2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733983 بازدید | 90151 پست
راستی خاکشیر و تخم شربتی وگلاب بخورم.چیزایی که برا نرمی دهانه رحمه چیا هستن؟

مقل ازرق داری فراوریش کن

مغربی رو هرشب پرتعداد و عمیق شیاف کن

گلاب ۲ آتیشه 

خاکشیر روغن بادوم

رطب

دمنوشا و گرمیجات باعث نرمی و انعطاف دهانه رحم میشن

در مورد ایشون خانم دهقان من تماس گرفتم از خانم قاسمی پرسیدم گفتن اصلا رحمش از جای بخیه ها باز نشده ب ...

اینو گفتی چقدر ذهنم از آشوب دراومد...البته یادمه چند وقت پیش خودش اومد تو تاپیک و برامون توضیح داد، نگفت مشکل بافتی بوده و می‌گفت همون جای اسکار منتهی با وسعت خ زیاد پارگی داده بوده، به هر حال الهی که بلا و چشم بد از همه بدور باشه و همه مادران به سلامت فارغ بشن،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیز جان منم سه تا دختر دارم چهارمی هم دختره برای شما؟ سختتون نیست من دیگه پسر میخام از حامل ...

منم سه عدد گل دختر دارم....چهارمی هم باردارم و هنوز جنسیتش مشخص نشده.....دیشب اتفاقا نشستیم با همسر و بچه ها اول اسم دختر انتخاب کردیم بعدش هم پسر....درحالیکه اطرافیان همه به شدت منتظر هستن جنسیت بچه رو جویا بشوند و فکر میکنند ما هم بیصبرانه منتظر پسر هستیم و اگر دختر بشه تلاش هامون برباد رفته،🤦😂😂

اما سخت در اشتباهند....از نظر من حداقل پنج دختر و ۴ پسر خوبه،😁 واقعا اینطور نیست برای پسردار شدن سروکله بشکنیم ولی همیشه به خداوند گفتم دوست دارم دخترانم چندین برادر و حتی خواهر دیگه هم داشته باشند....برای خود بچه ها، که نوه هام طعم دایی رو بچشند....دخترای خودم متأسفانه خاله و عمه ندارند و اصلن نمیدونن خاله و عمه داشتن یعنی چی!!! و این اصلن جالب نیست...

حالا شما از قضاوت و نگاه اطرافیان هست که بابت دختردار شدن مجدد میترسی؟؟؟ یا خودتون پسر دوست دارید؟؟ 

در هر صورت یسری تدابیر رعایت کنید و توکل بر خدا انشالله از هر دو جنس چندین تا داشته باشید...

شما نهضت رو انشالله پرقدرت ادامه بدی شک نکن صفحه ی شناسنامه ات از اسامی چندین پسر هم پر خواهد شد.

منم سه عدد گل دختر دارم....چهارمی هم باردارم و هنوز جنسیتش مشخص نشده.....دیشب اتفاقا نشستیم با همسر ...

اسمش رو چی انتخاب کردید؟   یکم به من ایده بدید. 

یه گرفتاری هم هست اسامی انتخابی باید از نظر تلفظ و معنای ترکی بررسی بشن تا یه وقتی تو زبان آذری معنی بد و تو لهجه آذری تلفظ سخت نداشته باشن. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سمت خانواده همسرم چند مورد دارن که دیر صحبت کردن. حتی تا سه سالگی حرف نزدن. درصد قابل توجهی از بچه ه ...

وقتی به صورت ارثی تو خونواده همسرت دیر زبون وا میکنن، احتمال خیلی زیاد واسه بچه های شمام اینطوره. جای نگرانی هم نداره

زود راه رفتن یا زود حرف زدن و... اصلا نشونه ی IQ بالا نیست که بخوای نگران بشی

بیشتر جنبه ژنتیکی داره یا به خاطر EQ بالاتر بچه هاس

IQ هوش محاسباتیه و از زمان تولد تغییری نمیکنه

اما EQ هوش هیجانی و اجتماعیه که تو هر سنی میشه تقویتش کرد

پس الکی به خودت استرس نده... خیلی از بچه ها زود حرف میزنن و راه می افتن اما IQ بالایی هم ندارن

.

.

کندر ، طب اسلامی میگه ۲ ماه اول بارداری

اما طب سنتی میگه از ماه ۴ به بعد و مدت زمان مصرفش بیشتر از ۴ هفته نشه!

که بهترین زمان از شروع هفته ۲۸ و ماه هفته

چون ماه تکمیل سیستم عصبیه

من سر بچه اولم ماه ۳ یا ۴ بود خوردم. ولی سر دومی و سومی ، ماه ۷

که سر بارداری سوم تا روزای آخر مستمر میخوردم

شما که صفرامزاجی نهایتا ۲ هفته بخور. هربار ناشتا به اندازه یه نخود نیم ساعتی بجو و بعد قورتش بده

واسه دود دادنش اول بکوب که دونه هاش ریز شه بعد وقت عصر مثل اسپند دود کن

به دخترت بگو دودشو بو بکشه

کندر رو از جای مطمئن بگیر

قبل ماه ۷ تست فسفر هم بده، اگه نرمال نبود ، گردو خیلی زیاد بخور

کلا مواد مفید مغز، از گردو ، بادوم، کندر تا دمنوش استقدوس بادرنجبویه تا رو ماه ۷ بخور

دکتر گلشیرازی ام اول ماه ۷ امگا۳ تجویز میکرد . واسه افزایش هوش و تکمیل سیستم عصبی

واسه منم فرقی نداشت دختر پسر شدن ولی از بس که اطرافیان هی می گن مخصوصا مادر شوهرم انقدر پسر دوس ...

