2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
عزیزم نمیخوام نظرتون رو تایید یا رد کنم.پسر من هم از دوسالگی مثل بلبل حرف میزنه ودرکسش خیلی بالاست.ه ...

سلام عزیزم. منم بخاطر همین تاکید کردم نمیدونم ارتباطی به زدن واکسن داره یا نه. نه علمش رو دارم و نه چیزی در این مورد تا حالا دستگیرم شده.

حتی در رابطه با اوتیسم هم من شخصا به این اطمینان نرسیدم که میتونه تاثیر واکسن باشه یا نه.

سلام بچه ها حرف از سبک تغذیه زدین من بچه هام هرسه تاشون مریض شدن، خودمم همینطور سرفه های وحشتناک&nb ...

مامانی چند روزه که مریض شدین؟

اگر خیلی وقته گذشته و سرفه ها موندگار شدن، شکرتیغال خیلی کمک کنندست. و دم کرده عناب و ختمی و بنفشه.

اما اگه زیاد نگذشته، بنظر من هر مریضی دوره ای داره، که باید طی بشه. تدابیر به کمی زودتر خوب شدن و جمع شدنش کمک میکنه اما نه در حد معجزه.

ان شاءالله بعد از بهبودی سعی کن تدابیر فصل پاییز رو به کار بگیری و نذاری سودای بدنتون زیاد بشه. چون طبیعت این فصل جوریه که سودای بدن رو به افزایش میره و همین بیماری یا آلرژی هارو تشدید میکنه.

یه سرچ کن، پرهیزات و توصیه هارو انجام بده، البته با توجه به طبعتون.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانا ی با تجربه راهنمایی کنید امروز شدم ۴۰هفته و۲روز بدون درد شرایطم جوریه باید تو این هفته زایمان ...

خب خوبه دیگه این یعنی ان شالله که نزدیکه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
وای خاکم بر سر خواهر🙆🏻‍♀️ ببخشید دستور رو اشتباه نوشته بودم🤦 🌹آویشن+ پنیرک+ پولکی🌹 تو رو خدا ...

عزییزم خدا نکنه فدای سر قشنگت

اتفاقا رفتم بهم بنفشه داد و شکر تیغال....گفت این بهتره

باآویشن قاطی کردم  یکمم شکر سرخ ریختم تو فلاسک امروز خوردیم

حالا ادامه بدیم ان شالله که بهبود داشته باشه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
فقط غمیدوارم دیر نبینید پیامم رو که حسابی شرمنده شدم🤦😓😓😓

دشمنت شرمنده بابا..یه سرفه ارزش این حرفارو نداره🤪

آره دخترم ۹سالشه همه ی واکسناشو زدم اما برای این یکی نمیدونم چیکارکنم اصلا دوست ندارم بزنم براش ماتو ...

خب عزیزم باهمسرت به طور قطعی هماهنگ بشید   تردید نداشته باشید رو تصمیمتون...

متاسفانه تصمیم سختیه.... چون آدم همه ش فکر میکنه پاشو جای محکمی نمیزاره...این دلیل داره.دلیلشم اینه که هیچ پزشک و متخصصی پای کار نیست و البته اجازه نمزدن که پای کار باشن!

فقط اطبای سنتی هستن که سفارش به نزدن واکسن میکنن اونم تازه بعضیاشون

خب چون ما یه پشت نداریم بهش تکیه کنیم  برای همین خیلی تصمیم سختیه....

ولی شما توکل کن به خدا

یعنی بقیه واکسنا رو زدین فقط ۶سالگی رو نزدین؟

عزیزم پسرم رو بله..فقط ۶ رو نزدم.....چون هنوز اطلاع نداشتم

دخترم رو از ۱سالگی به بعد نزدم

سومی رو هم کلا از بدوتولد....

سلام عزیزم. اختیار دارید صحبت من درواقع روی موضع و خط مشی رهبری در رابطه با این قضیه بود. در کل، س ...

