2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
رستا جان من خودم منفی شوهرم مثبت دوستم خودش مثبت بود شوهرش منفی اونم باید تزریق می‌کرد 

بله ... وقتی همسر منفی باشه احتمالش هست بچه منفی بشه. واسه همین تزریق میکنن

آره عزیزم فک کنم گفتن واکسن کزاز آخرین بار فک کنم موقع بارداری ۸سال پیش تزریق کردم

۱۰ سال یه بار میگن تزریق کنید

که همین واکسن کزاز خودش باعث سقط جنین و ناباروری میشه

اگه گروه خونی شما یا همسرتون منفیه، روگام تزریق میکنن

هفته ۲۸ و بعد زایمان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم بشنو و باور نکن😁 تو سال ۱۴۰۱ هم ۷۰٪ بودجه ی قانون جوانی جمعیت تامین نشد! و اون ۳۰٪ هم ...

ما وام رو گرفتیم خداروشکر ماشین هم ثبت نام کردیم 

اطرافمون هم همینطور فامیلمون آذر زایمان کرد گرفت ماشین هم تونستن بنویسن

سلام عزیزم بشنو و باور نکن😁 تو سال ۱۴۰۱ هم ۷۰٪ بودجه ی قانون جوانی جمعیت تامین نشد! و اون ۳۰٪ هم ...

،😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی واقعا دولت حمایت نکنه از جوانی جمعیت سنگین تره به نظرم،🤦

ماشین طرح مادران که اسم ما درنیومد،🤦

زمین برا بچه سوم هم که پارسال ثبت نام کردیم بعد از هزار بار استعلام گرفتن و چندین ماه طولانی دیدیم زمین خدا وسط بیاباااااااااااااان که هیییییچ جنبنده ای آنجا نیست را می‌خوان بدن دست ملت، اینم ما اینصراف دادیم عطایش را به لقایش بخشیدیم،🤦

خلاصه که اینطورها....با وجود اینکه میدانم آبی از دولت محترم گرم نمیشه گفتم بگویم شاید بدرد خانواده ای خورد،

من واقعا تعجب میکنم چطور اون موقع که قرار بود جمعیت رو محدود کنند تمام سازمان ها و ارگان ها و مردم و حوزه و همه و همه بسیج شدن و با تمام قدرت این کارو کردن، راه بیست و اندی ساله رو ۳ ساله طی کردن....!!!! 

ولی الان من به شخصه تو ماه رمضونی هییییییچ پیشنماز یا سخنران یا خطیب یا واعظی ندیدم حداقل یکبار در موردش صحبت کنه! مابقی پیشکش

سلام خواهرا شمام مثل من بودین جای بخیه هام بنعشه خارش میکنه گاهی هم درد داخل ۱۳ماه از سزارینم میگذره ...

سلام عزیزم

خارش بخیه ها طبیعیه

درد بخیه های رحمی رو بعضی دوستان داشتن... ماه ۸ باید تست داپلر برای بررسی ضخامت رحم، بررسی چسبندگی جفت و وضعیت بخیه ها بدی

زمین میدن خونه ای چیزی به نامتان بوده قبلا یا نه؟

بله گفتن زمین اما رایگان نیست اگه به قول والذنون جان هم باشه برا فرزند چهارم به بعد رایگان بوده که شامل ما نمیشه.. بله الان خونه به نام خودمون داریم

ما وام رو گرفتیم خداروشکر ماشین هم ثبت نام کردیم  اطرافمون هم همینطور فامیلمون آذر زایمان کرد ...

البته درست میگید وام و ماشین رو خیلی ها تونستن بگیرن خداروشکر...

ولی همون ماشین هم مثلا محصولات گران قیمت رو هررررر مادری ثبت نام میکرد بهش میدادن چون عرضه بیشتر از تقاضا بود، ولی محصولات مقرون به صرفه تر که بیشتر خانواده های کم درآمد ثبت نام میکردند چون عرضه کم و تقاضا زیاد بود فقط به تعداد محدودی رسید....

