2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
وزن بچه تون موقع تولد چقدر بود؟

3650.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال شدن یعنی مثل قبل زندگیتو کنی بدون ذره ای فکر به بچه!  همون روابطتون رو داشته باشید فقط ...

نزدیک دوماهه تو بیخیالی به سر میبرم دیگه نه محاسبه تخمگذاری نه هیچی(امیدوارم اون دوموردم محاسبات زمانی را شوهرم قبول کنن 🥴)میگم اگه بخواد خدا بده کاری به اینا نداره😉

ممنونم گلدونه جان واسم دعا کنین بزودی بیام اینجا تیکرمو فعال کنم

ببین دکتر ناصری دستور زاج رو اینجوری بهم داد: میری عطاری میگی پودر( تأکید میکنم پودر) زاج سفید رو م ...

ممنون عزیزم

خیلی دوست داشتم تجربه کنم ولی چون روش دقیقیش را بلند نبودم میترسیدم.

حتما امتحان میکنم ان شاءالله اثرگذار باشه.

3650.

ممنون عزیزم، وزنش هم خدارو شکر نرمال بوده، من دنبال دکتر میگردم هنوز پیدا نکردم، امروز زنگ زدم یه دکتری گفت اگه وزن زیر ۳ کیلو باشه قبول میکنم!!!دیگه بچه رو سوتغذیه بدم که چی بشه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
ممنون عزیزم، وزنش هم خدارو شکر نرمال بوده، من دنبال دکتر میگردم هنوز پیدا نکردم، امروز زنگ زدم یه دک ...

چه عجیب. زیر سه کیلو که خیلی بی منطقه دیگه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
الهی بگردم😢 الان شما بچه اخرت چندوقتشه؟ این پسرت یکی مونده به اخره؟ نکنه دلش نازک شده؟! بهش محبت ...

سلام عزیزم داره دنذون در میاره و به شدت ضعیف شده حال خودمم بده و افسردگی شدید اومده سراغم اون وسر بزرگم که سه سالو نیمشه هم همش بهم میچسبه و گریه میکنه با اینکه تمام تلاشمو کردم تاحالا جلوشون گریه نکنم و حال خوبی داشته باشم 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
یه تست خون و ادرار بگیرید پسر بزرگم سر دندونای جلو و نیش و آسیابش هربار اینطور میشد طوری که واسه د ...

سلام عزیزم خداروشکر بهتر شده ولی کلا این پسرم بخاطر عملی که شد خیلی ضعیفه دندونای کرسی داره درمیاد ولب جون نداره 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
سلام عزیزم داره دنذون در میاره و به شدت ضعیف شده حال خودمم بده و افسردگی شدید اومده سراغم اون وسر بز ...

من اینقدر جلوی فرزندان زار زدم ها  

چقدر مادران خوب و به فکری هستید شماها

امروز از صبح دارم گریه میکنم. 

سلام عزیزم داره دنذون در میاره و به شدت ضعیف شده حال خودمم بده و افسردگی شدید اومده سراغم اون وسر بز ...

مشاوره نرفتی نگین جون

زندگی عاقلانه خوبه تعریفشو شنیدم

کاش با یه دوست رفت و آمد میکردی خیلی خوبه

من دیروز دوستم دعوت کردم واقعا حالم بهتر شد