2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733939 بازدید | 90151 پست
ایشاا...حتمن پیدا میکنم اگه شما اشنا داری تو تربت بپرسی مامای خوب دکتر خوب میشناسن بهم  بگی ممن ...

من مشهدم و بیمارستان تربت تا حالا نرفتم

ولی خاله م دو سال پیش اونجا زایمان کرد

ازش می پرسم زیر نظر کدوم دکتر بوده

سلام عزیز جان منم سه تا دختر دارم چهارمی هم دختره برای شما؟ سختتون نیست من دیگه پسر میخام از حامل ...

واسه منم فرقی نداشت دختر پسر شدن

ولی از بس که اطرافیان هی می گن

مخصوصا مادر شوهرم انقدر پسر دوسته

از وقتی فهمیدن حامله م هر وقت شوهرم رو می دید می گفت ایشالا پسر باشه

یا مامان خودم ۶ تا دختر آورد همش مادرشوهرش بهش می گفته بیار تا پسر بشه

آدم خیلی حس بد و چندشی بهش دست میده وقتی همه ش هی پسر پسر می کنن

ده تا پسر بیاری نمی گن بیار تا دختر بشه هاااا

ولی خدانکنه یک دختر داشته باشی

انقده بدم میاد از این طرز تفکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمت خانواده همسرم چند مورد دارن که دیر صحبت کردن. حتی تا سه سالگی حرف نزدن. درصد قابل توجهی از بچه ه ...

بعضی چیزا ارثیه و نمیشه کاریش کرد

عموی من با دخترعموش ازدواج کرده بوده

همه ی بچه هاشون تا ۶ سالگی نمی تونستن حرف بزنن با اینکه توی روستا و بودن و تخم کفتر هم می خوردن

یه چیز خنده دار بگم

از بس که تمام فکرم زایمان شده

امروز صبح بعد از نماز که خوابیدم

خواب دیدم رفتم زایشگاه ولی درد ندارم بعد زایشگاه هم شلوغ هیشکی نمی زاد دور هم میگیم و می خندیم

هی به دکتری که اونجاس اصرار میکنم به من آمپول فشار نزن من می خوام ویبک کنم بذار برم خونه روغن کرچک رو بخورم و ورزش کنم اگه دردام شروع نشد فردا میام

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه بگید چه جوری شیشه گرفت دخترمن ۴ماهشه هرکاری میکنم شیشه نمیگیره شیرخودم کمه

دخترم از اول میلی به خوردن شیرم نداشت😐 بعد دوماه که وزن نگرفت دکتر شیرخشک تجویز کرد که بلافاصله شیشه گرفت🙄 هیچ تلاشی نکردم که شیشه بگیره خودش دوست داشت.

سلام بالام جانم سومین بارداریمه عزیزم😊 منم دوست دارم دخترام برادر داشته باشن این سری هم رعایت یکسر ...

انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه 

منم خودم برام مهم نیست اما شوهرم میگه کاش رعایت میکردیم

میگه بعدیو بریم ای وی اف اما من دوست ندارم 

بعضی چیزا ارثیه و نمیشه کاریش کرد عموی من با دخترعموش ازدواج کرده بوده همه ی بچه هاشون تا ۶ سالگی ...

یکی از دوستای منم تا ۵ سالگی درست صحبت نمیکرد مدرسه که رفت جمله میگفت! الان ماشالا استاد دانشگاه هست و چندتا زبان مسلط هست... 

انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه  منم خودم برام مهم نیست اما شوهرم میگه کاش رعایت میکردیم میگ ...

همچنین دخترای نازنینت❤️ از خدا پنهون نیست راستش من عااااشق دخترم از مجردی دلم ۴تا دختر میخواست😁 ولی خب دیدم همسرم خیلی دوست داره و دختر بزرگم خیلی اصرار داره خودش یه پا مادر شوهره واسم🥴😄 میگه مامان حالا چهارمی پسر بیار🤦‍♀️

ما دیگه هر کی هر چی گفت این بارداری انجام دادیم چقدر دعا کردم اربعین رفتیم تو حرم امیرالمومنین خواستم اگر به صلاح هست خداوند پسر بده .... ولی کاملا برام واضح شد که خداوند نخواست! دیگه بعدی هیچ کاری نمیکنم🤪😅

مسئله تشنج دخترم این بود که چرا توی دمای ۳۸ درجه این اتفاق میوفته... دلایلی که شما گفتید برای دخترم ...

تشنج بعد تب ، تشنج بدخیم نیست... واسه همین نیاز به ام آر آی و بررسی دقیق تر نداره. مگه اینکه در حالت عادی هم تکرار بشه

نوزاد باید دمای بدنش نهایتا ۳۶/۵ درجه باشه. پس ۳۸ درجه تب محسوب میشه

نوزاد هرمیزان سنش بالاتر بره به تب مقاومتر میشه

بعضی وقتا تب سنج دقیق نیست و دمای بدنو کمتر نشون میده

یا بدن بچه ظریف تره

یکی از دلایلی که باعث حساس شدن بدن بچه ها به تب هم میشه، همین ظریف بودن رگ و عروق بدنشونه که بدن زود درگیر التهاب میشه. و با افزایش سن بهبود پیدا میکنه

پس همیشه سیستم ایمنی ضعیف نیست. بعضی وقتا ساختار بدن ظریف تر و حساس تره

سلام رستا جان خوبی؟من با درد پهلوهام و پشتم چه کنم؟ازمایش کشت ادرار وسونو کلیه و مجاری ادراری دادم م ...

دقیقا هفته چندی؟

و بچه های دیگه رو چن هفته زایمان کردی؟

درد پهلو اگه به خاطر عفونت و سنگ کیسه صفرا نباشه، ممکنه به خاطر فشار بچه به لگن باشه

سجده های طولانی برو که اگه کجه درست شه

شیاف مغربی رو هم بذار. چون اوایل بارداری پروژسترون دریافت کردی بهتره ریسک نکنی

واسه شما که قبلا ۲ سری زایمان طبیعی داشتی، باز بودن ۱ سانتی دهانه رحم طبیعیه. پس خیلی روش حساب نکن

پیاده روی خیلی ملایم و نرم داشته باش. اما حرکات جهشی و خم و راست شدن زیاد ممنوع

روغنمالی شکم و کمر رو انجام بده

کیسه آب گرم به شکم، کمر و پهلو بگیر

سیاهدونه رو با آب هم میتونی بخوری‌ . سعی کن لبنیات مصرف نکنی

دمنوشم اگه وارد هفته ۳۸ شدی میتونی مصرف کنی

ناشتا هم خاکشیر+روغن بادوم بخور