2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733955 بازدید | 90151 پست
عزیرم دوستم 6 هفته بارداره که دکتر بهش گفته بود پشت جفتت کلی خون هست که من حدس زدم هماتومه فک کنم زی ...

سلام عزیز

تا قلبش تشکیل نشه مشخص نیست

فعلا استراحت مطلق باشه و آمپولاشو تزریق کنه و شیافا رو سر وقت بذاره

اگه قلبش تشکیل شده، به احتمال خیلی زیاد هماتومش با استراحت و داروها جذب میشه

نداشتن استرس از همه چی مهم تره. استرس روند ترشح هورمونا رو برعکس میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مررسی عزیزدلم❤

حالا اگه قلبش تا یه هفته دیگه تشکیل نشد نره سقط کنه! 

تا ۱۱ هفتگی احتمال تشکیل قلب هست. تشکیل نشه خود به خود سقط میشه و نیاز به هیچ دخالتی نیست.

ان شاءالله هیچ مشکلی نداره و به زودی هماتومش جذب میشه

اسی سلام 

میدونی من باید برای پسر زایی چیکار کنم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
عزیزم منم ۲۶ هفتم 😊 چندماه از سزارینت میگذره

۲۷ ماه تا الان ...شما اخرین تاریخ پریودیتون کی بوده؟ من هفته هام رو گم کردم اخرین پریودیم ۱/۱ بوده فقط طبق ماشین حساب بارداری زدم ۲۶ هفته نشون داد...سن بارداری شما طبق تیكر

مامانا خیلی ناامید و سر درگم و افسرده شدم بنظرتون چیکار کنم فکر سزارین داره منو دیوونه میکنه تنهایی ...

حستو کامل درک میکنم گلم...عزیزم منم تو شهر غریبم حتی مامانم واسه زایمان هم نمیتونه بیاد! حالا چه یزارین شم چه طبیعی...شما برای زایمان کسی میتونه‍ بیاد پیشتون؟ من فقط امیدم به خداست كار دیگه ای از دستم برنمیاد فقط از خدا میخوام خودش جوری کارام رو‌پیس ببره که محتاج بنده هاش نشم جز فقط باید هفته های اخر تلاشمو بکنم دیگه خدا خودش هرچی صلاح بدونه

مامانا خیلی ناامید و سر درگم و افسرده شدم بنظرتون چیکار کنم فکر سزارین داره منو دیوونه میکنه تنهایی ...

بنظرم بیا ورزش ها و دمنوشا رو برای خودمون طبق لیست تو هفته ای مختلف جمع بندی کنیم تا با هم انجام بدیم انرژی بگیریم!! 

سلام دوستان من مشكلم برعكس شماس 

من اولي زايمانم طبيعي بوده كه خيلي آسيب ديدم و پارسال بعد از چهارسال مجبور شدم عمل كنم و دوباره برام بخيه بزنن چون دو بند انگشت باز بودم و دكترم گفت تا دوباره ندوزيم حامله نميشي دقيقا همينطور شد بعد از عمل ترميم من باردار شدم ولي دكترم ميگه نميتوني ديگه طبيعي زايمان كني سز بايد بشي من برعكس از سز ميترسم چيكار كنم ؟؟

سلام عزیز شما از بوشهری؟ کی ویبک شدی؟ میشه مشخصات پزشک و ماماهایی که بوشهر ویبک انجام میدن رو بذار ...

سلام رستاجون. 

بله بوشهرم. یکبار سال98 و دومی چندروز پیش. 

من خودم یکی از شهرهای بوشهرم(خورموج) که خانم دکترنصیری تو شهرمون ویبک قبول میکنه، سال98پیش ایشون زایمان کردم. زایمان خصوصی هم انجام میدن. بوشهر از دکتراشون اطلاع ندارم ولی خانم دکتر پورشیخی اجازه ویبک دادن به من. 

ماما هم برای ویبک خانم حمیدی و همتی میشناسم. از نظر اخلاقی هم خیلی خوبن. 

بیمارستان خلیج فارس برای ویبک اگه با درد بری قبول میکنن،بیمارستان سلمان فارسی  هم همینطور. من خودم سلمان فارسی بودم و راضی بودم. 

خب تدابیری انجام میدی عزیز؟ شما باید وارد فاز زایمان بشی . اون‌وقت مشخص میشه شرایط بخیه ها مناسبه ی ...

بخیه ها اوکی هستن بچه هم چرخیده وضعیتش خوبه فعالیت زیاد دارم اما کار دیگه ای آنجا م ندادم