2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
ب من گفتن سونوی آنومالی کلا آزاده. یعنی از سونوی ان تی ارزون تره؟ آخه من یه ماه و نیم پیش سونوی ان ...

آزاده

ولی نامه میدن بخش زیادیشو از بیمه دریافت کنی

هزینه شم بستگی داره پزشک طبق تعرفه بگیره یا نه!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روز که نمی تونم آب گوشت بخورم شبا هم خداروشکر پسرم خوابش خوبه و فقط برای شیر بیدار میشه حالم ...

هم اتاقی جان عزیزم سلام

گلم اول همه راهها رو برو بعد برو سراغ دارو مارو

اول که استراحت و خواب کافی باور کن از خوراک مهمتره، قشنگ باهمممه وجودم درک کردم اینو

حالا هرروز ابگوشت نمیتونی، سعی کن زیاد تو برنامه ت باشه

کاچی پرروغن بخور

دمنوشای حاوی زیره و مایعات کلا

اب هویج و اب میوه کلا

خانم صادقی همسر دکترداوودم میگه، جوشونده ریشه بادوم تلخ، بی نظیره

شیرعسل اگر بهت میوفته..شیره ها.

دیگه پرسیدی، گالاکتومید پودرشو من دیدم. 

راجع ب نینی هم میگی میخوابه، حتما سیر میشه ک میخوابه بچه های منم خیلی میخوابیدن گاهی، و دیر پا میشدن برای شیر، مهم رشدشون بود دیگه.

ان شاالله ک اقامحمدحسن، یکم پرجون تر بشه، بهتر و قویتر‌ میخوره. ان‌شاالله

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
تاجایی که من می‌دونم احتمال وجود نقص های ژنتیکی رو بررسی می‌کنه سندرم داون، تریزومی ۱۸ و تریزومی ۱۳ ...

ممنونم خیالم راحت شد

من فکر میکردم مثلا چیزایی دیگ هم مشخص میشه و اگر مشکلی باشه میتونن با دارو کنترل کنن پس الکی نمیرم استرس میگیرم

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی😍 قدمش خیرباشه🍃 فکرکن ببین علتش چی میتونه باشه تاحدی طبیعیه بخاطر بار ...

ممنون عزیزم.پسرم رو پنج ماهه از پوشک گرفتن.اصلا اصلا شلوارشو کثیف نمی‌کرد اما الان یک هفته است نمی‌فهمم چش شده تو شلوارش مدفوع می‌کنه.خیلی اعصابمو به هم ریخته.متاسفانه چون شرایط روحیم خوب نبود چندباری دعواش کردم.الان دارم مراعاتشو میکنم چیزی بهش نمیکنم اما باز کار خودشو میکنه

دوستان برا کاهش ورم هموروئید خارجی چی پیشنهاد میدین؟

پماد تزریقی رکتول رو امتحان کردید؟

درجه چنده؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
براش گوسفند عقیقه کردین به دنیا اومد؟ خیلی تاثیر داره توی رفع قضا و بلا

بله عزیزم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیزم.ممنون از احوالپرسیت   دختر کوچولوت خوبه ان شاءالله؟خوب شیر میخوره؟از طرف من آروم لپ ...

الحمدلله ما خوبیم

عزیزم از این که تو این شرایط هستی ناراحت شدم از خدا میخوام بهت آرامش بده

اینو بدون که تهش خدا باید بخواد تا خوب بشه...تا اگه خراب شده درست بشه... به خدا بسپار حرص نخور چه ما غصه بخوربم چه نخوریم میگذره.. دقیقا همونجوری که خدا برامون برنامه ریخته، برای هدایتمون برای ساخته شدنمون.

چند تا پیشنهاد

عزیزم به نظرم اول از همه صدقه بده 

بعد دل اون بنده خدارو به دست بیار

و مداومت کن به گفتن ذکر یونسیه

خدا الهی که دلت رو آروم کنه و بچه قشنگت رو صحیح و سالم به دستت برسونه

آزاده ولی نامه میدن بخش زیادیشو از بیمه دریافت کنی هزینه شم بستگی داره پزشک طبق تعرفه بگیره یا نه! ...

متاسفانه ما بجز بیمه سلامت بیمه دیگه ای نداریم

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

سلام بچه ها میشه کمکم کنید.

من این ماه گفتم ک قرص دوفاستون مصرف میکنم پودر فولیک اسید و ی مکمل برا بارداری.

اما دکتر بهم گف نمیدونم چرا این ماه ی خورده تخمک هات ضعیفه بمونه ماه بعد برا همون دوفاستون داد.

کمرو دلم خیلی درد میکرد یا موقع نزدیکی هم یخورده درد داشتم امروز ی روز مونده ب موعد نمیدونم دلم چرا گف بی بی بزن ی خط پررنگ و ی خط کمرنگ کمرنگ افتاد.

میگم ممکنه از عوارض قرصا باشه؟آخه ما پیشگیری میکردیم یا ممکنه الکی باشه