2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست
نمیشم تو خانواده و فامیل من هرکس طبیعی آورده کلی مشکل براش پیش اومده خواهرم بخاطر همین طبیعی آوردن د ...

خوبه عزیزم

موفق باشید. حالا چرا تهاجمی؟

واقعا آرزو کردم دچار عوارض نشید. کنایه نبود. 

منم اولیم سزارین شدم دو تای بعدی طبیعی. اون چه که با گوشت و پوست و استخون خودم درک کردم و بر مبنای اون مطالعه کردم رو می‌پذیرم نه اونی که دیگری تجربه کردهو معلوم نیست چرا و چگونه دچار عوارض شده. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیز آلرژی پسرم عوارض واکسنیه که بدون رضایت ما بهش تزریق کردن! بعدش ناچار به مصرف شیرخشک شد! با وا ...

خواهرم گلم میدونم درد کشیده ای. بهت حق میدم. اما بدون مشکل تحقیق و عدم تحقیق دیگران نیست. وگرنه دو تا زیست شناس مطرح جهانی داریم یکی طرفدار اینتلیجنت دیزاین و خدا باور. یکی از اهالی داروینیسم و خدا ناباور. خیلی اوقات اطلاعات یکسانی به افراد بشر داده میشه اما اینکه چه برداشتی از اطلاعات بشه، بستگی داره به فاکتور های مختلف. من چند تا از کلیپ ها و مطالب کانال واکسن رو شنیدم و خوندم. همون کانالی که زحمت میکشی داری توش مطالب رو بارگذاری میکنی. اما واقعا بنظرم در حدی معتبر نیستن که بشه بهش استناد کرد. 

بنظر من حقیر، جهان رو وقتی اینقدر پیچیده و با سوء ظن نگاه می‌کنیم به همون نسبت دچار چالش میشیم. اساسا شما آمادگی پذیرش خطر رو داری. لزوما به اطلاعاتت برنمیگرده.

ریشه مشکلات نوزادی خیلی اوقات دقیقا تو مشکلات والدین هستش. یعنی یه چیزایی رو بچه به صورت ارثی دریافت میکنه. همیشه هم بلافاصله خودش رو نشون نمیده. وگرنه چرا توی یه خانواده سه نفره که من میشناسم فقط بچه وسطی آلرژی گرفت و شیر مادرش رو هم نتونست بخوره؟ چرا بچه قبل و بعد اینطور نشدن؟ یا ما توی خانوادمون اصلا این چیزارو نداریم. هممون هم واکسن زدیم به بچه هامون. میگم اصلا یعنی اصلاااا. حتی ریفلاکس و کولیک و این چیزارم بچه های من و خواهرم نداشتن.

چیپ گذاشتن و این حرفا، برای من کاملا دور از باوره.

یه خانمی که وسواس فکری گرفته بود دچار همین وسواس شده بود و می‌گفت یکی از نهاد های امنیتی داره این کار رو میکنه

باور کن ذهن، طبع و شرایط روحی و فکری شما مستعد پذیرش این مدل صحبتاست.

خیلی از حرفا بنظر من پروپاگانداست

ترور بیولوژیک وجود داره البته

اما این سبک تفکر تو کت من و امثال من نمیره. 

شما حتی به راحتی روایات مهدوی رو تطبیق میدی. به راحتی حدیث کذب الوقاتون رو تفسیر میکنی. اصلا عجیبه. بنظر بنده که فقط دو سه سال حوزوی بودم، تفسیر روایات نیاز به دانش بالایی داره. حداقل شما برای این چنین تطبیقاتی باید به لغت عرب تا حدی مسلط باشی. حالا جاش نیست در این باره صحبت کنیم. 

تا بوده روایات رو تطبیق میدادن. همین مرگ سفید رو به کرونا نسبت میدادن. 

بعد از ماها هم تطبیق میدن. 

اما اصل و اساس مهدویت چیز دیگه ایه. 

استفاده از این جور روایات برای توجیه انواع ذهنیت های منفی، واقعا درست نیست. خصوصا روایاتی که جزء علائم حتمی ظهور هم نیستن.

هیچ وقت فکر نکن اونی که هم فکرت نیست اطلاعات کافی نداره. خود این استدلال دلیل بر اینه که به لحاظ منطقی دچار جهت گیری هستی. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکترای مغز و اعصاب اصلا جرات نمیکنن مستقیم بگن واکسنا عوارض دارن! مگه اینکه بدونن بیمار خودش با واک ...

