فائزه جان تا دلت بخواد از این حرفا شنیدیم ما.
بعضیا دور از جون با کیس وی بک، مث جذامی ها رفتار میکنن.
شما هم اطلاعاتت رو بالا ببر دفعه بعد هر حرفی زدن جوابشون رو محترمانه بده. من که سر بارداری کوثر بانو هر مرکز پزشکی میرفتم در مورد وی بک صحبت میکردم. یادمه مامای بیمارستان اصرار داشت خطریه منم جوابش رو دادم. البته محترمانه ها. تهاجمی نه.
بابا ما خیلی مامان های خفنی هستیم. خیلی ذهنمون بازه. مامای خودم وقتی اصطلاحات پزشکی رو بهش میگفتم برای شاگرداش مثال میزد میگفت ببینین چقدر مادر آگاهیه. کلی کیف میکرد. فکر نکن ماها تو روی این جماعت در بیایم بی تاثیره. من که بهداشت محل هم رفتم باور کن کلی سوال پیچم کردن با اینکه وی بک دومم رو انجام داده بودم. اما جوابشون رو دادم و شاید باورت نشه کلی کیف کردن. میخوام بگم میشه تاثیر گذاشت.
در مورد طبیعی بعد 3 سزارین یه خاطره زایمان دارم باید ترجمه بشه. اونقدر هم به زبان تسلط ندارم. ولی برات میذارم ببینی این مادر تو زمینه وی بک چقدرررر تلاش کرده. یه جنبش راه انداخته تو 110 شهر از 46 ایالت آمریکا. تا وضعیت تولد رو بهبود بده و آگاهی ایجاد کنه. خودش نوشته بود وقتی دولا شده فهمیده چقدرررر از اطلاعات هست که به مادران نمیدن. بلکه یه سری نکات رو دیکته میکنن و تمام. (دولا، ماما نیست، بدون مداخله پزشکی به زایمان کمک میکنه. یه واسطه ست بین کادر درمان و مادر. ازش حمایت میکنه همه جوره. ماساژ، مدیتیشن و... )
ما هممون باید دست به دست هم بدیم تا جایی که میتونیم تلاش کنیم. باور من هر یه دونه حرف مفتی که میشنویم برامون باقیات الصالحات میشه.