2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733979 بازدید | 90151 پست
الحمدلله🌸 ان شاءالله همیشه سلامت باشه و عمر و عاقبتش به خیر و عشق❤️ واسه حجامت آلرژی، همه چیزو با ...

ممنونم عزیزم💚

آره عزیزم، هرچیزی که فکرش رو کنی قاطی کردم😄

از خاک جاروبرقی تا انواع خوراکی ها.

شمردم فکرکنم ۱۴۰قلم شد

فقط گوشت رو پخته ریختم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آلرژی از سرکوب شدن و ضعف سیستم ایمینه. نمیتونه ارثی باشه شاید مثلا به صورت ارثی، ژنوم و طبع خاصی ...

نمیدونم حقیقتا. خاله هاشون هم با شیر و ماست و... مشکل دارن. دوتا دیگه از نوه هاشون هم مثل پسر من بودن

راستی... به فاصله ی چند ماه ۳ مرتبه حجامت رو انجام دادی؟

به فاصله یک و دوماه عزیزم.

یکی از دوستانمون، کارشناس طب سنتی هست، ایشون انجام دادن برامون.

راستی عزیزم من به پسرم فقط واکسن بدو تولد و دوماهگی رو زدم. بقبه واکسن هارو نزدم و تقریبا قصد ندارم بزنم، مگر اینکه بعدا نظرم عوض بشه.

این پسرم هم اگر به امید خدا صحیح و سالم به دنیا بیاد، نمیخوایم حتی واکسن بدو تولد رو هم بهش بزنیم

به فاصله یک و دوماه عزیزم. یکی از دوستانمون، کارشناس طب سنتی هست، ایشون انجام دادن برامون. راست ...

سلام دوست عزیزم من و همسرم هم تقریبا همین قصد رو داریم میشه بپرسم علت این که شما نمیخواین بزنین چیه؟

بعد این که مگه بدو تولد رو بیمارستان نمیزنن؟ اون چه جوری میشه نزد؟

چقدر دییییر شروع کردی!!! مگه شما از قبل بارداری از مشکلت اطلاع نداشتی؟ من اوایل بارداری دوم رفت ...

ای خوااااهر... دست روی دلم نذار😕

بعد بچه اولم اینقدر خرج ویزیت و آزمایش و اینا کردم که یکیشون خیر سرش تشخیص بده! بزرگشون که خودشون میگفتن حنطوش بود که برا بارداری دوم خداتومن ویزیتش شد،ظهر تا شبم تو مطبی که توهین به بیمار بود معطل شدیم،آخرشم مامای محترمش برام ویتامین دی ۵۰۰۰ نوشت روزی یکی!! ایشون حتی به خودش زحمت نداد نسخه رو چک کنه! داروخونه گفت حتما اشتباه شده.مخصوصا زمان بارداری😳

آخرشم چندتا آزمایش ناقص قبلی رو گفت کافیه؛ تو هیچیت نیست،پیش میاد! لبنیات بخور! ویتامین دیم ۱/۵ بود  فکر کن یه صبح که شیر و پنیر میل کردم بشه ۳۵

دکتر مملکت! اینی که گفتی رو اقدس خانمم میتونست بگه اینهمه اسم و رسمت واسه چیه😒🤐 مگه میشه پیش بیاد همینجوری مسیر بندناف ۱۰ سانت بسته بشه آخه😠 یه دردیمه خب...

خلاصه همشون گفتن چیزی نیست. یه فلوشیپ احتیاط کرد،گفت به من ربطی نداره برو دکتر خون. که رفتم،گفت آزمایشات خیلی ناقصه،دیرهم شروع کردی،دوزش هم کمه.

خدا هدایتشون کنه  

بچه هااااا چرا من از وقتی باردار شدم همش گریم میگیره، اوایل که نصف شب از خواب بیدار میشدم گریه میکردم بعدش حتی وسط غذا خوردن گریم میگرفت الانم بعد از کلی گریه دارم براتون مینویسم😪😭😭🤣🤣🤣کسی بوده مثل من؟ 

ممنونم رستا جون تو هميشه تو بدترين شرايط بهترين كمك ها رو ميكتي حتما ميبرمش 

قربونت عزیز🌸

حجامت بردی ببر مراکز طب اسلامی. حجامت طب اسلامی خیلی با حجامت هایی که الان انجام میدن متفاوته و آداب حجامت و دعاها و زمانشو کامل رعایت میکنن

در واقع خیلی از جاها چیزی انجام میدن که اصلا اسمش حجامت نیست!

حجامت صرفا یه روش درمانی نیست. اثرات ماورایی خاصی داره و طبق دعاهایی که داره، نشون میده علاوه بر بیماری ها وجود اجنه و شیاطین در بدن رو هم از بین میبره

و آداب معنوی خاصی داره که هم حجام و هم فردی که روش حجامت انجام میشه باید رعایتش کنن

پس رو انتخاب مرکز و فرد حجام دقت به خرج بده

انشالله که خیره مشتاقم بخونمش😍 میخواستم بپرسم تو هفته ۲۱کاری هست که بخوام از الان برای زایمان راحت ...

