سلام عزیزم
بله. بذار کامل توضیح بدم
پسرم حدود ۲ ماهگی دفع رگه خون داشت، شیرخشک پپتی گرفتیم بهش نساخت. ال اف گرفتیم یه مدت خوب بود که ۳ ماهگی درگیر رفلاکس خیلی شدید شد
خیلی حالش بد میشد. نفس کم می آورد. مصرف شیرش به شدت پایین اومده بود
از دکتر مقدادی مشورت گرفتم علائمشو گفتم، نگفتن باید شیرخشکش عوض شه! گفتن همین ال اف خوبه!
گفتن علائم آلرژی و رفلاکس نوزاد با تشنج خیلی شبیه همن... اول ببر فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال اگه نوارش خوب بود اون وقت میگم چیکار کنی
خلاصه بردیم مطب دکتر اشرفی نوار مغز گرفتن خداروشکر مشکلی نداشت. دکتر اشرفی گفتن ببرید رفلاکسشو درمان کنید
که چون پسرم وضعیتش زیاد خوب نبود، همون لحظه ای که از مطب خارج شدیم به همسرمگفتم تا من فوق تخصص گوارش اطفال پیدا کنم طول میکشه. ببریم بیمارستان یه دارو بدن. تا ۳_۲ روز آینده که از دکتر خوب وقت بگیرم.
بردیم بیمارستان بلافاصله بستری کردن. گفتن مجاری تنفسیش ملتهب شده، ببری خونه چن روز بعد ریه ش عفونت میکنه! ریه نوزاد ضعیفه. عفونت کنه ممکنه واسه همیشه درگیر آسم و مشکلات تنفسی بشه
خلاصه بستری شد. دکتر فرداش ویزیت کرد گفت به سویای شیرخشک ال اف هم حساسیت نشون داده. آنتی بیوتیک و پنتوپرازول و بخور تجویز کرد
چن روزه م خوب شد. همونجا دکتر کاوه منش واسش شیرخشک نئوکیت تجویز کرد و بعد ثبت نام از داروخونه حدود ۲ روز بعد براش تهیه کردیم.
روز ترخیص داشتن کارای ترخیصشو انجاممیدادن یهو تو خواب رفلاکس کرد . نمیدونی چقدر حالم بد شد. کل بخش ریختن تو اتاق پسرم. چن ثانیه ای سطح اکسیژنش پایین اومد . بیحال شد. فورا انتقالش دادن بخش picu یه مشاوره مغز و اعصاب براش گذاشتن . یه شب اونجا بود. خیلی هم حالش خوب بود. فقط همون چن دقیقه بیحال بود. اما دکتر احمقش گفت این تشنجه!!!!!! چن روز نگه داشتن دارو دادن تلاش میکردن نوار مغز بگیرن. که تکونمیخورد نتونستن . نهایتا با رضایت خودمونمرخصش کردیم
بعد ترخیص بردیم مطب دکترش گفت اصلا نمیشه گفت تشنجه. بچه خواب بوده، رفلاکس کرده، سیانوز شده! شمام اکسیژن بهت نرسه اونطور بیحال میشی و حتی ممکنه تشنج کنیَ این واکنش طبیعی مغزه!
کلی تست متابولیک و سونو و... نوشته بودن که شکرخدا نرمال بود
دکتر گوارشش میگفت تستا رو انجام بده خیالت راحت شه ولی این بچه اگه مشکل متابولیک داشت خوب وزن نمیگرفت
ولی داره خوب وزن میگیره و خوب شیر میخوره و تکامل بدنش خوبه
دکتر مغز و اعصابشم گفت اگه بعد رفلاکس مدت زمان طولانی اکسیژن بهش نمیرسید احتمال آسیب به مغز وجود داشت. که خداروشکر زمانش خیلی طولانی نبوده
و نامه داد که واکسن ۳ گانه شو تزریق نکنن! نمیدونست ما کلا مخالفیم و نمیبریم
عزیز... اگه دخترت خوب شیر نمیخوره و حین رفلاکس نفس کم میاره ، حتما ببر بیمارستان بستریش کن
اونجا هم دارو میگیره التهاب مجاری تنفسیش خوب میشه
هم رفلاکسش درمان میشه
هم شیرخشک مخصوص واسش نسخه میکنن
اگه اون شب خدا به دلم ننداخته بود و نمیبردیم بیمارستان، معلوم نبود تو خونه نفسش میگرفت چه بلایی سرش می اومد!
اصلا نگران نباش عزیز ... اما اینم مدنظرت قرار بده مغز و ریه نوزاد خیلی حساسه عزیز
بدون نگرانی جدی پیگیر وضعیتش باش