سر ۳۸ زایمان طبیعی خیلی ...

ممنون عزیزم اینبارتصمیم گرفتم قرص مولتی ویتامین نخورم انشالله رعایت کنم تو سونو ماهای آخر دورسررومیگن؟

سلام دوستان، اومدم بگم من هنوز قلمبه ام و هیچ خبری نیست😭😭😭😭😭

بدبختی ایشون op هم هستن🤬🤬🤬

مشکل اینه مثل دفعه های قبل هیچ دردی هم ندارم🤷🤦

یه سوال داشتم، این گیاه پنجه مریم که یکی از بچه ها گفته بودن برا شروع درد خوبه رو چطور باید استفاده کرد؟؟؟

تو رو خدا  به دادم برسید، میترسم دوباره تراژدی پاره شدن کیسه ی آب بدون درد برام تکرار بشه😫😫😫😫

بهترین تغذیه بعد زایمان رطبه. هیچی جایگزین رطب نمیشه رطب و بادوم بخور من رطب، مغزه جات خام و کمپوت ...

ممنون عزیزم    چیکار کنم چی بخورم رحمم گرم بشه زود پیشرفت کنم

سلام دوستان، اومدم بگم من هنوز قلمبه ام و هیچ خبری نیست😭😭😭😭😭 بدبختی ایشون op هم هستن🤬🤬🤬 مش ...

عزیزم سجده و حرکت راه رفتن مثل دستشویی فکر میکنم کمک کننده باشه 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799