مواد غلیظ مصرف نکن

انار شیرین زیاد بخور

الاکلنگ و پروانه رو هم میتونی انجام بدی. آروم و به میزان کم شروع کن

سلام بچه ها برا سرما خوردگي شدييييد چي ميتونم بخورم دارم ميميرم دو روزه

سلام عزیز

آب سیب فراوون

سیب، گلابی، انجیر، انار شیرین زیاد بخور

ویتامین سی، قرص جوشان استیل سیستئین(ACC)

سرت رو بپوشون و ملاجت رو با روغن گرم ماساژ بده

تو حموم نوره زرنیخ دار اصل به بدنت بزن. همینطور کف پاها

غذاهایی با طبع گرم مثل سوپ جو با ماهیچه و آش بخور

بخور بگیر

ممنونم عزیزم💚 آره عزیزم، هرچیزی که فکرش رو کنی قاطی کردم😄 از خاک جاروبرقی تا انواع خوراکی ها. ش ...

یاااااا علی😬

یعنی مثلا واسه آلرژی به لبنیات، هم شیر ریختی  هم ماست، دوغ، پنیر و کشک و خامه و...؟؟؟ یا صرفا وجود یکی از منابع لاکتوز کفایت میکنه؟

مگه چیا ریختی که شد ۱۴۰ تا؟؟؟

به فاصله یک و دوماه عزیزم. یکی از دوستانمون، کارشناس طب سنتی هست، ایشون انجام دادن برامون. راست ...

باید در موضوع عدم تزریق واکسن کاملا به یقین و اطمینان قلبی برسید وگرنه همون تردیدها خودش باعث جذب انرژی های منفی و بیماری میشه😁

ای خوااااهر... دست روی دلم نذار😕 بعد بچه اولم اینقدر خرج ویزیت و آزمایش و اینا کردم که یکیشون خیر ...

دکتر خوب و متعهد درّ کمیابیه. متاسفانه بعضی پزشکا مطبشون که شلوغ میشه، بررسی دقیق رو کنار میذارن

خیل از پزشکای معروف از این اشتباهات فاحش دارن

ولی من از هرنظر از دکتر گلشیرازی راضی بودم. پزشکی به این تعهد و تخصص سراغ ندارم. وقتی بارداری هامو تحت نظرشون بودم، از هرنظر خیال من و همسرم راحت بود.

تشخیصشون فوق العاده ست و تجویزی که میکنن قطعا بهترین تجویزه

لطف خدا بود قبل بارداری اول با ایشون آشنا شدم

با وجود این‌که سر بارداری اول مشکل خفیفی داشتم اما با اولین مراجعه بعد بارداری دوم فورا چن تست ژنتیک رو نوشتن که تا جوابش نیومد دز دارو رو واسم تعیین نکردن

تشخیص ایشون نبود، ۲ بارداری رو موفق به زایمان طبیعی نمیشدم

چون وقتی خون به صورت پایه و نه بر اساس فاکتورهای ساده، غلظت داره، هرقدر سن مادر و هفته های بارداری بالاتر میره، مشکل بیشتر خودشو نشون میده! 

ان شاءالله قبل تصمیم به بارداری بعد، حتما یه ویزیت با ایشون داشته باش که هم مشکلت دقیق تشخیص داده بشه و هم واسه بارداریت داروی مناسب تجویز 

فوق العاده ریزبین و دقیق و باسوادن و خیلی هم دلسوز 

ای خوااااهر... دست روی دلم نذار😕 بعد بچه اولم اینقدر خرج ویزیت و آزمایش و اینا کردم که یکیشون خیر ...

دزش که مشخصه کم بوده

من با یه مقاومت مختصر داشتم. دکتر گفت از همون روزی که متوجه بارداریت میشی باید آسپرین بخوری و انوکسا تزریق کنی

شما که شرایط خیلی حادتر و پیچیده تری داشتی

انوکسا ۴۰۰۰ اصلا واسه شما جواب نمیداده! اونم از هفته های بالا!!!!😓

لطف خداست که با این شرایط خونی، بچه تو سالم بغل گرفتی

الحمدلله❤

بچه هااااا چرا من از وقتی باردار شدم همش گریم میگیره، اوایل که نصف شب از خواب بیدار میشدم گریه میکرد ...

طبیعیه

به خاطر هورمونای بارداریه

ممکنه به خاطر غلبه ی سودا هم باشه

مواد غذایی با طبع گرم و تر بخور

و یا افت دوپامین... ریحان و نعناع زیاد بخور و بزن به دل طبیعت