2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733951 بازدید | 90151 پست
از این شنیده ها زیاده. بعد که یه محقق بررسی میکنه می بینه داستان چیز دیگه ایه اونچه که قابل استن ...

درسته. ولی هیچ دخالتی عاری از ریسک نیست

گاها جنین به خاطر بند ناف کوتاهی که دور خودش یا گردنش پیچیده بریچه و سفالیک نمیشه. که با چرخش هم احتمال کشیده شدن بند ناف و کنده شدن جفت وجود داره، هم کشیدگی بند ناف دور گردن و خفه شدن بچه یا کاهش خونرسانی و افت ضربان

با این حال بهترین زمان چرخوندن بچه قبل هفته ۳۶ هست و قبلش هم باید سونوگرافی انجام بشه، موقعیت جفت مشخص و شل بودن بند ناف تایید بشه

با وجود همه این ها بازم ریسک به صفر نمیرسه چون اگه بند ناف کوتاه و دور جنین باشه با چرخش سطح کشیدگی بالا میره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم باید متخصص زنان ببری. هرجایی هم نبر. پزشکی که انتخاب میکنی حرفه ای و حاذق باشه در کنار ...

ممنون عزیزم.خودم هم میدونم باید زنان باشه. حالا احتمالا فردا پیش دکتر شریفی ببرم.

اتفاقا برای دختر بزرگم هم بخاطر عوارض درمان هورمونی خیلی روی کنترل و پیشگیری کار میکردم.

طب سنتی هم روغن رازیانه میده که اون هم دکترم میگفت بهتره استفاده نشه چون همون کارکرد هورمون رو داره.

فقط میگم شاید نیاز به باز کردن با جراحی باشه میخوام متخصص زنان ببینه.

راستش من با این بچه ها در حد خودم امتحان شدم، نگرانیم هم بیشتر اینه بالاخره درمان تو این ناحیه یکم با حساسیت همراهه و نمیخوام عوارض جنسی برا بچه داشته باشه.

درسته. ولی هیچ دخالتی عاری از ریسک نیست گاها جنین به خاطر بند ناف کوتاهی که دور خودش یا گردنش پیچید ...

عزیزجان اول که شروع کردم در مورد این موضوع گوگل نوردی کنم، تصورم این بود خیلی تقبیح شده باشه و به عنوان کاری غیر عاقلانه و پر ریسک معرفی شده باشه. اما هرچقدر بیشتر بررسی کردم دیدم یه ناآگاهی جمعی نسبت به این موضوع داریم و نه تنها تقبیح نشده بلکه یه راه جایگزینه برای سزارین یا زایمان طبیعی بریچ. بسته به نظر متخصص میشه یکی از 3 گزینه رو انتخاب کرد. 

ریسک ecv ، حدود یک در 200 هستش. همه چیو اول چک میکنن تا ببینن اصلا کیس اینکار هستی یا نه. 

CTG انجام میشه. داپلر انجام میشه. مایع امنیوتیک باید نرمال باشه، بند ناف دور گردن جنین یا اطراف بدنش نباشه و... 

ولی در مجموع تو هر منبعی چک کردم نوشته بودن به لحاظ کلی safe هستش. 

کلی فیلم دیدم از چرخوندن نی نی ها توی مراکز پزشکی.

من ریسکش رو هرچند خیلی کمه، انکار نمیکنم. چیزی که به عینه بارها بهم اثبات شده رو نفی میکنم. نمیتونم به صرف اینکه شخصی توی سایت میگه همشهری ما فلان اتفاق براش افتاده بگم اوکی. وای پس بذاریم کنار این موضوعو.

مردم از موقعیت های اورژانسی و احیانا مرگ مادر و جنین خیلییییی جوگیرانه و بعضا دور از واقعیت نظر میدن. بنای عملم رو، روی حرف و حدیث قرار نمیدم. 

چیزی که در نهایت به نظرم رسید این بود که ماها چرا راه های جایگزین سزارین رو جدی نمیگیریم

مظلوم ترینش که وی بک هستش. 

جز وی بک، اگر واقعا باب بشه به عنوان راه جایگزین حداقل کیس های مناسب رو، از بریچ بودن جنین نجات بدیم، چرا انجام نمیشه؟! 

متاسفانه حتی ورزش های چرخش جنین هم پیشنهاد داده نمیشه. دکتر سونوگرافی من که با خونسردی کامل بریچ رو مساوی سزارین میدونست. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
اهان من اطلاع نداشتم که شما اینکار رو انجام میدید.ک حرف من توهین ب شما محسوب میشه. شنیذه ؟؟...چیزیه ...

من سعی ندارم شمارو قانع کنم. خودتون ريپلاي زدید!!!!!!!

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
درسته. ولی هیچ دخالتی عاری از ریسک نیست گاها جنین به خاطر بند ناف کوتاهی که دور خودش یا گردنش پیچید ...

رستا جان برام سوال شد چرا خودت بچه رو توی خونه بدون هیچگونه نظارتی از طرف متخصص چرخوندی؟

مطمئنم خیلی عاقل تر از اون حرفایی که بخوای با جون بچه ت بازی کنی. 

مسلما شما هم مث من قانع نشدی نسبت به حرف و حدیث ها

حتی پدر من که اطلاع خاصی درباره امور زنان زایمان نداره، در این باره میگفت خیلی کار خطرناکیه.

