عزیزجان طبق تجربه شخصی بهت یه توصیه میکنم اولا زیاد گول نخور، وقتی شکم اول محسوب بشی ممکنه چند روز این پروسه طول بکشه
پیشنهادم اینه ابدا زود نری بیمارستان. حالا خودت دو دو تا چهارتا کن.
قانون پنج یک یک رو رعایت کن. انقباضات هر 5 دقیقه به مدت یک دقیقه پایدار باشه و این الگو حداقل یک ساعت تکرار بشه. من کلی فیلم زایمان دیدم این مدت. ماماها خیلی تاکید داشتن حتما این قانون رعایت بشه و حتی توی منزل چک میکردن اوضاع مادر رو، وقتی به این مراحل میرسید میگفتن وقت رفتن به بیمارستانه. البته اگر بیمارستان خیلی دوره داستان فرق میکنه.
برات یه پیشنهاد دارم. هر نوع هیجانی رو کنترل کن. انرژی رو حفظ کن اگر دردا جدی بشه نمییییشه بی محلی کرد. خودت میفهمی اینا دیگه خیلی جدی هستن.
یه لیست از اذکار و اعمال عبادی رو بنویس. حتی اگر مایل بودی دمنوشی ورزشی چیزی، یا کارهای عقب مونده خونه.
مرتب و منظم اون لیست رو انجام بده و تیک بزن. تا میتونی سعی کن آرامش روحی بخری. همسرت رو بغل کن. بچه هارو بغل کن. روی لحظات آخر چهار نفره بودنتون تمرکز کن. عکس بگیر.
نمیدونم هرچی که باعث میشه عشق، محبت، آرامش توی وجودت پدیدار بشه.
زایمان خیلی خیلی خیلی اتومات تر از اون چیزیه که فکرشو میکنی. خدای احد و واحد اگر بخواد بنده ای رو سالم نگه داره میداره. پس بیخودی استرس نداشته باش و تو حالت سجده، دعا ذکر و عبادت باش
راستی خوب بخواب. قوت جسمی و خسته نبودن وحشتناک مهمه.