عزیزم صحبتای شما درست فقط یک سوال می پرسم

امام معصوم کسیه که نسبت به تمامی علوم آگاه است و اشتباه نمی کنه! به چند زبان دنیا آگاه است.... به تمامی علوم آگاه است حتی اگر حرف از فنون هم بشود ، تمامی رو میداند وانجام میدهد! این قابلیت ها و علوم همه از طرف ذات قدرتمند الهی ست

حالا چه کسی میتونه  جای یک امام معصوم رو بگیره؟؟ که حرفش بشود حجت، کارش بشود حجت، حرکتش بشود حجت؟

امیدوارم صحبتم رو متوجه شده باشید

وظیفه ی ولایت فقیه گرفتن اختیار از من و شما در ***همه ی امور*** نیست...اصلا ولایت فقیه نمیتواند به من در مورد مسئله ای که علمش را ندارد ، حکم کند!

عمل و کلام و رفتار  امام معصوم رو با ولی فقیه نباید یکی دونست!! ولی فقیه هم یکی از ماست نه امامه و نه معصوم! هوای نفس داره!

پس ممکنه اشتباه کنه

به عنوان یه آدم بچه مذهبی میگم  هیچ گس جای امام من رو نمیگیره

پس فکر نکنید ولی فقیه هرکاری کرد هرچی گفت پس حقه!! نه من عقل دارم و صاحب فکر هستم حتی حرف ایشان رو هم باید روی ترازو قرار بدم و با عقلم و صحبت اهل بیت بسنجم!

بنابراین روی این مورد که تردید دارید هم باید حسابی فکر کنید تحقیق کنید

ان شالله که به یک انتخاب درست و عقلانی برسید

#نظر_شخصی

مامانی چند روزه که مریض شدین؟ اگر خیلی وقته گذشته و سرفه ها موندگار شدن، شکرتیغال خیلی کمک کنندست. ...

خیلی لطف کردید ممنون شماهستم.

پسرم که رفت مدرسه مریض شد حدودا دوهفته ست خداروشکر کمتر سرفه میکنه

ولی دخترم یه هفته ست گرفته، خیلی سرفه های بدی میکنه

بله به قول شما یکم باید فرصت بدم ولی میدونی خیلی میترسم سرفه ها موندگار بشن

آخه خودم یه بار ۴سال پیش پاییز گرفتم و ۴ماه سرفه کردم! تبدیل به آسم شده بود....

@rasta10   جان از پیامات ممنونم دوست داشتم دونه دونه جواب بدم و ازت تشکر کنم ولی حقیقت دارم یه چشمی مینویسم داغانم خواهر داغااااان باز الحمدلله نوزادم یه کم بهتر شده جوری از چشم و بینی د دهانش آب سرازیر میشد لباسشو خیس میکرد بچه م.... الان یکم بهتر شده خیلی نگران بودم

الانم که درگیر ماتریکس مدرسه و آموزش پرورش و این چیزا هستیم‌..... خدا بگم چیکارشون نکنه هرروز دارم لعنت میفرستم به خدا این چه وضع آموزش پرودشه...فقط خدا حافظ روح و روان بچه هامون باشه واقعا دلم براشون میسوزه آخه چقد گناه دارن...😩😩

التماس دعا آبجیا

مخصوصا اونایی که میخوان از قلمبگی دربیان🤩

یاعلی مدد

آره رستاجان. مطلب زیاد خوندم حول واکسن ها و تغییراتی که به مرور زمان داشتن. اینکه دست چه کسایی هست و ...

سلام عزیز. خوبی؟

یه پرانتز بلندبالا وا کنم توضیحی بدم😆

تفاوت رهبری امام خمینی(ره) و حضرت آقا، مثل تفاوت رهبری پیامبر(ص) و امیرالمومنینه(ع)

زمان امام خمینی مثل زمان پیامبر(ص)، مردم در اوج بی بصیرتی، اما نهایت شوق و اشتیاق به اسلام ... 

و زمان امیرالمومنین(ع) و حضرت آقا، زمانیه که منافقین عهده دار مسئولیت های جامعه شدن و اوج طرح شبهه و تحریف اسلام و دین!

پیامبر(ص) با کفر مقابل بودن و امیرالمومنین(ع) با نفاق!