آره استاد بابایی رو میشناسم اون موقع که اینستا راحت میشد استفاده کرد خیلی پیگیرشون بودم

منم اون موقع که دخترم رو برای تشنجی که هنوز حتی نتونستن تشخیص بدن که تشنج بوده یا نه؛ بستری کردن 

بخش اطفال پر از بچه هایی بود که متاسفانه بعد از واکسن تشنج کرده بودن و تشنج های بدون دلیل داشتن...ازشون که می پرسیدم میگفتن بعد از واکسن اینجوری شدن

خداروشکر کردم از این که برای دخترم ۱۸ماهگیشو تزریق نکردم و بعدشم تصمیم گرفتم ان شالله برای سومی تو بیمارستان تاکید کنم که این کارو نکنن

منتها الان همسرم مردد شده میگه اگه سرخک بگیره چی؟ به نظرت امکان داره که تو نوزادی سرخک بگیره یا نه؟ و احتمال خطرش چقدره

و این که جایگزینی برای واکسیناسیون هست یانه؟

همین استاد بابایی میگفتن تربت امام حسین یک واکسن طبیعیه..نمیدونم چقدر تاثیر داره

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
خانومی مطمئنی اون اسپاینال بوده؟ تو کمر بوده یا عضلانی بوده؟ چون فکر نکنم بدون اجازه تزریق کنن احت ...

بله عزیزم. تو کمر تزریق شد . درخواست من اپی دورال بود ولی خودشون اسپاینال کردن. خودم کادر درمان هستم ، الانم متاسفانه عوارضش رو دارم میکشم فقط خفیف تره نسبت به سزارین چون دز دارو خ کم بود

آره استاد بابایی رو میشناسم اون موقع که اینستا راحت میشد استفاده کرد خیلی پیگیرشون بودم منم اون موق ...

استاد بابایی تحصیلاتشون چیه و دقیقا از کجا مدرک استادی رو دریافت کردن؟ 

خیلی دلم میگیره و در عین حال عصبی میشم، وقتی می بینم از امام حسین کسی مایه میذاره. 

خواهرم گلم میدونم درد کشیده ای. بهت حق میدم. اما بدون مشکل تحقیق و عدم تحقیق دیگران نیست. وگرنه دو ت ...

قربون دهنت خواهر

همیشه به خاطر عزیزان باردار این گروه سکوت کردم… باز هم سکوت میکنم

بذار بهمون تهمت بیسوادی بزنن

من فقط دو چیز به ذهنم میرسه از این طرز صحبتها!!! 

بذار نگممممممممم

سلام رستا جان من امروز دکتر بودم بهم گفت چون کمی انقباض رحمی داری باید شیاف پروژسترون استفاده کنی میخام بدونم چرا؟ مگه انقباض رحمی خطرناکه من ۵ ماهمه تقریبا...خونریزی و لکه بینی هم ندارم فقط موقع نشستن و بلندشدن ی کمی درد داشتم از وقتی دکتر بهم گفته خیلی نگرانم خیلی استرس دارم بعد شیاف رو مقعدی یا واژینال استفاده کنم کدوملش جذب بهتری داره؟یادم رفت از دکتر بپرسم..من اصن تا حالا شیاف استفاده نکردم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خواهرم گلم میدونم درد کشیده ای. بهت حق میدم. اما بدون مشکل تحقیق و عدم تحقیق دیگران نیست. وگرنه دو ت ...

خیلی کامل گفتی.... ممنون از همتی که داشتی و تایپ کردی❤ من اول بخاطر موضوع تاپیک دوم بخاطر فضای مجازی که خدای ناکرده صحبت ها بد برداشت نشه سوتفاهم نشه و سوم بخاطر روحیه مامانای گل باردار تاپیک هیچوقت تمام حرفام راجب واکسن نشد بیان کنم. در نهایت از خدا میخوام کمکمون کنه😊

سلام رستا جان من امروز دکتر بودم بهم گفت چون کمی انقباض رحمی داری باید شیاف پروژسترون استفاده کنی می ...

سلام عزیزم. من از همون هفته های اول انقباض دارم 

توی سه بارداری اخیر اینطور بودم. 

حتی مقداری درد انقباض رو هم حس میکنم.!! 

منم نگران میشدم. ولی وقتی دیدم کلا همین مدلی هستم بیخیال شدم. 

سلام رستا جان من امروز دکتر بودم بهم گفت چون کمی انقباض رحمی داری باید شیاف پروژسترون استفاده کنی می ...

سلام عزیزم

شیاف رو باید واژینال استفاده کنی

اما بهتره نذاری! بخوای زایمان کنی باز شدن دهانه رحم به مشکل میخوره

شاید مواد قابض استفاده کردی!

یه مدت استراحت نسبی داشته باش و مواد ترش و خیلی سرد استفاده نکن، ببین وضعیتت چطور میشه

شیافم گذاشتی طولانی مدت استفاده نکن. 

دمنوشم نخوری دردای زایمانی خودشون شروع میشن اینکه میگم اجازه معاینه و تحریک نده واسه اینه که وقتی د ...

آره من با امپول فشار،فشار خودمم ب شدت بالا رفت با اینکه طی بارداری فشار بالا نداشتم

ولی دکترم گفت تو آستانه تحملت پایینه

تحمل درد طبیعی نداشتی

در مورد وی بک هم بهم گفتن از دو جا خودتو دستکاری نکن😑