2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم. تبریک میگم مادر شدن دوباره رو.‌ان شاءالله بسلامتی و دل خوش تو دلیتون رو بغل بگیرین. راس ...

سلام عزیزم ممنونم

بابل کلینیک همه اتاق های  زایمان خصوصی، اما بخشش با بیمارستان امام علی هیچ فرقی نداره،

من هزینه زایمان طبیعی دادم 7/5

بله می تونید برید ببینید

ان شاءالله شما هم به سلامت زایمان کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم ممنونم بابل کلینیک همه اتاق های  زایمان خصوصی، اما بخشش با بیمارستان امام علی هیچ ف ...

ممنون عزیزم از اینکه‌جواب دادین🙏🌷

ببخشید میپرسم ولی چرا روحانی رو انتخاب نکردین؟ دکتر یزدانی تو روحانی هم کار میکنن درسته؟

برای این زایمانتون هم بازم بابل کلینیک رو انتخاب میکنین با توجه ب تجربه تون؟

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
ممنون عزیزم از اینکه‌جواب دادین🙏🌷 ببخشید میپرسم ولی چرا روحانی رو انتخاب نکردین؟ دکتر یزدانی تو ر ...

اتفاقا من بخاطر هزینه اش خیلی دو دل بودم، اما همسرم قبول نکردن، چون بیمارستان دولتی، شاید یکدفعه شلوغ بشه کسی برای شما و وقت نذار و...دکترایی مثل یزدانی اونجا کاری انجام نمیدن ان شاءالله بله

شما چند هفته هستین؟ چندمین زایمان؟ هر سوالی دارید بپرسید

بازم ممنون عزیزم ازاینکه جواب میدی🙏🌷

من ۱۷ هفته و ۲ روزم. بچه دوممه. پسرم اسفند ۹۵ بخاطر افت ضربان قلب با سزارین اورژانسی بدنیا‌اومد.

البته بیمارستان امام علی آمل هم مثل روحانی بابل دولتیه ولی مامای همراه میتونی داشته باشی. البته من تو زایمان قبلیم هم ماما همراه گرفته بودم ولی چون تو فاز فعال نرفتم نیومدن و من زود و اورژانسی سزارین شدم.

حالا پناه بر خدا تا‌چندماه دیگه ببینم شرایط چطور پیش‌میره و خدا چی‌میخواد برامون

بازم ممنون عزیزم ازاینکه جواب میدی🙏🌷 من ۱۷ هفته و ۲ روزم. بچه دوممه. پسرم اسفند ۹۵ بخاطر افت ضربا ...

ان شاءالله هر چی خیر براتون پیش بیاد، اما اگ تصمیمم تون قطعی حتما خیلی ورزش و پیاده روی کنید،با دکتر خوب مشورت کنید،دکترتون کیه؟نظرش چیه؟

ان شاءالله هر چی خیر براتون پیش بیاد، اما اگ تصمیمم تون قطعی حتما خیلی ورزش و پیاده روی کنید،با دکتر ...

ان شاءالله با دعای همه دوستان🤲

الانا ک تقریبا روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم بخاطر یبوستم. ماه های بعد ان شاءالله بیشترش هم میکنم بخاطر رفت و آمد پسرم ب مدرسه و اینا. قصد دارم مامای همراه‌هم بگیرم.

دکترم مرضیه یزدانی هست ک با توجه ب فاصله زایمان قبلیم و شرایطش قبول کرده. فقط گفت ماه آخر باید سایز لگنت با وزن بچه مطابقت داشته باشه و اینکه امام علی چون دولتیه اگه شیفت خودش باشه برام ویبک انجام میده و اگه شیفتش نباشه باتوجه ب دکتر شیفت و کادری ک هستن ممکنه مسئولیتمو قبول نکنن و مجبورم کنن ب سز. برا‌همین میخوام مامای همراه داشته باشم و تا جایی ک برا خودم و بچه خطر نداشته باشه اجازه سز ندم. 

تا ببینیم خواست خدا چیه و خیر و صلاحمو تو چی قرار میده. من ان شاءالله تلاشمو میکنم و نتیجه با خود خدا...

خواهر مسافرت کجا بود شاید بعد 5سال با خانواده بریم جایی. چون خودش همش ماموریت وقتی تعطیله خونه میمونیم چون از راه خسته است😊

متاسفانه با خانم صابریان هم صحبت کردیم گفتم نهایتا 8ساعت یا کم تر برای زایمان هست ایشون گفتن 9ساعت خوبه ممکنه یک رو و نیم طول بکشه 😆در کل هرچی من رشته کرده بودم همه از دست رفت. فعلا تا جایی که میتونم سزارینم رو عقب ميندازم تا اگه خدا بخواد درد طبیعی شروع بشه

ولی فکر نکنم به زودی باشه. چون سر دخترای قبیلم هفته 39و5روز سز شدم

در کل امیدم به خداست

عهههه چرا آخه ⁦☹️⁩ چرا مردد⁦☹️⁩چرا اونجا ثبت نشه ⁦☹️⁩ همه ش با خودم می گفتم حتما یه مشکلی هست! و ...

ان شاءالله سر فرصت می نویسم اینجا میذارم. اما مایل نیستم تو تاپیک خاطرات ثبت شه