2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
خوشگلا چقدر وقت دارم بعد پارگی ؟ من تجربه پارگی ندارم تو زایمان اول. خدا خیر بده دکترمو، چهارشنبه عص ...

اگه مایع آمینیوتیک شفافه و حرکات بچه خوبه میتونی تا کم شدن فاصله ی دردا تو خونه بمونی

فاصله به ۳_۲ دقیقه رسید برو بیمارستان

دمنوش چایی کوهی غلیظ بخور

تونستی داخل آبزن بشین

یا داخل وان آب داغ

در کل حموم آب داغ و سجده های طولانی خیلی خوبه

کمر و شکمت رو هم حسابی با روغن زیتون ماساژ بده

و کیسه آب داغ به شکم و کمر بگیر و روش بشین

کندر یا مقل ازرق داری هم دود بده و به دهانه رحم برسون

پس بزارم الان. اتفاقا آخرین دونه هاشه   . میگم بعدش چقدر دراز کشیدی ؟ چون همینجوری که میریزه ب ...

پس وقتایی که حالت درازکشی یا میری سجده بذار

سجده های طولانی. در حد ۴۰ دقیقه یه ساعت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانمها كسي در مورد ختنه سنتي اطلاعي داره من ديروز كردم پسرم پيش دكتر هر بار ادار ميكنه خيلي گويه ميكنه 

اين پانسمان روي التش هم افتاد الانم حمعه است چي كار كنم😭😭😭پماد تتراسكلين هم زدم 

بخیه هات جذبی بود یا نایلونی؟ مگه بخیه هاتو نکشیدی؟ واسه یه جراحی مثل سزارین و محیط مرطوب شکمی هیچ ...

نه نکشیدم😐 میگم، روز دوم سوم فقط یه خط سرخ بود!

دیروز طبق ایده شما فیلم سزارین رو به همسرم نشون دادم؛ میگه فکر نکنم برا تو همچین بلایی سرت اومده باشه،ظاهرش به نظر نمیومد!😑😒🤨😬😳😖

بله دکترم خوب بودن، ولی بعد از پسرم دیگه نه به ایشون و نه به هیچکس اعتماد ندارم. قلب بچم هربار تاکی کارد بود،وزنش پایین، هیچ کس جدی نگرفت.خودمم بی تجربه😔

سلام کسی بوده که زایمان اولش طبیعی باشه ودومی ام طبیعی باشه ولی سنگ صفرا داشته باشه باشه تواین شرایط ...

سلام عزیز

شما تلاش کنید تا هفته ۳۶ جفت رو بالا بکشید. چون احتمالش هست دم زایمان پایینتر بیاد

واسه سنگ صفرا برید تحت نظر طب سنتی ممکنه با یه سری داروها سنگ صفرا دفع شه

بستگی به جنس سنگ صفرا داره... پس حتما از طریق طب سنتی پیگیر باشید

اگه تا آخر بارداری سنگ اذیتت نکنه، میتونی طبیعی زایمان کنی

رستا جان ماه گرفتگی امشب چکار کنیم

هیچی

سر پسرم تجربه ماه گرفتگی کامل داشتم

سعی کردم زیر نور ماه نرم و به خرافاتی که میگن به بدنت دست نزن گوش بدم و خیلی دست نزنم😁

اره منم سر پسرم سبک بودم سر این یکی نمیدونم چرا حال هیچ کاری رو ندارم میگن درد دختر شل وله و درد پسر ...

به نظرم هیچ ربطی به جنسیت بچه نداره

طبعت باید درست باشه... توصیات طب سنتی رعایت بشه

و هیچ دخالتی تو روند زایمان انجام‌نشه

هیچی سر پسرم تجربه ماه گرفتگی کامل داشتم سعی کردم زیر نور ماه نرم و به خرافاتی که میگن به بدنت دست ...

وای که من همه جونم میخاره نمیتونم محکم بخارونم برای اینکه به بدنم دستم نخوره با کنترل تلوزیون میخارونم

سلام خانمها كسي در مورد ختنه سنتي اطلاعي داره من ديروز كردم پسرم پيش دكتر هر بار ادار ميكنه خيلي گوي ...

سلام

چن وقتشه؟

تا حدود ۱۰ روز پوشکی که براش میبندی چن سایز بزرگتر از سنش باشه . خیلی گشاد باشه که خیلی بهش برخورد نکنه

تتراسایکلین ۳٪ بزن

واسه دردشم میتونی هر ۱۲ ساعت شیاف استامینوفن بذاری

حنای خشک هم رو بخیه هاش بریزی خیلی خوبه

سلام چن وقتشه؟ تا حدود ۱۰ روز پوشکی که براش میبندی چن سایز بزرگتر از سنش باشه . خیلی گشاد باشه که ...

سلام رستا جون سه ماه هست ولي اون پانسمان كه سرش بود افتاده ترسيدم ايرادي نداره به نظرت روز دومه

سلام عزیز شما تلاش کنید تا هفته ۳۶ جفت رو بالا بکشید. چون احتمالش هست دم زایمان پایینتر بیاد واسه ...

دکترعمومی که رفتم گفت اصلاامکان ندارد سنگ صفرا دفع بشه فقط بایدعمل کنی.واقعاباطب سنتی قابل درمانه که پیگیرش باشم؟

هیچی سر پسرم تجربه ماه گرفتگی کامل داشتم سعی کردم زیر نور ماه نرم و به خرافاتی که میگن به بدنت دست ...

الان ماتوخونه نشستیم مامانم میگه دست به شکمت نزن میگم اینجاکه نورماه نیست اصلامیگه بازم دست به شکمت نزن واقعامگه تاثیرداره؟؟؟؟😕😕😕😕

سلام رستا جون سه ماه هست ولي اون پانسمان كه سرش بود افتاده ترسيدم ايرادي نداره به نظرت روز دومه

روز دوم باید خودت پانسمان رو باز میکردی عزیز

چه بهتر که خودش افتاده! 

اگه  اطرافش خونی و کثیفه با شامپو بچه و آب گرم بشورش

بعد خشک کن و پماد بزن

نوزاد سه ماهه زودی خوب میشه... زود به زود باید پوشکش تعویض شه که سنگین نشه اذیتش کنه‌ بعد هر بار تعویض هم پماد بزن که عفونت نکنه

پوشکشم چن سایز بزرگتر باشه

پسرم نزدیک ۲ ماهش بود ختنه شد. پوشک سایز ۴ واسش می بستم. و شل می بستم که بهش نخوره

چن روزه خوب میشن نگران نباش