عجیبه برام چطور مواردی که قراره زایمان رو ختم به سزارین کنه اینقدر راحت جا میفته. اما مواردی که قراره کمک کنه به زایمان طبیعی اینقدر دیر پذیرفته میشه و با انواع موانع مواجهه. 

رستا جان برام سوال شد چرا خودت بچه رو توی خونه بدون هیچگونه نظارتی از طرف متخصص چرخوندی؟ مطمئنم خیل ...

من تو یه گروه میخوندم احتمال داره تو حین چرخوندن کیسه آب پاره بشه برای همین خیلی متخصص ها زیر بار انجامش نمیرن

رستا جان برام سوال شد چرا خودت بچه رو توی خونه بدون هیچگونه نظارتی از طرف متخصص چرخوندی؟ مطمئنم خیل ...

باداری چهارم مادرم بخاطر سرعت زیاد ماشین روی سرعت گیر بچه داخل شکم از حالت سفالیک تبدیل به عرضی میشه مامانم میگفت انگار عین یه مشت که باز میشه بچه دست و پاش باز میشه و به صورت دمر قرار میگیره اینها رو بعدا اون ماما توضیح داده بود. اون زمان مادرم ۶ماهه باردار بود تا یکماه دست به دیوار راه می‌رفت بماند که دکترا خودشونو راحت کردن و گفتن استراحت مطلق ولی مامانم میگفت حرکات بچه تقریبا دیگه حس نمی‌کرده معجزه ای میشه و به لطف امام رضا یه ماما خونگی که برای دیدن دخترش از مشهد میاد تهران به واسه دوستی ماجرا میفهمه و میاد با چند تا حرکت بچه داخل شکم میچرخونه، و به مادرم میگه اگر یک هفته دیرتر میشد بچه می مرد! نمیشه راجب ایم مسائل انقدر قاطع اظهارنظر کرد، فیروزه جون تجربه چرخش پسرش داره هفته گذشته که مطب بودم یکی از مامانا تو ۳۹ هفته بچه رو چرخونده بودن براش، من این کار تایید کامل و رد نمیکنم. بله باید همه چی برسی بشه اطمینان نسبی حاصل بشه بعدش. ولی اون موقع که خیلی راحت دکتر زنان به مادرم گفت استراحت مطلق، بدون سونو و چک کردن بندناف و وضعیت جفت و این حرفا، یه مامای کاربلد اومد و جون برادرم نجات داد البته که اول لطف خدا و امام رضا.... شما هم توکل کن به خدا ان شاءالله با ورزش دختر نازت میچرخه اگرم نچرخید میدونم بهترین تصمیم میگیری❤️

یه باردکتر امیرآبادی میگفت ما برای زایمان طبیعی یه خانم خیلی تلاش کردیم ۱۰ سانت هم شد ولی موقع خروج همش بچه خودش رو می‌کشید بالا و عرضی میشد 

بآِآخره همه راضی میشن این خانم بره سزارین بعد فک کنم دو روز تلاش میبینن دو دور بند ناف محکم دور گردنش بوده دکتر میگفت این بچه هی خودش رو میخواست نجات بده ما نمیذاشتم و خداروشکر که دیر نشد و بچه سالم موند

عزیزم، دختر بزرگم هم این مشکل رو داشت ولی خفیف تر  بود و متاسفانه متخصص اطفال اون رو هم تشخیص ن ...

ان شاء الله که خدا سلامتی بده 😔 و راه خوب و درستی جلوی پاتون بذاره 😔🌹

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام فیروزه جون خوشحالم میبینم فعالیت داری خوبی عزیزم؟  الان گل پسرت باید یک سالش شده باشه درست ...

سلام الحمدلله خوبیم 

بله ده روز دیگه یک سال و دو ماهش تموم میشه 

آره خداروشکر از یک سالگی ببعد داره رو سرازیری میفته. هرروز بهتر از دیروز 😉 (الکی مثلا من خیلی مثبت و لارجم 🙄😅)

شما خوبی؟ کوچولوت چند وقتشه الان؟ خودت روبه راه شدی ان شاالله؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
نگران نباش چیزی نیست حین تزریق زانوها رو داخل سینه جمع کن که خراش وارد نشه بعدش اذیت نشی

هربار این پیامتو میخونم چقدر تعجب میکنم عزیز

این پوزیشن برا تزریق مغربی اصلا برامن مناسب نبود خیلی اذیت میشدم، همیشه بصورت چار دست و پا میشدم و تزریق میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام الحمدلله خوبیم  بله ده روز دیگه یک سال و دو ماهش تموم میشه  آره خداروشکر از یک سالگ ...

سلام عزیزم واقعا بچه که یکسالش تموم میشه خیلی کارها اسونتر میشه خدا قوت بهت بده 

منم خوبم دارم بهتر میشم از لحاظ روحی یکم دارم بهتر میشم باورم نمیشه یک ماه پیش چه فکرایی تو سرم بود و بهش فکر که میکنم میفهمم چقدر حالم بد بوده و خداروشکر از محبت امام حسین خیلی بهتر شدم تو این ایام شایدم سودام کمتر شده بخاطر این عزاداری ها 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799