2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
خیلی مقاومت میکنه در برابر عمل

امشب اینقدر حالم بده که حد نداره😭

دوستم ۲۸ سالشه‌. هنوز بچه نداره

کمتر از ۱ ساله سرطان دهانه رحم با گرید پایین داره دکتر گفته بود درمان نیاز نداره سیستم ایمنیتو تقویت کن خودش خوب میشه

امشب گفت گریدش رسیده به ۴ و تا نزدیک روده ها رفته😭😭

چقدر بهش گفتم قید بچه رو بزن . سفت و سخت پیگیر درمان خودت شو

الان معلوم نیست متاستاز داده باشه یا نه

اگه متاستاز داده باشه که خودشم زنده نمیمونه😭

توروخدا دعاش کنید😭😭😭

امشب اینقدر حالم بده که حد نداره😭 دوستم ۲۸ سالشه‌. هنوز بچه نداره کمتر از ۱ ساله سرطان دهانه رحم ...

ای وای... سنی هم نداره طفلکی

خدایا بهش رحم کن😢😢

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا باید ببرم به دکتر خودم نشون بدم، مطمئنم میگه امینو یا سلفری بدم دلم آشوب شده این دکتری ک ...

دکتر داریوش دلیری

مطبشون تهرانه

دستگاه سونوگرافی رو خودشون از امریکا وارد کردن. هم دقت دستگاه و هم مهارتشون در انجام سونوگرافی خیلی بالاس

دکتر گلشیرازی خیلی از مادرا رو به ایشون ارجاع میدادن

دکتر داریوش دلیری مطبشون تهرانه دستگاه سونوگرافی رو خودشون از امریکا وارد کردن. هم دقت دستگاه و هم ...

ممنونم عزیزم

حتما پیگیری میکنم

واقعا خسته و ناراحتم از بارداری های مشکل دار و بی سرانجام😭😭

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ
رستا جان احتمال موفقیت این عمل بالای 60،70 درصده. شما بر مبنای تجربه شخصی خودت داری تصمیم میگیری. به ...

ماما صابریان چقد با تجربه س عزیزم میشه ازش بپرسی شده موقع زایمان ویبک بخیه های رحم پاره بشه یا مشکلی واس رحم پیش بیاد

سلام رستا جان،من  با تاپیک خوبتون چند روز هست آشنا شدم و بیشتر صفحات اول که ورزش ها و دمنوش ها بود رو خوندم و واقعا قوت قلبی بود واسم،من زایمان اولم سزارین بود تا پایان هفته ۴۱ صبر کردم و بدون هیچ درد و علائم خاصی رفتم بیمارستان،دکترم خانم دکتر ربیعی بیمارستان مصطفی خمینی بود،کیسه آب رو که پاره کردند بچه مدفوع کرده بود بازم گفت یک ساعت بهم وقت میده ولی گفت خطرناکه منم ریسک نکردم،خیلی ورزش کرده بودم ماه آخر هر روز پیاده روی داشتم با توپ بارداری هر روز کار میکردم آبزن ها رو استفاده کردم ماه آخر هر هفته پیش خانم تبریزیان ویزیت میشدم و تحریک میکرد ولی تاثیری نداشت،الان ۳۳ هفته و ۶ روزمه و اختلاف دو زایمان تقریبا دو سال هست،اطرافیان خیلی برای طبیعی ناامیدم کردند ولی خودم خیلی دوست دارم،به نظرتون امیدی داشته باشم،الان تو این هفته چه کاری انجام بدم بهتره؟؟

آقا یه کمک من اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم و مواد قندی نخورم چه کنم میترسم دکتر گفت احتمالا بچه خی ...

سلام عزیز

دیابت نداری؟

فاصله سزارین دومت کمه. بهتره رعایت کنی

میل به شیرینی جات از غلبه ی سوداس. دافع سودا مصرف کن

به جای شیرینی جات مصنوعی، خربزه، سیب، انگور مصرف کن

هم طبع بدن و رحمت رو گرم میکنه هم واسه زیبایی بچه خوبه

ماما صابریان چقد با تجربه س عزیزم میشه ازش بپرسی شده موقع زایمان ویبک بخیه های رحم پاره بشه یا مشکلی ...

بله . قطعا ریسک پارگی رحم صفر نیست!

ولی بی علامت هم‌نیست

شما فاصله ی ۲ زایمانت خیلی خوبه. چرا اینقدر استرس داری؟

سلام رستا جان،من  با تاپیک خوبتون چند روز هست آشنا شدم و بیشتر صفحات اول که ورزش ها و دمنوش ها ...

سلام عزیز

فاصله ۲ زایمانت خیلی خوبه

اگه بخیه ها درد ندارن، نگران نباش

واسه این هفته کگل، پروانه و الاکلنگ رو شروع کن

طاقباز نخواب و لم نده

سجده های طولانی روزانه ۳۰ دقیقه داشته باش... طول روز تقسیمش کن .مثلا هربار ۵ دقیقه

رفته رفته با بالا رفتن هفته ها بیشترش کن

مصرف ترشی ممنوع

سردیجات مثل لبنیات، هندونه، کاهو، خیار و... در حد ممنوعیت محدود

میوه های گرم‌مثل سیب، گلابی، خربزه، انگور، انجیر، زردآلو، موز و... مصرف کن

سلام عزیز دیابت نداری؟ فاصله سزارین دومت کمه. بهتره رعایت کنی میل به شیرینی جات از غلبه ی سوداس. ...

تو آزمایش آخر که نداشتم حالا گفتم دستگاه تست قند بخرم تو خونه مراقب باشم

بله . قطعا ریسک پارگی رحم صفر نیست! ولی بی علامت هم‌نیست شما فاصله ی ۲ زایمانت خیلی خوبه. چرا اینق ...

استرس ندارم عزیزدل ولی هرچقد اطلاعات ادم بالا بره  بهتره درمقابل بقیه فاصله زایمان من کمتره  ازت ممنونم ک جواب میدی دلگرم میشم 💖💖💖💖💖

از همتون ممنون

ممنونم عزیزم حتما پیگیری میکنم واقعا خسته و ناراحتم از بارداری های مشکل دار و بی سرانجام😭😭

به صاحبش بسپر عزیز

توکلت به خدا باشه

واسه سلامتیش به نیابت از شهدا در مسیر امام حسین(ع) هزینه کن

استرس ندارم عزیزدل ولی هرچقد اطلاعات ادم بالا بره  بهتره درمقابل بقیه فاصله زایمان من کمتره &nb ...

چن مورد از بچه های تاپیک بودن که فاصله شون مثل شما بوده و موفق به طبیعی شدن

اگه بارداری بدون درد بخیه پیش بره و زایمان بدون دخالت و طبیعی شروع بشه انقباضات به حدی شدید نمیشن که بخواد فشاری به رحم و بخیه ها وارد کنه

سردی و ترشی هم قابضن و درد رو تشدید میکنن

مصرفشونو با شروع فصل سرد محدود کن