2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست
مامانا سلام علايم حساسيت به لاكتوز جيه ؟ علايم حساسيت به شير گاو چيه ؟هر دو يكي ؟ پسرم من نزديك دوما ...

البته شیرخشک گیگوز از نظر لاکتوز خیلی شیر سنگینیه. هم از شیرگاوه هم پروتئین آب پنیر داخلش هست. خیلی سنگینه و

معده ی هر نوزادی از پس هضم این شیر برنمیاد

بهتر بود از شیرخشکای هیدرولیز شده و سبک شروع میکردید

چند وقتشه؟؟؟ به شیر خودت که نباید حساسیت داشته باشه که

چرا دیگه!

وقتی که بچه آلرژی داره و مادر لاکتوز یا مواد غذایی آلرژی زا استفاده کنه، شیر مادر هم به بچه نمیسازه

دکتر به من گفت به پسرت شیر نده. گفتم دوس دارم به خاطر وجود آنتی اکسیدانا و آنزیمای مفید، بهش شیر بدم. گفت رژیم خیلی سخته خودت از پا درمیای که گفتم ایرادی نداره. نمیخوام سیستم ایمنیش ضعیف بشه

این رژیمی بود که باید پرهیز میکردم👇

گوشت و لبنیات همه ی چهارپایان(گاو، گوسفند، شتر)

و غذاهای مواد حاوی شیر و لبنیات و گوشت قرمز

شیرینی جات ، کیک و...

آجیل و مغزه جات و انواع تخمه

تخم مرغ

ارده و کنجد

همه ی میوه ها جز سیب و خیار

رب، گوجه، هویج ، بادمجون و...

خلاصه اینقدر رژیمم سخت بود که به ۱ ماه نرسیده شیرم خشک شد

البته واسه همه ی نوزادا اینطور نیست. پسر من چون چن نوع شیرخشک بهش نمیساخت مشخص شد طیف حساسیتش گسترده س

وگرنه دخترمم آلرژی خفیف داشت و من ۴_۳ ماه فقط شیر و پنیر نمیخوردم. به لاکتوز دوغ و ماستم واکنش نشون نمیداد

بعد حدود ۴ ماهم آلرژیش کامل رفع شد

دکتر قدم به قدم بررسی میکنه. واسه دخترم خفیف ترین نوع و واسه پسرم ته تهش بود😁

چون پپتی جونیور و ال اف بهش نساخته بود دکتر فهمید طیف آلرژیش وسیعه

الانم چن روزه با ترس و لرز داخل شیرخشکش سمنو میریزم😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این همه شیر خشک ها رو با فلان مواد شیمیایی و فلان گیاهان و فلان ویتامین غنی میکنن این همه مواد افزودنی و وووو

یه بارهنگ به این ساده ای به بچه بدیم حساسیت میده؟؟

من شیرم کم بود

از ۲۰ روزگی به بعد به دخترم در روز سه بار یک قاشق مرباخوری شیره انگور توی کمی آب رقیق می کردم بهش میدادم

خیر اندیش میگه بهترین جایگزین شیر مادر آب انگور یا شیره انگوره

چون تمام مواد غذایی که نوزاد لازم داره توی شیره انگور هست فقط شیره انگور شیرین تره

بهش شبا یک قاشق مربا خوری کره میدادم

از دوماهگی بهش بارهنگ بادوم دادم

از چهارماهگی غذای کمکی رو با سویق کودک و حلیم شروع کردم

یعنی من این کارا رو کردم دختر دومیم از دختر اولیم که هیچی یاد نداشتم و هی گفتن اینو نده اونو نده  زیر دوساله عسل نده مرکبات نده ادویه نده بهتر غذا خورد و خیلی راحت از شیر گرفتمش

حالا من نمیخوام بحث کنم بگم کی راست میگه کی اشتباه میگه

هر کسی یه تجربه ای داره و بر اساس شنیده ها تجربیات خودش به یکی دیگه می خواد راهکار بده تا مشکلش رفع بشه

منم گاهی‌اینجور میشم. تا حدودی طبیعیه. چون فشار روش زیاده. اگر اذیت کننده و دائم  نیست نگران نب ...

ممنونم از راهنمایی تون🙏

انقدر امشب زیاد و شدید نی نی تکون می خورد که حالم بد شده, خیلی هم پهلوهام و ساق و ران پاهام درد می کنه از دیشب تا حالا

طرفای ظهر یه سر میرم بیمارستان

تا آخر هفته ی ۳۹ اینبار دکترم سزارین نمی کنه

دو سری قبل آخر۳۸ سکشن شدم

سلام عزیزم علائم حساسیت به لاکتوز یا مواد غذایی آلرژی زا:  نفخ شدید، دل درد و بیقراری،  ...

دستت درد نکنه رستا جون اگه میشه شماره شو بده خدا خیرت بده خواهر جانم 

برای تشخیص حساسیت به لاکتوز ازمایش خاصی میدن  اخه من دوتا بچه هام نداشتن خودمون هم حساسیت نداشتیم 

شنیدم حساسیت به لاکتوز میتونه اکتسابی هم باشه ؟درسته؟

پسرم تمام علایم داره بینی کیپ 

دل پیچه 

اسهال ،زور پیچ ،بی خوابی. وبی قراری مقعدشم هم قرمز میشه هی 

من فکر کردم شیرم کمه برای همین شیر خشک دادم شانسی هم گیگوز دادم  

راستی ممکنه من قندم بالارفته باشه این بجه این جوری شده باشه. رستا جون؟

بعضی وقتها نفسشم حبس میکنه. من خیلی میترسم

بعضیا وقته در حد لک بینی و قهوهای اما گاهی قرمزه اما زیاد نیست که نوار بزارم  خیلی کم زیاد میش ...

اگه درد نداری وزیاد نیست به نظرم جای نگرانی ندارن.واینکه حتما کمتر رو بچسبون.بهتر میشی

این همه شیر خشک ها رو با فلان مواد شیمیایی و فلان گیاهان و فلان ویتامین غنی میکنن این همه مواد افزود ...

عزیزم هیچ وقت شیره نمیتونه جایگزین شیر مادر بشه.  نزدیک ترین چیز  به شیر مادر همون شیر خشکه. چه بهتر که مادر بتونه خودش شیر بده. اگر نشد هم  آسمون هم به زمین نمیاد. 

سلام عزیزم قدم نورسیده تون مبارک🥰 ان شاءالله از صالحین و مقربین باشه خداروشکر که به سلامت بغلش گ ...

ممنونم از دعاهای خیرت عزیزم بله به شدت سردرد بودم و با کافئین به جنون رسیدم .

آب سیب خوردم خوب شدم.

چرا دیگه! وقتی که بچه آلرژی داره و مادر لاکتوز یا مواد غذایی آلرژی زا استفاده کنه، شیر مادر هم به ب ...

عزیزم چقدر سختی کشیدی . واقعا مادر قوی هستی خدا صبرت بده اجرت با حضرت زهرا .