علیه کفر شمشیر میکشن و با نفاق، در حالیکه خار در چشم و استخوان در گلوئه، سکوت در پیش میگیرن که اسلام باقی بمونه، هرچند با انحراف!!! تا زمانی که هویت منافقین افشا بشه!

حضرت آقا قبل واکسن، به کرات در مورد مهم نبودن این ویروس، بیولوژیک بودنش، دفعش با توسل و دعا، حمایت از روش های درمانی موثر و خیلی مسائل دیگه اشاره کردن و جلوی پروژه ی واردات واکسن های خارجی ایستادگی کردن!

اما تحت تاثیر جو رسانه ای خارجی، فقط مورد سخره ی جامعه قرار گرفتن!!! شبانه روزی تو فضای مجازی به حضرت آقا فحش میدادن و با توهین، ایشونو عامل کشتار کرونا میدونستن!

انقلابی هام، تحت تاثیر کانال های اصولگرایی که اسم انقلابی رو یدک میکشن، به شکل دیگه ای فریب خورده بودن و منتظر واکسن ایرانی بودن!

در حالیکه هدف نفوذی ها تزریق واکسن بود! لیبلش فرقی نمیکرد!

آره رستاجان. مطلب زیاد خوندم حول واکسن ها و تغییراتی که به مرور زمان داشتن. اینکه دست چه کسایی هست و ...

واسه فهم چرایی ابعاد مختلف تصمیم رهبری، باید اول شرایط رو دقیق و مازل گونه کنار هم بچینی و بعد بسنجی

نفوذی ها با ترور حاج قاسم، اجرای سند ۲۰۳۰ رو کلید زده بودن و هیچ جوره حاضر به عقب نشینی نبودن!
هدف ترور ایشون، اجرای سند ۲۰۳۰ بود و تحمیل این سند شیطانی به رهبری بود!
بلافاصله بعد ترور ایشون، پروژه کرونا شروع شد!
از همون اول واکسن رو سر زبونا انداختن!
اما رهبری در این زمینه مقاومت داشتن و بر حمایت از داروهای موثر تاکید داشتن!

نفوذی ها و عواملشون ، مردم رو تو بیمارستانا به گروگان گرفته بودن... ده ها هزار نفرو سینه ی قبرستون فرستادن و نهایتا با کشتن انصاریان و میناوند و رادیکال کردن فضای جامعه موفق شدن جام زهر رو به رهبری تحمیل کنن!

امام خمینی فرمودن حفظ نظام اسلامی از حفظ جان امام زمان(عج) واجب تره!
چون اگه امام زمان(عج) هم ظهور کنن برای گسترش حاکمیت اسلامی و اصلاحش قیام میکنن!

اما متاسفانه پیش فرضی که انقلابی ها تحت تاثیر نفوذی های جریان انقلاب تو ذهنشون شکل گرفته، غلطه!

حضرت زهرا(س) از پیامبر(ص) نقل میکنن که فرمودن: 《امام جامعه، چون کعبه ست که به گردش می چرخند و او بر گرد چیزی نمی چرخد! 》

ولی متاسفانه سیاسیون نفوذی با ظاهر انقلابی با کانال های مثلا انقلابیشون به ما قالب کردن، اگه ولایتمداری...، باید منتظر بمونی ببینی رهبری حول هر موضوع چه موضعی میگیرن!  که در سکوت و انفعال انقلابیون ، فرصت تحمیل جام زهرها رو به رهبری پیدا کنن و این جام زهرها رو به اسم ولایتمداری به خورد محبین ایشون هم بدن!!!

تو قضیه واکسنم همین بود. اولین قدم اجرای سند ۲۰۳۰ ترور حاج قاسم بود و بعدش تزریق عمومی و اجباری واکسن! که البته طبق سند باید به صورت مستمر و به بهونه های مختلف ادامه پیدا کنه! چون یه مدل ژن درمانیه و برای تکمیل اثر، نیاز به تزریق متعدد داره!

جدای از واردات و تزریق واکسن های اس.رائیلی الحیات و واکسن های آسترا.زنکا و...

