2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
میگم خوب چیکار کنم آخه .... اگه کسی قبولم نکنه ؟ بی دکتر بمونم؟ این خانم دکتر گفتن که اگه بخوای بعد ...

توکل کن به خدا... خودش همه چیزو برات درست میکنه

حسبنا الله و نعم الوکیل

خدا رو شکر. فقط سنم بالای ۳۰ سال هست.اینم مشکلی نیست؟

نه عزیز

اگه بارداریت نرمال طی میشه، واسه ویبک هم مشکلی نداری

تحت نظر پزشک باشی خودش شرایطت رو کنترل میکنه

ماه ۸ سونو داپلر می نویسن و وضعیت چسبنده نبودن جفت و ضخامت رحم و بخیه رو بررسی میکنن 

اینطور نیست که همینطور کور وارد پروسه وییک بشی!

بررسی هایی که واسه ما انجام میشه هیچ وقت واسه زایمان اولی ها صورت نمیگیره

در حالیکه خیلی از همون مادرام نیاز به بررسی داپلر دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا را شکر . خیرشون را ببینی عزیزم.  دکتر گفت اصلا چه اصراری داری یکی دیگه بیاری تو این شرایط ...

خدا لعنتشون کنه.دیگه  رسماً جای خدارو هم گرفتن.استغفرالله.اونا کی هستند که تعیین تکلیف میکنند مگه جای اونا تنگ میشه.اصلا به همچین چرندیاتی گوش نده

جدی؟؟؟ چه خوب .  اینجا که من اومدم ، مرکز باروری اصفهان زیر نظر بزرگترین پزشکان نازایی ... اصل ...

پزشکایی که در زمینه ی ناباروری کار میکنن اکثرا دیدگاه مثبتی به زایمان طبیعی ندارن

وقتشم ندارن برن سر زایمان طبیعی! 

هر کسی که با آگاهی واسه ویبک تلاش میکنه میتونه روی یه جمع خیلی وسیع اثر بذاره

زمانی که من قصد ویبک داشتم دستیار دکترم گفت دیوونگی نکن خطرناکه. رحمت پاره میشه و... به دکتر گفت میخواد طبیعی زایمان کنه. گفتم نکن خطرناکه. 

دکتر گفت نه! مشکلی نیست. فاصله ش خوبه. فقط باید خونرسانی خوب باشه. هستن دکترایی که انجام میدن

بعد زایمان با دوستم رفتیم مطب ، دستیار دکتر باردار بود با ذوق صدام زد و ازم پرسید بالاخره طبیعی زایمان کردی؟ گفتم آره

گفت چطور بود؟ طبیعی بهتر بود یا سزارین؟ اذیت نشدی؟ 

گفتم قیاس مرگ و زندگی

خلاصه تشویق شد خودش طبیعی زایمان کرد!!! کسی که هر روز چن تا نامه سزارین میده!

بلافاصله بعدش دومی رو هم باردار شد و اونم طبیعی زایمان کرد

و سر بارداری سومم که رفتم مطب با تعجب دیدم دکترم واسه زایمان طبیعی راحت نامه میده!!!! در صورتی که قبلش به ندرت قبول میکرد

با نشر آگاهی باید تصورات غلط نسبت زایمان طبیعی تغییر کنه و روش های تسهیل زایمان طبیعی بین مادرا جا بیفته

اگه مادرا به راحتی فریب سیاست های تقلیدی و دیکته شده رو نمیخوردن، پزشکا نمیتونستن اینقدر ساده ما رو بترسونن!

میگم یه چیزی مامانا، الان من را سونو کرد ، گفت فولیکول ۱۶ داری ، یعنی من هنوز تخمک گذاری نکردم. چون ...

چرا اینقدر هول کردی مامان جان 

به ا و امام زمان متوسل شو و ازشون بخواه هرچی خیره برات رقم بزنند 

مطمئن باش اگه به نیت رضای خدا و شادی دل امام زمان اقدام کنی بی جواب نمی‌مونی .اکه هنوز فرصت داری اقدام کن این ماه 

برام تو ایتا پیام دادم برو‌چک کن و از خانم احمدی مشاوره بگیر عزیزجان

چرا اینقدر هول کردی مامان جان  به ا و امام زمان متوسل شو و ازشون بخواه هرچی خیره برات رقم بزنن ...

خانم احمدی کی هستن رازک جان؟  

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799

دوستان من دوماهه پریود نشدم ولی عمش علائم شدن دارم ذرد زیر دل لرزش پا و....  هعی پریود شدن ولی نمیشم طبیعیه؟  اخه شنیدم افرادی که پریود نمیشن تو شیردهی علائم پریود شدن ندارن اصلا

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
مامای حرفه ای هستند که با ویبک هم موافق هست و هم تو خونه زایمان می‌کنه و از مهمتر اینکه تو خونه هم ز ...

چه جالب چه شهری هستن؟ 

اصفهان هستند ولی شهر دیگه هم واسه زایمان در خانه میاند

خواهر الان خوندم ظاهرا وی بک 4 هم انجام دادن.   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه هااااا من تاکید کنمااااا اگر امیدی میدم دلیل نمیشه همینجوری الابختکی پیش بریم. 

واقعا باید همه جوانب رو سنجید. 

اگر اعلام می‌کنم مثلا فلان وی بک موفق تو فلان شهر بوده فقط جهت اینه که ببینیم شدنی "هست". فرصتش رو از خودمون نگیریم. بهش فکر کنیم. به علاوه تلاش برای زایمان طبیعی در کل برای سلامت بارداری خیلی عالیه. اگر وی بک نبود من خیلی چیزارو جدی نمیگرفتم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام. من امروز اومدم مرکز باروری ، آخه نزدیک خونمون هست. اومدم برای یه چکاپ کامل و اقدام برای باردار ...

نه بابا هیچی نمیشه من خودم دیدم طرف سزارین پنجمش رو انجام داد توی تلوزیون هم گزارش گرفته بودن از کسی که سزارین هشتم رو انجام داد تازه دکتر گفت نهمی رو هم میتونه بیاره البته تو تلاشتو بکن برای طبیعی آوردن 

سلام عزیزم پزشکی نوین تو ایران شاخصه ش هماهنگی با سیاستای صهیونیستیه.  شیاطین صهیونیستی در ...

بعد از سزارین دومم که فهمیدم اشتباه کردم خیلی افسوس خوردم و افسرده شدم وقتی با خدا حرف زدم و شکایت کردم که چرا دکترم یا بهداشت راهنماییم نکردن که واسه طبیعی تلاش کنم و سزارین رو بهتر میدونستن، قرآن رو باز کردم که فرمود هر کسی که عمل ناپسندی رو دربین مومنان شایعه کند در قیامت بشدت مجازات میشه