با حس چندش کاملا موافقم....پسر صالحش خوبه، دختر هم صالحه و عفیفه....واقعا از خدا می‌خوام از هر دو جنس رو اونم صالح و سالم و خوش قدم و پرروزی ، و اونم از هر جنس چندین تا به همه بده انشالله....

چه بسا خداوند به مادرانی که فقط دختردارند، دامادهایی عطا کنه از صد تا پسر بهتر و دلسوزتر، بالاخره خداوند جباره، جبران می‌کنه برا مادر...شک نکنیم

دقیقا هفته چندی؟ و بچه های دیگه رو چن هفته زایمان کردی؟ درد پهلو اگه به خاطر عفونت و سنگ کیسه ص ...

هفته ۳۷ هستم.بچه اول ۴۰ هفته کامل.بچه دوم ۳۸هفته و ۵روز.سومی ۳۲هفته سزشدم.اینم که فعلا منتظرم.

افطار فرنی خوردم. یکم شیرین شده بود. بعدشم مهمون اومد یهویی با خودش حلیم آورد یه مقدار حلیم خوردم و ...

خب سنگین خوردی

و حلیم گندم داره... گندم قندش دیر آزاد میشه

واسه همین شب قبل تست میگن غذای خمیری مثل ماکارونی، آبگوشت، آش رشته، حلیم و... نخورید

مقل ازرق داری فراوریش کن مغربی رو هرشب پرتعداد و عمیق شیاف کن گلاب ۲ آتیشه  خاکشیر روغن بادو ...

رطب میخورم گلابم وخاکشیرم از فردا میخورم.مقل ارزق رو فراوری کنم تا چند روز فاسد نمیشه؟؟

@rasta10   شما پزشکی خوندی؟ اطلاعاتت خیلی زیاده من 4 بهمن سز شدم هنوز لکه بینی دارم کمی زیاد ...

برو طب سنتی رو، من خونریزیم خ زیاد بود، رفتم دکتر محمد عسگرفراشاه، گفتش برای کم شدن خونریزی، آب هویج، زردک، و بارهنگ داخل آب جوش بخورم، و بادکش زیر سینه تا روی تاف،

برای لکه بینی هم گفتن گیاه ( دم اسبی) رو دم بذارم و روزانه بخورم. سویق عدس هم لکه بینی رو میبره

هفته ۳۷ هستم.بچه اول ۴۰ هفته کامل.بچه دوم ۳۸هفته و ۵روز.سومی ۳۲هفته سزشدم.اینم که فعلا منتظرم.

۳۷ هفته یا هفته ۳۷؟

از همین حالا رفتی قم واسه زایمان؟

شما احتمالا همون هفته ۳۹ زایمان کنی

زود که رفتی باعث میشه استرس بگیری ترشح هورمونای زایمان مختل شه

سلام به مادران و اعضایِ گلِ تاپیک،ان شاالله طاعات و عبادات و عزاداریهاتون قبول باشه،برا بنده دعا کنید اگه به صلاحمه دردام زودتر شروع بشه دوست دارم نی نیم فروردین ماهی باشه،رفتم داخل ۳۸ هفته دردایِ پریودی پراکنده دارم اما خفیف.خیلی خیلی التماس دعا دارم ازتون.ورزش و دمنوش و تدابیرم دارم انجام میدم اما نی نی هنوز بالاست پائین نرفته.

الهی وربی من لی غیرک
وقتی به صورت ارثی تو خونواده همسرت دیر زبون وا میکنن، احتمال خیلی زیاد واسه بچه های شمام اینطوره. جا ...

سلام رستا خانم و  دوستان ویبکی من😅 

یبار رستا گفتن که تو خارج از کشور بعد پنج سز هم اجازه ویبک میدن!! پس جریان پاره شدن رحم چیه؟ چرا ایفد بهداشت و دکترا از این بابت نگرانن و مادر رو میترسونن!! آیا واقعاً پارگی رحم وجود داره؟ 

اگه دوست دیگه ای هم اطلاعات داره بگه ممنون میشم 🙏

اسمش رو چی انتخاب کردید؟   یکم به من ایده بدید.  یه گرفتاری هم هست اسامی انتخابی باید ا ...

چه چالش جالبی دارید،🤦

والا فعلا پیش فرض برا دختر این چند تا اسم هست:

أسراء، راحیل، تسنیم، ضحی، آینور.

برا پسر هم فعلا این ها( علی یار، مهدی یار، محسن، فؤاد، یحیی)

چه چالش جالبی دارید،🤦 والا فعلا پیش فرض برا دختر این چند تا اسم هست: أسراء، راحیل، تسنیم، ضحی، آی ...

از دخترا هم نظرسنجی کردین؟ یادم رفت چند سالشونه دوتا اولی ها... اسمشونم یادم نیست🤦‍♀️... ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی و خداوند اگر مصلحت هست پسرانی صالح نصیبت کنه