سلام به همه دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من پارسال همین موقع یک دوره شرکت به اسم روایت انسان نمیدونم چیزی ازش شنیدید یا نه، الان فصل پنجش هستم!
این دوره به خود من فوق العاده جهانبینی مهمی از خط سیر انبیاء داده و نوعی از حرکت و دغدغه در من ایجاد کرده که به نظرم جای دیگه ممکن نبود بهش برسم، خواستم معرفیش رو توی این گروه انجام بدم چون شکر خدا همه دغدغه مند و فعال هستید و خیلی به دردتون میخوره!
قالب کلی دوره روایت تاریخ انبیاء از قبل از خلقت تا آخر تاریخه، قراره حتی تا بعد از ظهور هم به تصویر بکشه البته هنوز پنج فصلش ضبط شده!
جذابیت بیان استاد و روایت گونه بودن دوره فوق العاده اس، از طرف دیگه هم تاریخ گفته میشه هم تطابق تمدنها و تاریخها با چیزی که قران و روایات از عصر پیامبرهای مختلف میگن رو داره، خط فکری تقابل دائمی حق و باطلش به شدت آدم رو هوشیار میکنه ، نگاه تمدنی میده، برای معلم ها و مادرها که کار تربیتی میکنن خیلی خوبه، حتی حتی مفاهیم معنوی و احکام رو مثل نماز و قران خوندن برای ادم از این رو به اون رو میکنه!
خلاصه که من به شدت توصیه اش میکنم!
زمان زیادی هم نمیگیره، هفته ای دو جلسه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ایه که به صورت صوت آنلاینه، خودشم جزوه و خلاصه داره، با خیال راحت هر وقت بخواید میتونید گوش بدید و مرور کنید!
استاد دوره جناب محمد امین نخعی هستن، کار تربیتی میکنن و این دوره رو برای بحث هویت تاریخی توی تربیت تدوین کردن!
طول هر ترم هم ۳ ماهه، حدودا ۲۵ تا ۳۰ جلسه ، قیمت دوره ۲۵۰ هزار تومنه (خیلی با ارزشتر از این حرفاس) الان فروش ویژه گذاشتن با ۲۰۰ هزار ثبت نام میکنن، از طرف من هم میتونید با کد* تخفیف safir ده درصد بیشتر تخفیف بگیرید، امکان ثبت نام گروهی هم هست که تخفیف خیلی بهتری میدن!
از اینجا میتونید ثبت نام کنید!
لینک ثبت نام روایت انسان