این وسط هر که بامش بیش برفش بیشتر شد،🤦

مثلا دختر خاله ی همسرم که فرزند سومش تقریبا همسن فرزند سوم من هست برا تارا اتوماتیک ثبت نام کرد اسمش درومد ( سمند داشتن فروختن و سرمایه داشتن گذاشتن روش الان تارا سوار میشن،😁 نوش جونشون البته)

من هم بعد از چندییییین بار ثبت نام ارزان ترین ماشین که اسمم در نیومد گفتم حالا بذار تارا ثبت نام کنم ببینم چی میشه( البته پولشو نداشتم میخواستم ببینم چی میشه واقعیه یا نه ، نمی‌دونستم مث کنکور میمونه اگر روزانه قبول بشی و نری ۲ سال محروم میشی) آقا اسم ما درومد....کلی خندیدیم و پولش نریختیم و موعد گذشت....بعدش متوجه شدیم ای دل غافل!!! گفتن سهمیه ی شما سوخت رفت، چون اسمت دراومده بود باید می خریدی حالا که پول نداشتی بخری دیگه سوخت شدی،🤧🤧🤧

البته درست میگید وام و ماشین رو خیلی ها تونستن بگیرن خداروشکر... ولی همون ماشین هم مثلا محصولات گرا ...

اخی عزیزم ناراحت شدم ولی یجور نوشتی بیشتر خندیدم😅ماهم ازاوایل ثبت نام کردیم اسممون درنیومد همسرم گفتن اینبار راناپلاس بزنیم، دراوومد😅😅 البته پولش سنگینه برامون

،😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی واقعا دولت حمایت نکنه از جوانی جمعیت سنگین تره به نظرم،🤦 ماشین طرح مادران ک ...

از همون زمانی که این قانون تو مجلس تصویب شد و نخست وزیر رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد، سرانجام این سیاست گذاری ها مشخص بود!!! 

تل آویو قبله گاه نفوذی ها و منافقینه و تعداد مسئولین نفوذی ایران هم الی ما شاء الشیطان...!!! 

طبق قانون اساسی، دولت مالک زمین نیست و طبق اختیارات قانونی که داره و حتی دستورات صریح امام خمینی، دولت ها موظفن سهم هر ایرانی از زمین رو بهش بدن!

که هر خونواده ۴ نفره حق مالکیت بر حدود ۵۰۰ متر زمین رو دارن!!!! و تعداد اعضای خونواده هرمیزان بیشتر، سرانه ی زمین هم بالاتر

اما عملا چه اتفاقی می افته؟؟؟ تفکر سرمایه داری مسئولین حاکم بر همه ی دولت ها، اجازه آزادسازی زمین به نفع قشر ضعیف و متوسط رو نمیده! واسه قشر ضعیف و متوسط قانون آپارتمان های ۲۵ متری و ۴۰‌متری رو تصویب میکنن!!! اونم با هزار نوع مانع تراشی! 

چرا آپارتمان؟؟؟ چون کمترین زمین خرج این قشر میشه... با تامین منافع مافیای مواد ساختمان سازی، آهن، فولاد، سیمان، انبوه سازی ها، آسانسور و... که در اختیار خودشونه!

واسه قشر سرمایه دار هم زمین های هزاران متری و صدها هکتاری در بهترین مناطق کشور رو اختصاص میدن! که طبقه ی ضعیف و متوسط پادوئیشونو بکنن!!! 

نفوذی ها با حاکم کردن تفکر لیبرال سرمایه داری بر دولت ها و سیستم ارباب رعیتی، اجازه برخورداری مردم از حق خودشون رو نمیدن! 

ایرانی ها چه صاحب ۱۰ فرزند باشن چه بدون بچه... قانون به تعداد اعضای خونواده حق برخورداری از سرانه ی زمین رو دارن!

بعد سرانه ی زمین رو بهمون نمیدن‌که هیچ‌... به اسم قانون جوانی، قشر متدین رو گدا جلوه میدن که در تلاشن برای زمینای تخیلی بچه دار شن!!! 

این قوانین عملا اجرا نمیشه و طبق گزارش صدا و سیما ۷۰٪ بودجه ش رو هم سازمان برنامه بودجه اصلا زیر بارش نرفته!

فقط دارن وجهه ی مذهبی ها رو تخریب میکنن!!

قانون جوانی تو سرشون بخوره! قانون اساسی و حق تامین زمین و مسکن خودمونو بهمون بدن!

گدای سیاستای دروغینشون نیستیم! عمر خودمون و بچه هامون تو آپارتمان به فنا رفت

آپارتمان خونه نیست. زندانه! دائم بشین! داد نزن!  ندو! سر و صدا نکن! نپر! 

خدا از باعث و بانیش نگذره... من که هیچ وقت نمیگذرم