2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
دکتر گلشیرازی به کسایی که هفته های اول لکه بینی داشتن چن تجویز داشتن ۱. تزریق آمپول پروژسترون خارجی ...

سلام شبتون بخیر

کسی میدونه عمل واژینوپلاستی وپرینورافی چندماه بعد زایمان انجام میدن؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد سوتی خواهرم افتادم

یه بار بعدازظهر خواب بوده

منشی بابایی بهش زنگ زده واسه دادن وقت ویزیت

خواهرم توی عالم خواب گوشیش رو برمیداره یک چشمی نگاه میندازه میبینه زده بابایی

تماس رو وصل میکنه میگه:: جانم بابا جان خخخخخخخ

فکر کرده بابام بهش زنگ زده 🤣🤣🤣🤣

دفعه پیش هم که رفته بودیم واسه ویزیت من رفتم توی اتاق

دختر کوچیکه م هم دنبالم اومد توی اتاق بهم چسبیده بود و نمی رفت

منم هی بهش می گفتم:: برو پیش بابایی برو پیش بابایی

خنده م گرفته بود ... خود آقای بابایی هم می خندید

ان شاءالله زود خوب میشه. نگران نباش.هرچیزی که بهش میدی اولش با بسم الله شروع کن و آخرش الحمدلله بگو ...

رستا جان الان زوده بهش عصاره گوشت بدم؟  داره دندون هم درمیاره خیلی ضعیف شده 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
دختر من از ۲۰ روزگی دکتر براش تجویز کرد. روزی دوبار. هر سری یک سوم شاسه علاوه بر اون قطره بینی هم گ ...

دقیقا عین من عزیزم 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
رستا جان الان زوده بهش عصاره گوشت بدم؟  داره دندون هم درمیاره خیلی ضعیف شده

واسه عصاره گوشت خیلی زوده عزیز

۴ ماهگی با لعاب برنج شروع میکنن

بعد سیب زمینی، کدو، هویج میتونی بهش بزنی با کمی سبزی

گوشت هم با پرنده شروع کن. بلدرچین، خروس محلی، بوقلمون محلی، شترمرغ و...

عزیزم منم بهم گفتن ۲ فینگر وقتی رفتم بیمارستان برای ان اس تی گفتن خوب نیست و بستری کردن کیسه اب رو ز ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم چقد عالی خدا رو شکر . البته برای من ضخامت رحمم ۲ هستش . توکل به خدا ممنونم ازت

تو سایتای خارجی حداقل ضخامت مطلوب رو ۲.۱ و بهترینش رو ۴.۵ میدونن بر اساس بررسی چه هفته ای، نمیدونم! ...

ممنون رستا جون فکر میکنم ضخامت ها رو بر اساس همون هفته های اخر حساب میکنن تا اونجا که من نگاه کردم عزیزم . من سونو تو هفته ۱۲ انجام دادم ولی نه برای بررسی آنومالی جنینی . که تو اون سونو هم تاریخ رو ۱۵ اردیبهشت زده بود. حالا توکل به خدا ببینیم چطور پیش میره. ممنونم ازت🌹

بچه ها یه سوالی، دکتر مرضیه امیرآبادی مطبش کجاست ؟؟؟ کجا ویزیت میکنه؟؟؟ تو نت که چیزی نزده

اینو از سرچ نی نی سایت پیدا کردم. صحت و سقمشو خودت جویا شو😉

آدرس مراکز ویزیت خانم دکتر امیر آبادی

👇👇👇👇👇👇👇👇

🌸یکشنبه ها ۵ تا ۸ بعد از ظهر - تقاطع پاسدار گمنام و امام علی علیه السلام (آب موتور) درمانگاه مکتب الزهرا - تلفن: 33100248

🌸دوشنبه ها ۳ تا ۷ بعد از ظهر - میدان خراسان.خ خاوران. اولین کوچه دست چپ. کوچه قنطار. دارالشفاء امام سجاد علیه السلام - تلفن: 33732828

🌸چهارشنبه ها ۹ تا ۱۲ع - پیروزی. بلوار ابوذر پل دوم. دست راست نبش

اولین خیابان. درمانگاه طب الرضا - تلفن: 33163030 - 33181130

🌸چهارشنبه ها ۴ تا ۸ بعد از ظهر گیشا،خ چهلم ، پلاک ۷۴ ، طبقه همکف

کانون فدک نور الزهرا - تلفن: 09108541924

سلام شبتون بخیر کسی میدونه عمل واژینوپلاستی وپرینورافی چندماه بعد زایمان انجام میدن؟ 

سلام عزیز

اطلاعی ندارم. اینو از پزشکایی که انجام میدن بپرسی بهتره

در هر صورت برای وقت مشاوره باید ویزیت شی

سلام عزیز اطلاعی ندارم. اینو از پزشکایی که انجام میدن بپرسی بهتره در هر صورت برای وقت مشاوره باید ...

سلام 

رستا جان خونریزی بعد زایمان تا چند روز طبیعیه؟

من الان نزدیک ۱۰ روز خونریزی دارم، اذیت میشم

سلام به همه دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من پارسال همین موقع یک دوره شرکت به اسم روایت انسان نمیدونم چیزی ازش شنیدید یا نه، الان فصل پنجش هستم!

این دوره به خود من فوق العاده جهان‌بینی مهمی از خط سیر انبیاء داده و نوعی از حرکت و دغدغه در من ایجاد کرده که به نظرم جای دیگه ممکن نبود بهش برسم، خواستم معرفیش رو توی این گروه انجام بدم چون شکر خدا همه دغدغه ‌مند و فعال هستید و خیلی به دردتون میخوره!

قالب کلی دوره روایت تاریخ انبیاء از قبل از خلقت تا آخر تاریخه، قراره حتی تا بعد از ظهور هم به تصویر بکشه البته هنوز پنج فصلش ضبط شده!

جذابیت بیان استاد و روایت گونه بودن دوره فوق العاده اس، از طرف دیگه هم تاریخ گفته میشه هم تطابق تمدن‌ها و تاریخ‌ها با چیزی که قران و روایات از عصر پیامبرهای مختلف میگن رو داره، خط فکری تقابل دائمی حق و باطلش به شدت آدم رو هوشیار میکنه ، نگاه تمدنی میده، برای معلم ها و مادرها که کار تربیتی میکنن خیلی خوبه، حتی حتی مفاهیم معنوی و احکام رو مثل نماز و قران خوندن برای ادم از این رو به اون رو میکنه!

خلاصه که من به شدت توصیه اش میکنم!

زمان زیادی هم نمیگیره، هفته ای  دو جلسه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ایه که به صورت صوت آنلاینه، خودشم جزوه و خلاصه داره، با خیال راحت هر وقت بخواید میتونید گوش بدید و مرور کنید!

استاد دوره جناب محمد امین نخعی هستن، کار تربیتی میکنن و این دوره رو برای بحث هویت تاریخی توی تربیت تدوین کردن!

طول هر ترم هم ۳ ماهه، حدودا ۲۵ تا ۳۰ جلسه ، قیمت دوره ۲۵۰ هزار تومنه (خیلی با ارزشتر از این حرفاس) الان فروش ویژه گذاشتن با ۲۰۰ هزار ثبت نام میکنن، از طرف من هم میتونید با کد* تخفیف safir ده درصد بیشتر تخفیف بگیرید، امکان ثبت نام گروهی هم هست که تخفیف خیلی بهتری میدن!

از اینجا میتونید ثبت نام کنید!

لینک ثبت نام روایت انسان