2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
منم دو بار سز شدم ۹۴ و ۹۸ برای ویبک فقط مهم اینه که جفت چسبندگی ش چه قدر باشه و اینکه محل قرار گیر ...

ان شاء الله این بار طبیعی زایمان کنی گل.   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیییزم🥰 چقدر خوب و دقیق تعریف کردی🤗 بچه ی اولتون میشه یا دومی؟ خداروشکر که موفق به طبیعی شدی ...

ممنون عزیزم

بچه اولم زایمان زودرس بود که متاسفانه زنده نموند، راستش منم قبل زایمان خیلی منتظر خاطره زایمان شما بودم، مخصوصا اینکه دکتر مصطفایی رو انتخاب کرده بودم، ان‌شاءالله مینویسی  من که اگه نمی نوشتم، احتمالا بعضی جزئیات رو فراموش میکردم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم بچه اولم زایمان زودرس بود که متاسفانه زنده نموند، راستش منم قبل زایمان خیلی منتظر خاطره ...

عزییزم😍

پس اولین نی نیتونه🥰

قدمش مبارک❤

من بعد زایمان چن ماه درگیر استرس بودم تنبلیم موجه بود ولی چن وقته دیگه حوصله م نمیکشه

جزئیاتشو ثبت کردم فراموشم نمیشه ولی حال سرهم بندیشو ندارم

خدا هیچ بنده ایشو محتاج من نکنه😅

یه سوال، من جای گره بخیه ام قلمبه شده، به نظرتون خطرناکه؟

مشکلی نداره

ورم داره. ورمش بخوابه درست میشه

بعد سرویس با دستمال کامل خشک کن طوری که هیچ جراحتی رو دستمال نمونه

بعد سرویس... روزی ۲ بار پماد تتراسایکلین۳٪ و ۳ مرتبه پماد آلفا بزن

هر ۶ ساعتم باید قرص سفالکسین ۵۰۰ بخوری

لباس زیر نپوش و پد هم استفاده نکن

پیراهن بلند بپوش... زیرانداز یه بار مصرف استفاده کن ملحفه بکش. بخیه ها هوا بخورن. زیرانداز کثیف شد تعویض کن

پد و لباس زیرو فقط وقتی استفاده کن که میری سرویس

ممنون دوباره نوبت گرفتیم. اسه دکترمتخصص

متخصص اطفال نوبت نگیرید

ببرید فوق تخصص گوارش اطفال و نوزادان

پزشک پسرم فوق تخصص نوزادان بود. آلرژیشو تشخیص نداد! 

الان پسرمن ۱۴بایذ بریم برای واکسن دوماهگی یعنی نریم خواهر یا بریم سه کانه رو نزنم. الان چه کنم بهم ب ...

این تصمیمیه که خودتون باید بگیرید

واکسنای سه گانه رو ۵ گانه کردن و معلوم نیست از کجا وارد میکنن که اینقدر عارضه میده!

یه سری که مطب فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان رفته بودیم یه مادر بود با دخترش. خانوم کناریش پرسید واسه چی آوردیش؟

گفت بعد واکسن ۶ سالگی تشنج کرد. تو شهرمون هرچی دکتر میبردیم تشنجش کنترل نمیشد! دکتر میگفت این چن ماه نزدیک ۵۰۰ تا بچه تو همین شهر بعد واکسن ۳ گانه تشنج کردن، واکسن فاسد و تاریخ گذشته تزریق میکنن

ولی وقتی آورده بود تهران، دکتر گفته بود واکسنا تاریخ گذشته نیستن. وزارت بهداشت واکسنای آزمایشی کشورای دیگه رو در ازای دریافت پول رو بچه های ایرانی تست میکنه!!!

چن سال واکسن ۳ گانه رو از یه شرکت هندی وارد میکردن که این شرکت هندی زیرمجموعه ی وزارت دفاع امریکاست... بعد چن سال گفتن به دلیل گزارش بالای عوارض دیگه از هند وارد نمی کنیم و به دنبال واردات از شرکت دیگه ای هستیم!!!

معلوم نیست این بار از کجا وارد میکنن که از واکسنای قبلم بدتره!

ما دکتر بهمون نامه داد گفت ببرید بهداشت واکسن ۳ گانه نزنن که یه وقت تشنج نکنه! وقتی فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال میگه واکسن ۳ گانه باعث تشنج میشه مشخصه چقدر این عوارض بالاس

ما بعد اینکه پسرم یک ماهگیش از بیمارستان ترخیص شد دودل شده بودیم که بریم واکسن بدو تولدشو تزریق کنیم یا نه... ولی جراتم نمیکردیم!(نمیدونستیم واکسن بدو تولدو بدون رضایت ما بهش تزریق کردن!) 

که شاید لطف خدا بود سه ماهگی با تشخیص اشتباه دکتر پامون به مطب فوق تخصصای مغز و اعصاب اطفال باز شد 

ما وزارت بهداشت ایران رو تابع و مجری سیاستای سازمان های صهیونیستی میدونیم و بهشون اعتماد نداریم... شما اگه اعتماد دارید ببرید تزریق کنید 

مخصوصا اینکه نسل جدید واکسن ها دیگه ویروس ضعیف شده نیست و ژنتیکیه

این تصمیمیه که خودتون باید بگیرید واکسنای سه گانه رو ۵ گانه کردن و معلوم نیست از کجا وارد میکنن که ...

واکسن هم نزنیم داستان هاش زیاده خواهر، از داستان هاش بگذریمم چطور مطمئن باشیم بچه بیمار نمیشه. اصلا بیمار شد و گریبان مارو گرفت چطور مطمئن باشیم به باقی بچه ها سرایت نمیکنه و حق الناس نمیشه؟ 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
این تصمیمیه که خودتون باید بگیرید واکسنای سه گانه رو ۵ گانه کردن و معلوم نیست از کجا وارد میکنن که ...

من خودم واکسن های باقر رو نزدم. 3 تاش رو نزدیک 2 سالگیش زدم. 

یعنی آخرش دلم راضی نشد و ترسیدم. 

واکسن هم نزنیم داستان هاش زیاده خواهر، از داستان هاش بگذریمم چطور مطمئن باشیم بچه بیمار نمیشه. اصلا ...

ایمنی بخشی واکسن که ۱۰۰٪ نیست

بین ۶۰_۳۰ درصده

دکتر امیراشرفی میگفت اصلا علت اینکه بچه ها مبتلا نمیشن تزریق واکسن نیست! علتش اینه که این ویروسا تو طبیعت فعال نیستن!

و اگه فعال بشه واکسینه شده هام‌مبتلا میشن و شاید حتی بدتر! چون با سمومی که داخل واکسنا هست سیستم ایمنیشون ضعیف تر شده!

چند ساله داخل واکسنا از نانوذرات آلومینیوم استفاده میکنن که عوارضش خیلی بیشتره و مستقیم سمت مغز میره و داخل مغز رسوب میکنه

تو ایران گزارش عوارض واکسن کاملا محرمانه س

اما گزارش عوارض تو امریکا و بعضی کشورای اروپایی که منتشر میشه نشون میده مرگ و میر ناشی از عوارض واکسنا بیشتر از مرگ و میر ناشی از ابتلا به همون بیماری هاس

واسه همین سال ها تو کشورای اروپایی کمپینای اعتراضی علیه اجبار واکسیناسیون روتین راه افتاد و تو خیلی از کشورا اجبارش برداشته شد

و فک کنم کشور آلمانه که فقط حدود ۳۰٪ از بچه ها فقط واکسینه میشن