2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
بله

سلام لطفا بنده رو هم به لیست زایمانی ها اضافه کنین،ان اس تی انجام دادم خوب بود،امروز وقت مطب داشتم دکتر دیگه معاینه نکرد ،برای پنج شنبه بهم وقت داد چون گفت از جمعه نیست،چیکار کنم دردام شروع بشه دیگه؟ضمنا دکتر مهربونم بهم قوت قلب داد و گفت بیا کاری میکنم طبیعی بشه انشاالله،نمیدونم چطوری ولی توکل بخدا،یه سوالم دارم من اگه پنج شنبه زایمان کنم،روشی هست بتونم برای ۱ اردیبهشت گواهی ولادت بگیرم؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل،من از شنبه درد و انقباض در حد پریودی داشتم،دیروز وقت دکتر داشتم رفتم مطب،معاینه کرد ۲ونیم سانت بودم،تو همون مطب گفت مدام راه برو دوباره معاینت کنم حدود دوساعت راه رفتم،معاینه کرد همون بودم اما گفت دهانه رحم نازک و نرم شده،تو همون مطب دردو انقباض درحد درد پریودی شروع شد،دیشبم دردو انقباض داشتم،سحر رفتم دوش آب گرم گرفتم اما دردو انقباض بود بطور نامنظم،خوابیدم دردو انقباضم در حد خیلی کم بود،از ساعت سه هر ۵ تا ۱۰دقیقه دردو انقباض میگیره در حد ۳۰ثانیه ول میکنه،همش دارم راه میرم تو خونه.نمیدونم اینا درد واقعیه یا کاذب؟

الهی وربی من لی غیرک
سلام دوستان گل،من از شنبه درد و انقباض در حد پریودی داشتم،دیروز وقت دکتر داشتم رفتم مطب،معاینه کرد ۲ ...

چون فاصله بین دردات کم هست برو یه چک بشو . احتمالا نزدیک چهار پنج سانت باشی. 

سلام لطفا بنده رو هم به لیست زایمانی ها اضافه کنین،ان اس تی انجام دادم خوب بود،امروز وقت مطب داشتم د ...

هفته ی چندی عزیز؟ امیدوارم بتونی زایمان ایمن و راحتی داشته باشی. 

برای گواهی ولادت یک ساعت هم کم و زیاد نمیکنن. حتی دقیقه هم ثبت میشه

توکل کن به خدا... خودش همه چیزو برات درست میکنه حسبنا الله و نعم الوکیل

راستی دکتر گفته پنج شنبه صبح برم،بنظرتون چهارشنبه عصر حدود ساعت۳_۴ مقدار۶۰ سی سی کرچک یکجا بخورم؟؟؟؟

چه جالب ویبک 4 یعنی چهاربار سزارین شده بودن؟ 

بله عزیز

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
امروز۳۹ هفته و هفت روز

یعنی 40 هفته کامل؟ 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام لطفا بنده رو هم به لیست زایمانی ها اضافه کنین،ان اس تی انجام دادم خوب بود،امروز وقت مطب داشتم د ...

عزیزجان اگر فردا توی 41 هفته هستی آره شاید کرچک گزینه خوبی باشه به شخصه توی 3 تا زایمانم برام موثر بود. 

این بار هم اگر دردم شروع نشه امتحانش میکنم احتمالا. 

مغربی بذار رابطه کامل داشته باش (با عرض معذرت)

خدا را شکر . خیرشون را ببینی عزیزم.  دکتر گفت اصلا چه اصراری داری یکی دیگه بیاری تو این شرایط ...

ببین من تصمیم دارم اینقدر با اعتماد به نفس برم جلو که طرف هیچی نتونه بگه. اصلا بگه این شیداست  

یبار مطب یکی از پزشکان بودم وی بک رو کلا رد کرد بعدم برا غربالگری که نرفتم کلی مواخذه م کرد بچه عقب مونده بشه میخوای چیکار کنی

فلان بهمان

اینقدر تهاجمی بود نتونستم چیزی بگم اصلا قفل کردم. 

همیشه توی ذهنم میاد چرا سکوت کردم. چرا فکر کرد میتونه این حرفارو بهم بزنه

خدا میدونه تو زندگی شخصی اینطور نیستم ها

اینقدر پیش اومده از کوچکتر خودم عذرخواهی کردم

اصلا دنبال حرف رو گرفتن تو ذاتم نیست. 

منتها اینا بحثش جداست. 

حالا داریم آدم هایی مث صابریان هارو. 

هر بار رفتم مطبش تا دم در اومد و بغلم کرد. بهم خیلی شخصیت میده. چون سواد مامایی داره در مورد همه چیم اظهار نظر نمیکنه. همون اوایل هم بهش گفتم باردارم کلی خوشحال شد.

یا حتی همین مامای اردبیل. 

محمدنژاد

حین زایمان بهم گفت تو خیلی مادر توانمندی هستی.

خلاصه آدم های کار درست هم هستن. ما باید پیداشون کنیم هرجور شده. 

سلام دوستان گل،من از شنبه درد و انقباض در حد پریودی داشتم،دیروز وقت دکتر داشتم رفتم مطب،معاینه کرد ۲ ...

عزیزجان سابقه زایمان طبیعی داری؟ الان دقیقا چند هفته و چند روزی؟