2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
عزیزم تو بازم یکم فاصلت زیادها منو بگو تا موقع زایمانم میشه ۲۳ماه دو سال کامل هم نیست  کشش ی سز ...

فاصله زایمانت که خوبه

چن تا از بچه های تاپیک با همین فاصله زایمان کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فاصله زایمانت که خوبه چن تا از بچه های تاپیک با همین فاصله زایمان کردن

ولی بازم میترسم بچها با ماما صابریان و دکترای خوب زایمان کردن  من ک تلاش خودمو میکنم  دکتر یا ماما ی خوب پیدا کنم  اگه نشد وقتی دردام شدید شد میرم بیمارستان واسه همین میترسم ی دفه بخیه ها پاره نشن و🤧🤧🤧🤒  امروزم اینجا هوا سرده زیر دلم جای بخیهام خیلی درد میکنه فلجم کرده قشنگ باخودم فکر کردم با این درد بخیها میتونم زایمان طبیعی کنم پاره ماره نشن 

مامانا کسی هست ؟

میگم کیسه من نشتی داشت اومدم مغربی بزارم فک کنم کلا پاره شد. دیگه گذاشتن مغربی فایده داره یا نه ؟ اصلا خوبه بزارم یا نه ؟ چون کیسه پارس نره تو صورت بچم ؟  

مامانا کسی هست ؟ میگم کیسه من نشتی داشت اومدم مغربی بزارم فک کنم کلا پاره شد. دیگه گذاشتن مغربی فای ...

سلام. من کیسه ابم پاره بود. خود صابریان برام مغربی گذاشت. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

خوشگلا چقدر وقت دارم بعد پارگی ؟ من تجربه پارگی ندارم تو زایمان اول. خدا خیر بده دکترمو، چهارشنبه عصر بدون اینکه بهم بگه معاینه تحریکی کرد و گفت دیگه اگه پنج شنبه جمعه نزاییدی حتما تو این هفته تاریخت هست. دردم نداشت جالب بود  بعد که اومدم خونه انقبضای وحشتناک گرفتم که ترس برم داشت . خلاصه فاصلشون کم  شد تا ۱۲ شب و بعد ۱۲ دقیقا معکوس بیشتر شد. منم چون این دو روز کلی برنامه و کار عقب افتاده داشتم شل کردم با هزار خوف و رجا که نزام. ولی انقباضات نامنظم ادامه داشت تا صبح که پلاگ بزرگ دفع کردم و ظهر نشتی کیسه و الانم فک کنم پاره شده. الان انقباضات خفیف دارم هر ۱۰ مین ولی همچین به زایمان نمی خورن. دوست دارم تا تهش تو خونه بمونم.

سلام. من کیسه ابم پاره بود. خود صابریان برام مغربی گذاشت. 

پس بزارم الان. اتفاقا آخرین دونه هاشه  . میگم بعدش چقدر دراز کشیدی ؟ چون همینجوری که میریزه بعد می خوام برام بخور بزارم ، حیف و میل نشن  

چرا اینجا انقد خلوته باردارا بیان حالشونو بگن نی نی دارها هم خاطره و تجربشونو بگن

سلام عزیز. من حالم خوبه. حوصله فکر کردن به بارداری و مشغله هاش رو ندارم.   

دیگه چند ساله درگیرم. عادی شده برام. خدا همه چیز رو خودش پیش میبره. خیلی فکر میکردم اراده من و بقیه مهمه. الان فهمیدم نه بابا. این خبرام نیست. 

چون که 100 اید 90 هم پیش ماست. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
پس بزارم الان. اتفاقا آخرین دونه هاشه   . میگم بعدش چقدر دراز کشیدی ؟ چون همینجوری که میریزه ب ...

زیاد بذار دیگه. نه استراحت کن چند دقیقه ای. حیف و میل میشن واقعا. 

اگر انقباض و درد نداشته باشی فرصت داری برای استراحت. 

خوشگلا چقدر وقت دارم بعد پارگی ؟ من تجربه پارگی ندارم تو زایمان اول. خدا خیر بده دکترمو، چهارشنبه عص ...

دوش آبگرم بگیر، زیر دوش نرمش کن، اسکات بزن، درد اصلی شروع میشه، فقط زعفرون نخور، سجده زیادبرو... 

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد

سلام کسی بوده که زایمان اولش طبیعی باشه ودومی ام طبیعی باشه ولی سنگ صفرا داشته باشه باشه تواین شرایط بایدچکارکرد.من ۳۳هفتمه گفتن جفتم پایینه دوروزپیش رفتم سونورنگی ازجفت دکترش گفت جفتت خیلی پایین نیست میشه طبیعی زایمان کنی ازاین طرف سه هفته پیش پهلوی راستم شدیددردمیکردرفتم سونودادم اول احتمال آپاندیس دادن ولی بعدمشخص شدسنگهای متعدد اندازه ۱۰م م دارم.حالاموندم چکارکنم قرار شده لایه جراح عمومی ام صحبت کنم اصلامیشه باوجودسنگ صفراطبیعی زایمان کنم ؟؟؟

دوش آبگرم بگیر، زیر دوش نرمش کن، اسکات بزن، درد اصلی شروع میشه، فقط زعفرون نخور، سجده زیادبرو...&nbs ...

مممنونم

الان تو سجدم. یکم اسفند و مرزنجوش آماده کردم یه نیم ساعت دیگه میرم فاز حموم