2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان پسرم زردی داره تو صورتش . چون دخترم زردی نداشت نمیدونم باید چکار کنم میخوام بالانره . میشه را ...

خودتون ترنجبین و خاکشیر و اینچیزا بخورین و تعداد شیردهی رو ببرین بالا  که  بچه دفعش زیاد بشه.هر چی بیشتر بچه دفع داشته باشه زردی زودتر خارج میشه. ولی حتما زیر نظر پزشک هم ببرید. چون خدایی نکرده اگه بره بالا رو مغز اثر میزاره

دوستان پسرم زردی داره تو صورتش . چون دخترم زردی نداشت نمیدونم باید چکار کنم میخوام بالانره . میشه را ...

قطره بیلی ناستر رو میتونی به بچه بدی، خودتم ترنجبین بخور، شربت عرق کاسنی+ شاطره.

ببر بچه رو با دستگاه تست بزن اگر زیر ۱۰ بود که هیچی، رسید به ۱۲ بردار با برگه آزمایش ببر خراش پشت گوش پیش طبیب حاذق طب ایرانی، 

انشالله با همین ها کنترل میشود.

اینجا کسی می‌تونه کمکم کنه 

من سال 99 سز شدم الان باردارم میشه طبیعی بیارم 

دلم سز نمیخواد البته سال 98طبیعی آوردم خیلی راحت بود واسع همین میگم 

ب دکترمم گفتم گفت نه نمیشه و من قبول نمیکنم ولی من خودم می‌خوام صبر کنم ک دردام شروع بشه بعد برم بیمارستان و طبیعی بیارم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

اگ کسی کمکم کنه خیلی خوشحال میشم چون واقعا من نمیتونم سزارینو قبول کنم چون خیلی میترسم و برام سخته

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
اگ کسی کمکم کنه خیلی خوشحال میشم چون واقعا من نمیتونم سزارینو قبول کنم چون خیلی میترسم و برام سخته

سلام عزیز. اینکه برای طبیعی تلاش کنید، حق مسلم شماست. 

هیچ ایرادی نداره. 

فقط یه سری نکات هست که باید مد نظر داشته باشید. کدوم شهر هستید؟ شاید دوستان تجربه وی بک توی شهر شمارو داشته باشن و بتونن پزشکی رو بهتون معرفی کنن. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام عزیزم کدوم شهرزندگی میکنی؟؟علت سزارین چی بوده؟

سلام عزیزم من استان گلستان شهر گنبد 

علت سزارین جمع شدن آب دور جنین بود و خودم سز و انتخاب کردم از بی عقلی

سلام عزیز. اینکه برای طبیعی تلاش کنید، حق مسلم شماست.  هیچ ایرادی نداره.  فقط یه سری نکا ...

سلام عزیزم

من استان گلستان شهر گنبد

میشه اگ نکاتی میدونید بهم بگید چون فک نکنم دکتری تو شهرمون قبول کنه 

سلام مامانا بچم بیشتریه ماهه شیرنمیخوره به زوربهش میدم چکارکنم هرجابردمش خوب نشد دلم میخوادسیر بشه ا ...

عزیزم بچه تون چندماهشه؟ چرا فکرمیکنی نمیخوره؟ وزن خوب نگرفته؟ بیقراری و دلپیچه داره؟ خیلی از بچه ها تو خواب میخورن و خوبم میخورن، اینطور نیس بگی کم میخورن، چراکه رشدشون خوبه، شاید شما حساس شدی فقط، اره؟! البته بچه ها دوره ای یک سری تغییراتی میکنن هااا . ولی بنظرم اول ببین اگرنمودار رشدیش خوبه ، ک نگران نباش، مگر مورد خاصی رو دیدی، حساس باش، ک دور از جونش آلرژی نداشته باشه.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام.باران جان شما گفتی که شب موعدت رابطه داشتی وباردار شدی.درسته؟خب روز بعد که موعدت بود پریود شدی؟ ...

سلام عزیزم. بله یا موعدم بود یا روز قبلش. 

پریود نشدم دیگه. برا همینم شک بردم به حاملگی. 

دو هفته بعد که گذشت و دیدم خبری نیست بالاخره بی بی چک زدم و مثبت شد. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست