2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
خداقوت عزیز ۲۶ماه میشه یعنی ۳ماه بیشتر از من دکتر و ماما همرات چیکار هایی واست انجام دادن خودت چیکار ...

عزیزم آروم باش همه چی رو به خدا بسپار

ببین بیشترین چیزی که به نظرمن تو ویبک مهمه، موفقیت در امر زایمانه این که آخرش ختم به طبیعی بشه و هم مادر و هم فرزند سالم باشن اولویت اینه... حقیقت زایمان قبلی من خیلی سخت بود ۱۹ساعت درد ، ۳ساعت تو فاز آخر بودن ، وکیوم و فرسپرس و افت ضربان قلب و... خیلی سخت بود حقیقت

هرکی جز خانم صابریان بود الان من سزارین میشدم...

من خودم سزارین به شدت دردناکی داشتم تو خود عمل درد میفهمیدم و داد میزدم و  ناله میکردم...که نگو! ولی با این حال با خودم یه حساب کتاب میکردم میگفتم درد طبیعی ۵برابر این سزارینم بود!!

قبل زایمان میگفتم خدایا طبیعی بشه که زودتر سرپا بشم ولی نشدم! روز ۱۱ هم رفتم و مجدد بخیه زد و پدرم دراومد! ۳ماه درد لگن داشتم زود که سرپانشدم هییییچ، از لحاظ روحی انگار شکست خورده بودم!

برای زمان ترخیصم باخودم شلوار لی برده بودم! یعنی حتی انقدر به خودم و ماساژ پرینه م اعتماد داشتم که میگفتم من بدون بخیه زایمان می کنم🤦‍♀️🙃

اینجا اعتماد به خدا کجا بود؟؟

هیچ جا!!

سر این یکی دیگه حساب کار دستم اومد فهمیدم چجوری از خدا بخوام!

میگفتم خدایا سزارینم که اونجوری، طبیعی هم که اینجوری درد کشیدم خدایا خودت بهترین راحت ترین و بی عارضه ترین زایمان رو نصیبم کن! تلاشم رو کردم ولی خودمو تو دریای پروردگار شناورکردم  مدام این دعارو کردم

چون چه بسا که خیر در سزارین باشه چون خدامیتونه خیر در هرچیزی که بخواد قرار بده

**از قضا سرکنگبین صفرا فزود

روغن بادام خشکی می نمود**

موقعی که شیاف میزدم و چرب میکردم میگفتم ببین خدایا تو باید بخوای ....تو باید بخوای که اینا اثر بزارن....ای خدا چی میشه بدون بخیه باشم...

فقط از لحاظ تغذیه سعی می کردم چیرای گرم بخورم

پیاده روی و ورزش و اسکات و پله و... نداشتم! اتفاقا همش درازکش بودم!! چون توان هیچ کاری رو هم نداشتم به قدری کمردرد داشتم!

و به لطف خدا انقدر زایمانم خوب و باقلوا بود که هنوزم که هنوزه باورم نمیشه و حس میکنم اصلا زایمان نکردم!!

ببخشید طولانی شد،

اینارو نگفتم که بترسی یا سرد بشی،

اینارو گفتم که فقط فقط امیدت خدا باشه آخه دیدم خیلی ناآرومی

خداست که همه چی رو برای ما مقدر میکنه

عزیزم خودتو بچه هات رو بسپر به خود خود خدا❤

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عزیزم خیلی خودتو درگیر کردی، حق داریا ولی نذار اینقدر ازهم به درت کنن این افکار، ب این فکرکن که قرار ...

میدونی چیه حتی فکر کردن ب سزارین این دفه مثل مردنه😖 نمیدونم چمه نمیتونم این دفه باهاش کنار بیام‌  بازم ممنون  منو ب خودم اوردی انگار از خواب بیدار شدم از الان خودمو اماده کنم ک بعدن افسردگی بعد زایمان نگیرم  خیلی تحت فشارم پسرم کوچیکه هیچ جوره نمیخوام مهتاج مادر شوهر بشم مادرمم نمیتونه بیاد واس همین میگم از الان عذا گرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در مورد روغن مغربی هم دوست شما غلبه ی شدید سودا داشته. واسه همین وقتی روغن مغربی رو طولانی مدت به پو ...

رستا جان الان مشکل امروزی کم تحرکی و سبک زندگی نادرست باعث شده طبعا مختلف باشه مثال فررد کبد به شدت گرم معده سرد و تعادل پیدا کردنش به شدت سخته و همه اعضا طبع خاصی دارن مغزشون سودا و..... الان مشکل امروزی طبایع اینه و یه چیزی که هست بنظرم دلیل علمی نداره گرمی باعث دفع بشه یا روغن باعث دفع بشه مادر بزرگم میگفت وقت زایمان میشد یه کاسه روغن میخوردیم دردامون جون دار میشد و دفعی هم نداشتن کلا نمیشه ادم با ادمو مقایسه کرد اون دوستمم گفتم اونجور شد هر مشکلی داشت تجویز دکتر براش بود میگم حتی اکر تجویز دکتر مقل ارزق میبود باز ممکن بود مشکل ساز بشه 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
دوستان عذرخواهی میکنم بابت سوال غیر مرتبط کسی تجربه ای درمورد درس خوندن با ۳تا بچه کوچیک داره یا نه ...

به شدددت سخته 

اگه کسی رو دارید کمکتون کنه تو این راه درس بخونید اگر نه واقعا سخته ،چپن هر سه بچه کوچیک هستند ،به شدت به شما نیاز دارند، هر چی بزرگتر بشند به خصوص وقتی فرزند سوم یکساله شد  چالش بین بچه ها بیشتر میشه 

اگر بخواین درس بخونید باید از یه سری چیزها بگذرید 

کارهای خونه،رسیدگی به بچه ها ،همسرداری و.... خیلی چیزهای دیگه..

اگه همسرتون همراهی تون می‌کنه یا مادر حتما به ارشد فکر کنید 

البته جدای از بچه ها اول به این فکر کنید که چرا می‌خواین ارشد بگیرید ،واقعا ارزش داره که به خاطرش از یه سری چیزها بگذرید؟

ببخشید طولانی شد ،

عزیزم آروم باش همه چی رو به خدا بسپار ببین بیشترین چیزی که به نظرمن تو ویبک مهمه، موفقیت در امر زای ...

تو چقد منی منم سر زایمان اولم میگفتم ۱۰۰درصد طبیعی با خدا زیاد حرف نمیزدم 😑خدا هم جوابمو داد ممنون عزیزم اره خیلی این روزا نا ارومم همه رو هم اذیت کردم با خودم ولی میبینم کم نیستن مثل من و شماها هم این روزا رو گذروندین آروم میشم 

امشب به دخترم گفتم آرزوت چیه گفت یه نی نی دیگه بیاریم😐😐 حالا بچه ها اول تیکرمو فعال کنم بعد اقدا ...

به این زودی واسه چهارمی اقدام کنی😳😳

اول اقدام کن بعد تیکرتو فعال کن 

البته با یه تنفس عمیق🥰🥰

عزیزم آروم باش همه چی رو به خدا بسپار ببین بیشترین چیزی که به نظرمن تو ویبک مهمه، موفقیت در امر زای ...

عزیزم یه لیست از غذاهایی ک یکی دوماه اخر میخوردی میدی بیزحمت😓🤕 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
میدونی چیه حتی فکر کردن ب سزارین این دفه مثل مردنه😖 نمیدونم چمه نمیتونم این دفه باهاش کنار بیام‌ &n ...

ببین چ سز چ طبیعی، ب قول مامانی دعا کن بهترین و کم عارضه ترین زایمان نصیبت بشه. تدابیر گرم کردن رو جدی بگیر،مخصوصا که ما زایمانامون تو سرماس.‌ کرسی حتی با وسایلی ک توی خونه داری گزینه خوبیه. برو تو کارش.‌غذام همین طور. بجای تفکرات مزاحم مدام ذکر بگو و متوسل شو ب ائمه. خدا نظر لطف و رحمتش رو از سرت برنداره ان شاالله

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
به شدددت سخته  اگه کسی رو دارید کمکتون کنه تو این راه درس بخونید اگر نه واقعا سخته ،چپن هر سه ...

اتفاقا دقیقا از وقتی یکساله بشه میخواستم شروع کنم 

ببینید من معلمم به خاطر شرایطم دوست داشتم برم دبیری تا بتونم به جای ۵روز در هفته ۳روز درهفته مدرسه برم

یکی از راه ها همینه که برم ارشد بخونم، البته صد درصدی نیست...یعنی حتی اگه موفق هم بشم ارشد بگیرم معلوم نیست بتونم راه پیدا کنم یا نه!

بله دقیقا هدف خیییییلی مهمه

گفتم دوسال مرخصی بدون حقوق بگیرم هم پیش بچه هام باشم هم ارتقا تحصیلی داشته باشم

میگم اگه بتونم روزی دوسه ساعت وقت بگذارم احتمالا بتونم از پسش بربیام

این چالشهایی که گفتید رو میشه بازش کنید؟؟

من اگه برنامه بریزم صبح ۷پاشم  به کارهای خودمو بچه هام برسم بعد که ساعت ۱۰ شب خوابوندم بشینم درس بخونم به نظرتون شدنیه؟؟

البته بگم که من هییییچ کمکی ندارم و به احتمال زیاد همسرمم شروع کنه به دکترا خوندن🤦‍♀️ تا عقب نمونه از من🙄 

و من خیلی دودلم که تمام فشار هارو من باشه یا کم کاری بشه برای توجه به بچه ها.... یا هزاران چیز دیگه... 

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
به این زودی واسه چهارمی اقدام کنی😳😳 اول اقدام کن بعد تیکرتو فعال کن  البته با یه تنفس عمیق ...

😁

انگشتای دستشو آورد گفت انقد نی نی👌 گفتم مامان جان چقدر نی نی دوست داری بزرگ میشی خودت میاری🤪

نه بابا ۶ساله دارم بادمیشم خالی میشم میخوام یه ذره ثبات رو تجربه کنم

البته بااجازه ی خداوند 🤕

عزیزم یه لیست از غذاهایی ک یکی دوماه اخر میخوردی میدی بیزحمت😓🤕 

🤣🤣عزییییییزم.....

متاسفانه دیگه فصلش نیست

انگور رطب انجیر خربزه اینارو خیییلی زیاد میخوردم حتی به جای وعده ی غذاییم

گوشت گوسفندی زیاد استفاده میکردم

اینجا یه ادویه ای دارن به نام صفوف! فکر میکنم مثل همون چهل گیاه باشه اونو میریختم تو آب جوش میخوردم...خاک شیر ناشتا....رازیانه...همه اینارو استفاده میکردم

ترشیجات که کلا حذف

لبنیاتم نمیخوردم جز چندبار آبدوغ خیار

فکر کنم خیلی طبعم گرم شده بود به قدری که تو تلویزیون برف میدیدم دهنم آب میفتاد!!!

شما که فصل سرما زایمان میکنی هرچقدر میتونی خرمابخور لبنیات و ترشیجات حذف...عسل طبیعی بخور

الهی به حق حضرت زهرا یک زایمان خوب و بی عارضه نصیبت بشه🌹🌹🌹

اوضاع احوالت چطوره؟ لکه بینی هات قطع شد؟

ممنون که به یادم بودی عزیزم چند وقت بود نتونستم بیام تاپیک. آره خداروشکر قطع شده ولی ویارم واقعا دیگه کلافم کرده😣 به نظرتون تا کی ادامه داره؟

سلام عزیز خوبی؟ از خودت خبری بده

سلام رستاجان خوبی؟ خوشحال شدم پیامتو دیدم دلم برات تنگ شده بود. بهترم به لطف خدا

راستی یه سؤال دارم من از دیروز صبح که از خواب بیدار شدم هرچی میخوردم گلاب به روتون میاوردم بالا حتی یه ذره آب. اولش فکرکردم ویار بارداریه ولی دیدم خیلی حالم بده گفتم اگه خوب نشدم فردا میرم دکتر که کمی امروز بهتر شده بودم. به نظرتون عفونت یا ویروس نبوده؟

راستش دکتر حین عمل چسبندگی رو باز میکنه و با محلول میشوره و بعد اون قسمتو تمیز میزاره سر جاش ولی دکت ...

با حجامت و ... اینا میگم چجوری باید باز کرد؟

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
عزیزم ممنونم از توصیه ی خوبت رژیم کتوژنیک پارسال گرفتم ولی خیلی سخته مغزم نمیکشه این همه نخوردن رو م ...

پس حتما ترک نهار رو شروع کن

صبحانه گرم مفصل

شام مفصل

خوب جویدن

در بین صبحانه و نهار میوه خرما و مغزیجات بخور البته فقط روزهای اولش، بعد دیگه سعی کن مثل روزه هیچ چی جز آب و چای نخوری

فوایدش:

اصلاح طبع

کاهش وزن

کوچیک شدن معده

کاهش شدید اشتها