برکت رو هم که بالاخره چن روز پیش مخبر به ایرانی نبودن و وارداتی بودنش اعتراف کرد!!!
خب این فریب انقلابی ها نبود؟

جدای از برند واکسن ها... آیا تزریق واکسن های کرونا آزمایشی و برای تست بالینی و تزریقش با مجوز اضطراری نبود؟

بعد حضرت آقا کی و کجا توصیه کردن که شما هم تزریق کنید؟؟؟

اتفاقا من با دفترشون تماس گرفتم گفتن واکسن تقلیدی نیست و اگه اطمینان از عوارضش داشته باشید، تزریقش بر شما حرامه!!!

بعد... چطور قبول میکنی که رهبری که اینقدر به مقوله جمعیتی ایران حساسن و بارها به بیولوژیک بودن پروژه کرونا اشاره کردن، به تزریق واکسن های تایید نشده و تست بالینی تاکید کنن؟!

👈ایشون حین تزریق واکسن ۲ مطالبه داشتن که مثل مطالبات قبل به هیچکدوم هبچ توجهی نشد!

👈اول گفتن فرمولاسیون واکسن های ایرانی رو منتشر کنید!

که مطالبه نشد... منتشر هم نشد... اخیرا مخبر هم اعتراف کرد اصلا ایرانی نبوده و خارجیش رو وارد کردن و با لیبل ایرانی به مردم تزریق کردن!

👈و بعدش حضرت آقا گفتن برای تزریق واکسن، برید نظرات صاحب نظران و متخصصان این رشته رو جویا بشید!!

خب صاحب نظران و متخصصان قطعا مینو محرز و مردانپور ( نماینده های who ) نیستن!
صاحب نظران، اگه پروفسور مونتنیه، پروفسور مالون، پروفسور برایدل، پروفسور باکدی و ... نبودن، پس کی صاحب نظره؟ کسایی که یا غلام حلقه به گوش سازمان های صهیونیستی ین یا هیچ دانشی حول فناوری های نوین واکسن سازی ندارن؟!

تست بالینی و تایید یه واکسن حداقل ۱۵_۱۰ سال زمان میبره... که ۲ سالش تست بالینی حیوانیه! بعد موفق بودن تست حیوانی تازه وارد فاز انسانی میشه... و حداقل ۳ فاز تزریق بالینی با فاصله ی چن سال داره و بعد هر دز ، چن سال منتظر ثبت عوارضش میمونن و اگه تا چن سال بعد فاز ۴ عوارضی تو اکثریت نمونه های آزمایشی مشاهده نشد اون وقت میگن این واکسن تایید شده ست!

قبل این بازه زمانی هرنوع تزریق واکسن فقط تست بالینیه

و همه ی این دانشمندان گفتن که این بزرگترین جنایت بشریه که به اسم شرایط اضطرار، واکسن های آزمایشی بدون حتی تست حیوانی ،به میلیاردها انسان تزریق شد!

اونم ویروسی که هیچ جای دنیا ایزوله نشد! پس وجودش اصلا ثابت نشد! و واکسنش رو هم از اجزای ویروس های مختلف حیوانی ساختن!

حضرت آقا بعد ۱/۵ سال مطالبه و بی توجهی انقلابیون، برای دفع فتنه ای فراگیر و خطرناک از نظام، زیر بار تزریق واکسن رفتن و بعد هربار تزریق واکسن هم بلافاصله توسط دکتر خیراندیش حجامت شدن!

بعدشم توصیه کردن برای مردمی که در حسرت واکسن ، شبانه روزی تو مجازی بهشون توهین میکردن و ایشونو عامل کشتار مردم میدونستن، از مسیر قابل اعتماد واکسن تامین کنن

به دوستداران خودشون هم گفتن من صاحب نظر نیستم و برید نظر صاحب نظران رو جویا بشید

همه چی کاملا روشنه. فقط کافیه همه ی وقایع رو مثل پازل کنار هم قرار بدی

ببخشید طولانی شد و خوندنش ملال آور🤦‍♀️

خواهش میکنم عزیزم این حرفا چیه. خوشحال میشم کمکی کنم من پسرم حجامت اولش توی بهار بود، فروردین، و بع ...

بهترین زمان واسه حجامت مراجعه کردی

کاش منم تنبلی نمیکردم و بهار میبردمش😔